reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kochane, mam takie luźne pytanie. Co byście chciały do domu z drewna? Całkiem z drewna. W kwietniu zrobimy swój pierwszy projekt i jestem ciekawa co wam się podoba z drewna. Na pierwszą rzecz chcemy zrobić coś mniejszego typu stolik, szafka, półka na ściane lub jakaś ozdoba. Pomysłow na to mam setki ale ciężko coś konkretnie wybrać. :D
Mi się marzy taki piękny drewnianych stol z krzesłami

Powiem Ci, że pewnie będą czarować z jakiego to nie wiadomo drewna robione by cenę podbić. :) My na razie małe projekty planujemy, żeby się wdrożyć. :)
To na pewno. Ale znam się trochę na tym. A z tych małych rzeczy, to półki, jakieś ławy małe, może ramy do luster. Trzymam kciuki za rozkręcenie biznesu! I jak tylko zaczniecie to koniecznie się pochwal.

Hej, czy sa na forum dziewczyny wegetarianki lub ktore bardzo rzadko jedza mieso? pytam w kontekcie wynikow badan, czy nie wystepuje jakies niedobory np. zelazo...

@kitty89 pracuje od połowy lutego, macierzyński skończył się mi grudniu, plus zaległy urlop:p Liczę na to że w ciągu najbliższego roku znów zajde w ciążę.:D Piersi mnie bolą I podbrzusze gniecie może w końcu @ zawita;)

Wczoraj byłam zdziwiona swoim zachowaniem. Pod wieczór byłam jakaś rozdrażniona, zła, płaczliwa chociaż nic się nie działo bym miała się tak zachowywać. Później zaczęło mnie okropnie boleć oko to aż się popłakałam, chociaż próg bólu mam wysoki. Ciekawe czy to PMS czy... ;)

Kochane, mam takie luźne pytanie. Co byście chciały do domu z drewna? Całkiem z drewna. W kwietniu zrobimy swój pierwszy projekt i jestem ciekawa co wam się podoba z drewna. Na pierwszą rzecz chcemy zrobić coś mniejszego typu stolik, szafka, półka na ściane lub jakaś ozdoba. Pomysłow na to mam setki ale ciężko coś konkretnie wybrać. :D

Ja to bardzo lubię drewniane zabawki - np. koń na biegunach ;)

Tylko z tymi testami to lipa skoro tak wychodzi. A co jeśli tak jak ja, muszę brać progesteron test wychodzi negatywnie. Odstawienie wtedy grozi poronieniem. Latać co miesiąc na krew? Nie uśmiecha mi się to wcale :(.

Nie mam pojęcia. Sprawdzę z ciekawości, kiedy otrzymam wynik pozytywny, ale nie testuję codziennie, bo zbankrutuję :p

reklama
Ja to bardzo lubię drewniane zabawki - np. koń na biegunach ;)
Coś takiego już mam zapisane. :)
3766789d6aa065180299aa3f992476a7.jpg

Do góry