reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No to decyzja zapadła, zapakuję moje wielkie cycki w piątek w jakąś obcisłą kieckę i pójdę się wybawić zanim zaleje mnie morze wymiocin [emoji23][emoji23]

reklama
Baw się i szalej [emoji6] jak będziesz w 8mcu to nie będzie ci się chciało na takie zabawy więc korzystaj z życia kochana ;)

Kurcze dziewczyny korci mnie do zrobienia jutro testu jak nie wiem. Czuję jak mnie sutki swędzą i się zastanawiam czy faktycznie czy sobie po prostu to wmawiam. Jeszcze dzisiaj dowiedziałam się że moja koleżanka z pracy jest w 8tyg ciąży. Tak porostu wpadli. Śmiałam się do niej żeby mnie zaraziła ciążowymi fluidami hehe

Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was :) W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
Brawo. Piękne wyraźne krechy❤ gratulacje.

Cześć. U mnie 23 dc A już mnie brzuch coś boli i jajniki ciągną.. I nawet kręgosłup zaczął pobolewac. Dziwnie tak.
Ale byłam dziś na pazurkach jakoś sobie poprawić ten poniedziałek w humorze i nastroju. :-) :) i dziewczyny gadały o tatuazach i aż zachciało mi się..
Macie tatuaże?

reklama
Dziewczyny, trochę mnie niepokoi to, że nie mam jakichś specjalnych objawów.. Was mdli, jakieś wymioty, omdlenia a ja praktycznie nic :/ tyle co ten brzuch po prostu "czuję" i trochę bardziej senna jestem. Możliwe że to jeszcze za wcześnie? Albo że mnie ominą te wszystkie gorsze dolegliwości? Zaczynam 7tc właśnie. Co myślicie?

Mi nic nie było, tylko senność u ból cycek [emoji846] do tej pory nie czyje się jakbym była w ciąży. Gdyby nie odstający brzuch to już teraz w 5 miesiącu nie czuje się nic a nic na ciąże [emoji846] spokojnie. Ciesz się, ze te mdłości j wymioty Cie omijają. Ja się cieszę na ta ciąże bezobjawowa. Normalnie pracuje, jedynie co to szybciej się mecze [emoji846] do tego mam zero zachcianek, zero humorów, zero huśtawki nastrojów.

Do góry