martoosia04
Fanka BB :)
Pochwalę się i tu Zobacz załącznik 895748
Śliczny maluszek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Czy ja dobrze widzę chłopaczka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwalę się i tu Zobacz załącznik 895748
Śliczny maluszek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Czy ja dobrze widzę chłopaczka?
Śliczne zdjęcie! A ktory to tc? W tych początkowych tygidniach wszystkie dzieci wyglądają jak chłopaczki [emoji14]Ja też widzę chłopaczka. Lekarz nie chciał potwierdzić ale każdy, kto spojrzy na zdjecie widzi ptaszka.
SuperMam wyniki 665 - przyrost o ponad 150% [emoji123]
Śliczne zdjęcie! A ktory to tc? W tych początkowych tygidniach wszystkie dzieci wyglądają jak chłopaczki [emoji14]
Zobacz załącznik 895757
Super wieści [emoji7] [emoji4] Gratulacje niech fasolka zdrowo rośnie [emoji173] [emoji173] [emoji173]Mam wyniki 665 - przyrost o ponad 150% [emoji123]
Cudo malePochwalę się i tu Zobacz załącznik 895748
U mnie na prenatalnych dałabym sobie reke uciac, ze sidzialam siurka poniedzy nogami, a.lekarz.mi na to, ze raczej dziewczynka. Ja mowie ale jak dziewczynak, jak.cos odstaje [emoji14] lekarz na to, ze to wyrostek.plciowy, ktory w tych tygidniach wyglada jak siurek, tylko on po kącie nachylenia jest w stanie określic czy to dziewczynka, czy chłopiec. I faktycznie miesiac pozniej juz nic nie odstawało i jest dziewczynka [emoji14] Dlatego bardzo wielu lekarzy na pierwszych prenatalnych nie chce mowic o płci [emoji14]13. A to ciekawe, rzeczywiście wygląda podobnie.
U mnie na prenatalnych dałabym sobie reke uciac, ze sidzialam siurka poniedzy nogami, a.lekarz.mi na to, ze raczej dziewczynka. Ja mowie ale jak dziewczynak, jak.cos odstajelekarz na to, ze to wyrostek.plciowy, ktory w tych tygidniach wyglada jak siurek, tylko on po kącie nachylenia jest w stanie określic czy to dziewczynka, czy chłopiec. I faktycznie miesiac pozniej juz nic nie odstawało i jest dziewczynkaDlatego bardzo wielu lekarzy na pierwszych prenatalnych nie chce mowic o płci
Czekanie jest ciezkie [emoji14] ja niby mowiłam, ze wszystko jedno jaka płec, ale z drugiej strony nie mogłam sie doczekac, żeby już wiedzieć haha a jak się czujesz?No właśnie, teraz widzę, że to wygwyglądało jak ten wyrostek płciowy na zdjęciach. Więc sprawa jest nadal otwarta.