Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zrób, korzystajNo to decyzja zapadła, zapakuję moje wielkie cycki w piątek w jakąś obcisłą kieckę i pójdę się wybawić zanim zaleje mnie morze wymiocin [emoji23][emoji23]
No pewnie! Baw się [emoji11]No to decyzja zapadła, zapakuję moje wielkie cycki w piątek w jakąś obcisłą kieckę i pójdę się wybawić zanim zaleje mnie morze wymiocin [emoji23][emoji23]
A widzisz coś mi się pokićkałoja pracuje w przedszkolu he he też mam okropną teściową strasznie mnie wkur..a
Brawo. Piękne wyraźne krechy❤ gratulacje.Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
Mam dwaCześć. U mnie 23 dc A już mnie brzuch coś boli i jajniki ciągną.. I nawet kręgosłup zaczął pobolewac. Dziwnie tak.
Ale byłam dziś na pazurkach jakoś sobie poprawić ten poniedziałek w humorze i nastroju. i dziewczyny gadały o tatuazach i aż zachciało mi się..
Macie tatuaże?
@martoosia04 Do dziełaWedług mnie mega pozytyw już masz, kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej więc do dzieła bo jajko w drodze
Dziewczyny, trochę mnie niepokoi to, że nie mam jakichś specjalnych objawów.. Was mdli, jakieś wymioty, omdlenia a ja praktycznie nic :/ tyle co ten brzuch po prostu "czuję" i trochę bardziej senna jestem. Możliwe że to jeszcze za wcześnie? Albo że mnie ominą te wszystkie gorsze dolegliwości? Zaczynam 7tc właśnie. Co myślicie?