reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Chyba trochę jak @Migdalove przestaję ufać testom...
No właśnie, żałuję, że w tej ciąży pozamacicznej nie poszłam od razu na betę, po prostu nie wiedziałam wtedy, że robi się takie badanie prywatnie. Jakbym zrobiła po terminie @ to może udałoby się usunąć tą ciążę farmakologicznie i ominął by mnie krwotok wewnętrzny.

W ogóle wczoraj oglądałam film Botoks, ogólnie nie lubię filmów Vegi ale ten chciałam obejrzeć. Powiem wam, mocny, chociaż w ogóle to fabuła taka bez fabuły trochę. :D Ale byłam przerażona kwestiami właśnie porodów, wiadomo, trochę przesadzone to wszystko, ale cóż zdarza się i tak... Polecam Wam ten film, ale naprawdę jeśli chodzi o nas starające się to mocny... Można się przerazić. No a potem oglądaliśmy na 'rozluźnienie' Kronikę opętania. ;)

@Migdalove no właśnie ginekolog kazała mi tą drugą betę zrobić po to, żeby sprawdzić przyrost... powiedziała, źe jak będzie mniej niż 66% to po weekendzie mam przyjść i choć pewnie nie będzie nic widać to będzie szukać, a jak nie to powtórzymy za kilka dni badania. Jak urośnie więcej to miałam się nie martwić i czekamy.
Szczerze to też nie miałam pojęcia, gdyby nie moja ginekolog to do teraz pewnie nie wiedziałabym o ciąży, bo test pewnie dalej byłby negatywny. Zabroniła mi robić te testy, ale ten jeden co mi został to zrobię 8.03.

A gdzie znalazłaś botoks? Bo szukałam, żeby obejrzeć i nie znalazłam... można gdzieś kupić już dostęp?

@Migdalove no właśnie ginekolog kazała mi tą drugą betę zrobić po to, żeby sprawdzić przyrost... powiedziała, źe jak będzie mniej niż 66% to po weekendzie mam przyjść i choć pewnie nie będzie nic widać to będzie szukać, a jak nie to powtórzymy za kilka dni badania. Jak urośnie więcej to miałam się nie martwić i czekamy.
Szczerze to też nie miałam pojęcia, gdyby nie moja ginekolog to do teraz pewnie nie wiedziałabym o ciąży, bo test pewnie dalej byłby negatywny. Zabroniła mi robić te testy, ale ten jeden co mi został to zrobię 8.03.

A gdzie znalazłaś botoks? Bo szukałam, żeby obejrzeć i nie znalazłam... można gdzieś kupić już dostęp?
Link do: Botoks

@Migdalove Dzięki ;)
Biorę się za rozliczenie pitów i wieczorem obejrzę ;)

Edit: a to jest płyta ;( myślałam, że może gdzieś on-line da się kupić dostęp na kilka godzin ;) No nic albo będę musiała kupić płytę i poczekać aż przyjdzie, albo poczekam aż będą gdzieś on-line ;)

Kochane, mam takie luźne pytanie. Co byście chciały do domu z drewna? Całkiem z drewna. W kwietniu zrobimy swój pierwszy projekt i jestem ciekawa co wam się podoba z drewna. Na pierwszą rzecz chcemy zrobić coś mniejszego typu stolik, szafka, półka na ściane lub jakaś ozdoba. Pomysłow na to mam setki ale ciężko coś konkretnie wybrać. :D

reklama
Do góry