reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Chyba trochę jak @Migdalove przestaję ufać testom...
No właśnie, żałuję, że w tej ciąży pozamacicznej nie poszłam od razu na betę, po prostu nie wiedziałam wtedy, że robi się takie badanie prywatnie. Jakbym zrobiła po terminie @ to może udałoby się usunąć tą ciążę farmakologicznie i ominął by mnie krwotok wewnętrzny.

W ogóle wczoraj oglądałam film Botoks, ogólnie nie lubię filmów Vegi ale ten chciałam obejrzeć. Powiem wam, mocny, chociaż w ogóle to fabuła taka bez fabuły trochę. :D Ale byłam przerażona kwestiami właśnie porodów, wiadomo, trochę przesadzone to wszystko, ale cóż zdarza się i tak... Polecam Wam ten film, ale naprawdę jeśli chodzi o nas starające się to mocny... Można się przerazić. No a potem oglądaliśmy na 'rozluźnienie' Kronikę opętania. ;)

@Migdalove no właśnie ginekolog kazała mi tą drugą betę zrobić po to, żeby sprawdzić przyrost... powiedziała, źe jak będzie mniej niż 66% to po weekendzie mam przyjść i choć pewnie nie będzie nic widać to będzie szukać, a jak nie to powtórzymy za kilka dni badania. Jak urośnie więcej to miałam się nie martwić i czekamy.
Szczerze to też nie miałam pojęcia, gdyby nie moja ginekolog to do teraz pewnie nie wiedziałabym o ciąży, bo test pewnie dalej byłby negatywny. Zabroniła mi robić te testy, ale ten jeden co mi został to zrobię 8.03.

A gdzie znalazłaś botoks? Bo szukałam, żeby obejrzeć i nie znalazłam... można gdzieś kupić już dostęp?

@Migdalove no właśnie ginekolog kazała mi tą drugą betę zrobić po to, żeby sprawdzić przyrost... powiedziała, źe jak będzie mniej niż 66% to po weekendzie mam przyjść i choć pewnie nie będzie nic widać to będzie szukać, a jak nie to powtórzymy za kilka dni badania. Jak urośnie więcej to miałam się nie martwić i czekamy.
Szczerze to też nie miałam pojęcia, gdyby nie moja ginekolog to do teraz pewnie nie wiedziałabym o ciąży, bo test pewnie dalej byłby negatywny. Zabroniła mi robić te testy, ale ten jeden co mi został to zrobię 8.03.

A gdzie znalazłaś botoks? Bo szukałam, żeby obejrzeć i nie znalazłam... można gdzieś kupić już dostęp?
Link do: Botoks

@Migdalove Dzięki ;)
Biorę się za rozliczenie pitów i wieczorem obejrzę ;)

Edit: a to jest płyta ;( myślałam, że może gdzieś on-line da się kupić dostęp na kilka godzin ;) No nic albo będę musiała kupić płytę i poczekać aż przyjdzie, albo poczekam aż będą gdzieś on-line ;)

Kochane, mam takie luźne pytanie. Co byście chciały do domu z drewna? Całkiem z drewna. W kwietniu zrobimy swój pierwszy projekt i jestem ciekawa co wam się podoba z drewna. Na pierwszą rzecz chcemy zrobić coś mniejszego typu stolik, szafka, półka na ściane lub jakaś ozdoba. Pomysłow na to mam setki ale ciężko coś konkretnie wybrać. :D

reklama
Do góry