reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Okresu nadal nie ma. Śluzu mnóstwo białego.
Albo się dziad spóźnia, choć przez ostatnie pół roku był regularny co do dnia. Albo faktycznie coś na rzeczy
Już wcale nie chce czekać do soboty z testowaniem
Maks środa jak się nie pojawi.

reklama
Wcale że nie. Test ciążowy pozytywny z jaśniutka kreska - beta tego samego dnia 9.27.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja bete mialam ok 80 a test byl blady ale pozytywny.

Czesc dziewczyny, u mnie 24 dc, duzo sluzu i wzdecie.plus raz na czas mnie zakluje jajnik...tyle z objawow. Mialam testowac 8 marca ale nie wytrzymam i jutro sprobuje chyba :) nie naleze do cierpliwych.

Zaraz bede pierwszy raz robila bulki z Monsier Cuisine, zwanego też lidlomixem, trzymajcie kciuki zeby wyszly

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, u mnie 24 dc, duzo sluzu i wzdecie.plus raz na czas mnie zakluje jajnik...tyle z objawow. Mialam testowac 8 marca ale nie wytrzymam i jutro sprobuje chyba :) nie naleze do cierpliwych.

Zaraz bede pierwszy raz robila bulki z Monsier Cuisine, zwanego też lidlomixem, trzymajcie kciuki zeby wyszly

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jutro termin @ więc też testuję, w piątek było biało więc oby moje przeczucie się sprawdziło i ukazała się druga kreseczka, kciuki dla Ciebie [emoji110]

Dzisiaj 13dc owulacja miała być dzisiaj, ale nic jej nie potwierdza. Chyba była dwa dni temu miałam skok temp i ładny śluz. Mam dzisiaj kryzys bolą mnie te jajniki i kłują. Sama już nie wiem test owulacyjny dzisiaj negatywny. Chyba i tak się poprzytulamy :-)

reklama
Jak Wam mija wieczór? Ja już tydzień pisze plan semestralny do żłobka na jutro musze mieć skończone, a zostało mi jeszcze z 20 stron :/

Do góry