reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochane, mam takie luźne pytanie. Co byście chciały do domu z drewna? Całkiem z drewna. W kwietniu zrobimy swój pierwszy projekt i jestem ciekawa co wam się podoba z drewna. Na pierwszą rzecz chcemy zrobić coś mniejszego typu stolik, szafka, półka na ściane lub jakaś ozdoba. Pomysłow na to mam setki ale ciężko coś konkretnie wybrać. :D
Właśnie byłam w galeri po buty do syna i stały piękne komody całe z drewna :). Nie spytałam ile kosztowały, ale podejrzewam, że bardzo dużo. A marzą mi się takie komody do jadalni :) i do tego stół i krzesła.

reklama
Nie martwcie się tymi testami, póki nie ma @ zawsze jest szansa ;)
Pytałam wczoraj moją ginekolog - mi beta z krwi wychodzi i przyrost jest ok., a na testach biel (co prawda próbowałam tylko bobotest niebieski dwa razy, bo akurat jakoś tak nie pomyślałam i kupiłam trzy te same) i powiedziała, że nawet często się to zdarza, że na testach nie wychodzi lub dopiero długo po terminie miesiączki, jak to stwierdziła taki mój urok.
Tylko z tymi testami to lipa skoro tak wychodzi. A co jeśli tak jak ja, muszę brać progesteron test wychodzi negatywnie. Odstawienie wtedy grozi poronieniem. Latać co miesiąc na krew? Nie uśmiecha mi się to wcale :(.

Właśnie byłam w galeri po buty do syna i stały piękne komody całe z drewna :). Nie spytałam ile kosztowały, ale podejrzewam, że bardzo dużo. A marzą mi się takie komody do jadalni :) i do tego stół i krzesła.
My to będziemy już chyba tylko robić meble a nie kupować. :D Tak serio to mamy chęć na coś takiego
a587fcb3cc7e3d08d79ad1c944c822d2.jpg

7ddfb77ec99aae1de7e7c5e58b13ad1b.jpg

Spróbuje znaleźć coś podobnego. Nawet nie spojrzałam co to za firma była. Na środku mieli tylko stoisko i komody dookoła. Jak coś znajdę podobnego to prześle.
Te twoje tez są piękne, ale tamte były inne takie grube.

reklama
Do góry