piorunem
Fanka BB :)
Coś takiego już mam zapisane.
O właśnie, ja generalnie jak kupuję zabawki to często drewniane - autka, kolejki też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś takiego już mam zapisane.
Idziemy łeb w łeb, nawet z pms [emoji23] wczoraj wieczorem myślałam, że zabije mojego M, w sumie nawet nie wiem dlaczego. A na końcu się poplakalam ze złości... a dzisiaj wstałam o 10:00 po 10h snu i o 14:00 znowu zasnęłam ... i cały czas czuje dyskomfort w podbrzuszu jak na okres. Chyba nie zdążę testować bo wcześniej przyjdzie @Wczoraj byłam zdziwiona swoim zachowaniem. Pod wieczór byłam jakaś rozdrażniona, zła, płaczliwa chociaż nic się nie działo bym miała się tak zachowywać. Później zaczęło mnie okropnie boleć oko to aż się popłakałam, chociaż próg bólu mam wysoki. Ciekawe czy to PMS czy...
A który masz dzień cyklu?Idziemy łeb w łeb, nawet z pms [emoji23] wczoraj wieczorem myślałam, że zabije mojego M, w sumie nawet nie wiem dlaczego. A na końcu się poplakalam ze złości... a dzisiaj wstałam o 10:00 po 10h snu i o 14:00 znowu zasnęłam ... i cały czas czuje dyskomfort w podbrzuszu jak na okres. Chyba nie zdążę testować bo wcześniej przyjdzie @
Podobno testy wychodzą jak beta jest powyżej 150
Wcale że nie. Test ciążowy pozytywny z jaśniutka kreska - beta tego samego dnia 9.27.Podobno testy wychodzą jak beta jest powyżej 150
Zależy jak szybko przyrasta. Przyrost też nie jest cały czas taki sam. Ja miałam przyrost raz 200, raz 400, raz 300 %. Nie da się tak określić. Widełki w normach w danym tygodniu jeśli chodzi o wysokość bety też są dość dużeTo ile dni po zagnieżdżeniu mniej więcej beta wyniesie 150?