reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove Mój mąż dziś wyjechał do pracy:( A jak był to też obiadki gotował dla nas;) muszę już sobie radzić sama. Dziś dzień wolny, od jutra do pracy no i synek zostanie pierwszy dzień sam z niania;) mam nadzieję że ja i on zniesiony to dzielnie i mój mały ancymon będzie grzeczny:-D

reklama
@Migdalove Mój mąż dziś wyjechał do pracy:( A jak był to też obiadki gotował dla nas;) muszę już sobie radzić sama. Dziś dzień wolny, od jutra do pracy no i synek zostanie pierwszy dzień sam z niania;) mam nadzieję że ja i on zniesiony to dzielnie i mój mały ancymon będzie grzeczny:-D
Oby był dzielny, za mną pierwszy tydzień bycia nianią i wcale to nie jest takie proste. :) Co innego przy swoim dziecku, a co innego odpowiedzialność za obce dzieciątko, trzeba mieć oczy dookoła głowy i niezły refleks. :D A tym bardziej jak u mnie przy 14 miesięcznej dziewczynce. :)

@Migdalove wiem o czym mówisz mój synek za nie całe 2 tygodnie skończy 15 miesięcy I ma bardzo szybkie rączki i tak jak piszesz oczy dookoła głowy trzeba mieć.

@Migdalove wiem o czym mówisz mój synek za nie całe 2 tygodnie skończy 15 miesięcy I ma bardzo szybkie rączki i tak jak piszesz oczy dookoła głowy trzeba mieć.
A jak znosi ząbkowanie? Bo mała ostatnio bardzo ciężko znosi, aż temperatury dostaje biedactwo. W piątek wyczułam siódemkę i może ta siódemka tak daje o sobie znać. Ciekawe jak będzie jutro, szkoda mi jej strasznie, serce mnie boli jak płacze, męczy się.

Akurat ząbkowanie spoko, jedynie przez to częstsze pobudki w nocy. Nam wyszło miesiąc temu 6 zebow wszystkie trójki i górne czwórki. I teraz sobie rosną. Brakuje nam tylko 5. Mlecznych ząbków z tego co się orientuję razem powinno być sztuk 20;)

Akurat ząbkowanie spoko, jedynie przez to częstsze pobudki w nocy. Nam wyszło miesiąc temu 6 zebow wszystkie trójki i górne czwórki. I teraz sobie rosną. Brakuje nam tylko 5. Mlecznych ząbków z tego co się orientuję razem powinno być sztuk 20;)
A może, wiesz ja nie mam dzieci to nie wiem. ;) Tak czy inaczej pomyślałam, że to 7 bo to ostatni ząb z tyłu. ;)

Witam dziewczyny:) @MatiMar u nas też tylko piątek brakuje, niedługo 21 miesięcy i chyba coś się szykuje powoli. Ale też najbardziej męczą w nocy. Nie wiem czy te piątki to już nie są stałe przypadkiem, gdzieś tak czytałam.
@Migdalove może jakiś żel na chwilę by pomógł, ewentualnie paracetamol jeśli tak się męczy.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny:) @MatiMar u nas też tylko piątek brakuje, niedługo 21 miesięcy i chyba coś się szykuje powoli. Ale też najbardziej męczą w nocy. Nie wiem czy te piątki to już nie są stałe przypadkiem, gdzieś tak czytałam.
@Migdalove może jakiś żel na chwilę by pomógł, ewentualnie paracetamol jeśli tak się męczy.

Mała używa dentinoxa, no a w takich cięższych momentach camillę.

Wracasz do pracy po macierzyńskim dopiero ? Powodzenia ja już pół roku pracuje a planowałam wrócić tylko na chwilkę [emoji14]

Mój synek ma skończone 20 mc i tez tylko piątek brakuje . Narazie ich nie widac , u nas najlepiej sprawdza sie dentinox i camilla a w razie dużego płaczu pb.

reklama
Nie martwcie się tymi testami, póki nie ma @ zawsze jest szansa ;)
Pytałam wczoraj moją ginekolog - mi beta z krwi wychodzi i przyrost jest ok., a na testach biel (co prawda próbowałam tylko bobotest niebieski dwa razy, bo akurat jakoś tak nie pomyślałam i kupiłam trzy te same) i powiedziała, że nawet często się to zdarza, że na testach nie wychodzi lub dopiero długo po terminie miesiączki, jak to stwierdziła taki mój urok.

Do góry