piorunem
Fanka BB :)
Chyba trochę jak @Migdalove przestaję ufać testom...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, żałuję, że w tej ciąży pozamacicznej nie poszłam od razu na betę, po prostu nie wiedziałam wtedy, że robi się takie badanie prywatnie. Jakbym zrobiła po terminie @ to może udałoby się usunąć tą ciążę farmakologicznie i ominął by mnie krwotok wewnętrzny.Chyba trochę jak @Migdalove przestaję ufać testom...
Link do: Botoks@Migdalove no właśnie ginekolog kazała mi tą drugą betę zrobić po to, żeby sprawdzić przyrost... powiedziała, źe jak będzie mniej niż 66% to po weekendzie mam przyjść i choć pewnie nie będzie nic widać to będzie szukać, a jak nie to powtórzymy za kilka dni badania. Jak urośnie więcej to miałam się nie martwić i czekamy.
Szczerze to też nie miałam pojęcia, gdyby nie moja ginekolog to do teraz pewnie nie wiedziałabym o ciąży, bo test pewnie dalej byłby negatywny. Zabroniła mi robić te testy, ale ten jeden co mi został to zrobię 8.03.
A gdzie znalazłaś botoks? Bo szukałam, żeby obejrzeć i nie znalazłam... można gdzieś kupić już dostęp?
Napisałam do ciebie Priv.@Migdalove Dzięki
Biorę się za rozliczenie pitów i wieczorem obejrzę
Edit: a to jest płyta ;( myślałam, że może gdzieś on-line da się kupić dostęp na kilka godzin No nic albo będę musiała kupić płytę i poczekać aż przyjdzie, albo poczekam aż będą gdzieś on-line
Gratuluje!Mam wyniki Chyba zacznę doceniać moją okolicę - lab czynne w sobotę i jeszcze nawet nie musiałam na wyniki czekać do 15
Chyba obiecująco to wygląda?
Staram się nie cieszyć, nie nakręcać, ale trochę chyba można? Zobacz załącznik 841161Zobacz załącznik 841162
Mlecznych zębów jest 20 Ostatnie mleczne to piątki.A może, wiesz ja nie mam dzieci to nie wiem. Tak czy inaczej pomyślałam, że to 7 bo to ostatni ząb z tyłu.