reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czekanie jest ciezkie [emoji14] ja niby mowiłam, ze wszystko jedno jaka płec, ale z drugiej strony nie mogłam sie doczekac, żeby już wiedzieć haha :) a jak się czujesz?

Ja teraz czuję, że trochę bardziej marzy mi się dziewczynka. :)
A czuję się dobrze. Zaczął trochę brzuch pobolewać przy poruszaniu się ale lekarz mówi, by się przygotować, bo wszelkich dolegliwości będzie więcej. :)

reklama
Wszystko ok :) dużo szybciej się męczę, szczególnie na siłowni, zdarza mi się tak westchnąć głęboko czasami [emoji14] i cały czas praktycznie czuję brzuch. Nie jak na @, ale takie jakby zakwasy? Nie wiem jak to określić.. I brzuch wzdęty dość. Poza tym wielkie cycki [emoji23]
Jestem też po powtórce bety, dwa dni temu było 263, dziś rano robiłam dla porównania i czekam na wynikiNie ma mnie bo nie chcę wybiegać przed szereg [emoji14] 24 września mam wizytę serduszkową i jeśli wszystko będzie okej to się melduję :) na razie 5t4d więc jestem ostrożnie optymistyczna :)
Rozumiem. To czekamy raz3m na nasze serduszka bo ja mam dziś 5t3d a na wizytę pójdę najszybciej 17.09 bo dopiero wtedy będę spowrotem w domu. 7t0d moze juz bedzie to na co czekam. A Ty kiedy idziesz?
Co mnie jeszcze niepokoi to mam wysokie ciśnienie ...Ciekawe dlaczego czyzby przez heparynę ... No ja dołączę do majówek jak zobacze serduszko ...
A kiedy idziesz na wizytę? Jaki masz teraz tydzień ciąży?

Rozumiem. To czekamy raz3m na nasze serduszka bo ja mam dziś 5t3d a na wizytę pójdę najszybciej 17.09 bo dopiero wtedy będę spowrotem w domu. 7t0d moze juz bedzie to na co czekam. A Ty kiedy idziesz?A kiedy idziesz na wizytę? Jaki masz teraz tydzień ciąży?
Wizytę mam 24.09. Teraz 5+4 to w dniu wizyty będzie 7+6 :)

A ja się wkurzyłam i to ostro, sama siebie oszukałam... Wzięliśmy kredyt, mieliśmy jechać w niedzielę po samochód a tu okazuje się, że przeoczyłam jeden bardzo ważny aspekt - auto nie ma tylnych elektrycznych szyb... No i zrezygnujemy z tej igły bo za takie pieniądze bez el. szyb to kpina. Za połowę tej ceny kupiliśmy rok temu ten sam model z pełnym wyposażeniem.

Rozumiem. To czekamy raz3m na nasze serduszka bo ja mam dziś 5t3d a na wizytę pójdę najszybciej 17.09 bo dopiero wtedy będę spowrotem w domu. 7t0d moze juz bedzie to na co czekam. A Ty kiedy idziesz?A kiedy idziesz na wizytę? Jaki masz teraz tydzień ciąży?
Ja mam jutro chyba 6 tyg nawet nie mam aplikacji w tel ściągniętej bo się boje ..:)) Wizytę mam 17 tak jak ty więc musi być serduszko ...

reklama
Do góry