reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czekanie jest ciezkie [emoji14] ja niby mowiłam, ze wszystko jedno jaka płec, ale z drugiej strony nie mogłam sie doczekac, żeby już wiedzieć haha :) a jak się czujesz?

Ja teraz czuję, że trochę bardziej marzy mi się dziewczynka. :)
A czuję się dobrze. Zaczął trochę brzuch pobolewać przy poruszaniu się ale lekarz mówi, by się przygotować, bo wszelkich dolegliwości będzie więcej. :)

reklama
Wszystko ok :) dużo szybciej się męczę, szczególnie na siłowni, zdarza mi się tak westchnąć głęboko czasami [emoji14] i cały czas praktycznie czuję brzuch. Nie jak na @, ale takie jakby zakwasy? Nie wiem jak to określić.. I brzuch wzdęty dość. Poza tym wielkie cycki [emoji23]
Jestem też po powtórce bety, dwa dni temu było 263, dziś rano robiłam dla porównania i czekam na wynikiNie ma mnie bo nie chcę wybiegać przed szereg [emoji14] 24 września mam wizytę serduszkową i jeśli wszystko będzie okej to się melduję :) na razie 5t4d więc jestem ostrożnie optymistyczna :)
Rozumiem. To czekamy raz3m na nasze serduszka bo ja mam dziś 5t3d a na wizytę pójdę najszybciej 17.09 bo dopiero wtedy będę spowrotem w domu. 7t0d moze juz bedzie to na co czekam. A Ty kiedy idziesz?
Co mnie jeszcze niepokoi to mam wysokie ciśnienie ...Ciekawe dlaczego czyzby przez heparynę ... No ja dołączę do majówek jak zobacze serduszko ...
A kiedy idziesz na wizytę? Jaki masz teraz tydzień ciąży?

Rozumiem. To czekamy raz3m na nasze serduszka bo ja mam dziś 5t3d a na wizytę pójdę najszybciej 17.09 bo dopiero wtedy będę spowrotem w domu. 7t0d moze juz bedzie to na co czekam. A Ty kiedy idziesz?A kiedy idziesz na wizytę? Jaki masz teraz tydzień ciąży?
Wizytę mam 24.09. Teraz 5+4 to w dniu wizyty będzie 7+6 :)

A ja się wkurzyłam i to ostro, sama siebie oszukałam... Wzięliśmy kredyt, mieliśmy jechać w niedzielę po samochód a tu okazuje się, że przeoczyłam jeden bardzo ważny aspekt - auto nie ma tylnych elektrycznych szyb... No i zrezygnujemy z tej igły bo za takie pieniądze bez el. szyb to kpina. Za połowę tej ceny kupiliśmy rok temu ten sam model z pełnym wyposażeniem.

Rozumiem. To czekamy raz3m na nasze serduszka bo ja mam dziś 5t3d a na wizytę pójdę najszybciej 17.09 bo dopiero wtedy będę spowrotem w domu. 7t0d moze juz bedzie to na co czekam. A Ty kiedy idziesz?A kiedy idziesz na wizytę? Jaki masz teraz tydzień ciąży?
Ja mam jutro chyba 6 tyg nawet nie mam aplikacji w tel ściągniętej bo się boje ..:)) Wizytę mam 17 tak jak ty więc musi być serduszko ...

reklama
Do góry