reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja też widzę chłopaczka. Lekarz nie chciał potwierdzić ale każdy, kto spojrzy na zdjecie widzi ptaszka. :)
Śliczne zdjęcie! A ktory to tc? W tych początkowych tygidniach wszystkie dzieci wyglądają jak chłopaczki [emoji14]
Screenshot_20180907-203929.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180907-203929.jpg
    Screenshot_20180907-203929.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 221
13. A to ciekawe, rzeczywiście wygląda podobnie.
U mnie na prenatalnych dałabym sobie reke uciac, ze sidzialam siurka poniedzy nogami, a.lekarz.mi na to, ze raczej dziewczynka. Ja mowie ale jak dziewczynak, jak.cos odstaje [emoji14] lekarz na to, ze to wyrostek.plciowy, ktory w tych tygidniach wyglada jak siurek, tylko on po kącie nachylenia jest w stanie określic czy to dziewczynka, czy chłopiec. I faktycznie miesiac pozniej juz nic nie odstawało i jest dziewczynka [emoji14] Dlatego bardzo wielu lekarzy na pierwszych prenatalnych nie chce mowic o płci [emoji14]

U mnie na prenatalnych dałabym sobie reke uciac, ze sidzialam siurka poniedzy nogami, a.lekarz.mi na to, ze raczej dziewczynka. Ja mowie ale jak dziewczynak, jak.cos odstaje
emoji14.png
lekarz na to, ze to wyrostek.plciowy, ktory w tych tygidniach wyglada jak siurek, tylko on po kącie nachylenia jest w stanie określic czy to dziewczynka, czy chłopiec. I faktycznie miesiac pozniej juz nic nie odstawało i jest dziewczynka
emoji14.png
Dlatego bardzo wielu lekarzy na pierwszych prenatalnych nie chce mowic o płci
emoji14.png

No właśnie, teraz widzę, że to wygwyglądało jak ten wyrostek płciowy na zdjęciach. Więc sprawa jest nadal otwarta. :)

reklama
No właśnie, teraz widzę, że to wygwyglądało jak ten wyrostek płciowy na zdjęciach. Więc sprawa jest nadal otwarta. :)
Czekanie jest ciezkie [emoji14] ja niby mowiłam, ze wszystko jedno jaka płec, ale z drugiej strony nie mogłam sie doczekac, żeby już wiedzieć haha :) a jak się czujesz?

Do góry