reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No to decyzja zapadła, zapakuję moje wielkie cycki w piątek w jakąś obcisłą kieckę i pójdę się wybawić zanim zaleje mnie morze wymiocin [emoji23][emoji23]

reklama
Baw się i szalej [emoji6] jak będziesz w 8mcu to nie będzie ci się chciało na takie zabawy więc korzystaj z życia kochana ;)

Kurcze dziewczyny korci mnie do zrobienia jutro testu jak nie wiem. Czuję jak mnie sutki swędzą i się zastanawiam czy faktycznie czy sobie po prostu to wmawiam. Jeszcze dzisiaj dowiedziałam się że moja koleżanka z pracy jest w 8tyg ciąży. Tak porostu wpadli. Śmiałam się do niej żeby mnie zaraziła ciążowymi fluidami hehe

Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was :) W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
Brawo. Piękne wyraźne krechy❤ gratulacje.

Cześć. U mnie 23 dc A już mnie brzuch coś boli i jajniki ciągną.. I nawet kręgosłup zaczął pobolewac. Dziwnie tak.
Ale byłam dziś na pazurkach jakoś sobie poprawić ten poniedziałek w humorze i nastroju. :-) :) i dziewczyny gadały o tatuazach i aż zachciało mi się..
Macie tatuaże?

reklama
Dziewczyny, trochę mnie niepokoi to, że nie mam jakichś specjalnych objawów.. Was mdli, jakieś wymioty, omdlenia a ja praktycznie nic :/ tyle co ten brzuch po prostu "czuję" i trochę bardziej senna jestem. Możliwe że to jeszcze za wcześnie? Albo że mnie ominą te wszystkie gorsze dolegliwości? Zaczynam 7tc właśnie. Co myślicie?

Mi nic nie było, tylko senność u ból cycek [emoji846] do tej pory nie czyje się jakbym była w ciąży. Gdyby nie odstający brzuch to już teraz w 5 miesiącu nie czuje się nic a nic na ciąże [emoji846] spokojnie. Ciesz się, ze te mdłości j wymioty Cie omijają. Ja się cieszę na ta ciąże bezobjawowa. Normalnie pracuje, jedynie co to szybciej się mecze [emoji846] do tego mam zero zachcianek, zero humorów, zero huśtawki nastrojów.

Do góry