reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mam wyniki :) 665 - przyrost o ponad 150% [emoji123]
Super wynik . Kurcze może ja zrobię ta betę i się uspokoję bo do wizyty decydującej jeszcze 1.5 tyg a ja już mam stresa by było dobrze ...ahh jakie to czekanie jest okropne no...maskara jakaś ...Do bety trzeba być nadczo ? Gin mi zlecił badania to może zrobię ta betę dodatkowo ...a znów starych że będzie coś nie tak mnie rozwala ...

Super wynik . Kurcze może ja zrobię ta betę i się uspokoję bo do wizyty decydującej jeszcze 1.5 tyg a ja już mam stresa by było dobrze ...ahh jakie to czekanie jest okropne no...maskara jakaś ...Do bety trzeba być nadczo ? Gin mi zlecił badania to może zrobię ta betę dodatkowo ...a znów starych że będzie coś nie tak mnie rozwala ...
nie trzeba byc na czczo. ja tam zadnych bet wiecej nie robilam.. niepotrzebny stres wprowadzaja.

Nie trzeba naczczo, możesz normalnie po śniadanku :) nie stresuj się, tak na prawdę nie mamy wpływu czy ciąża się utrzyma na tym etapie a szkoda stresować niepotrzebnie kropka.. Dlatego jestem szczęśliwa że na razie jest okej, ale ba majówki pójdę jak zobaczę serduszko :) a wszystkim powiemy po prenatalnych ;)

Pochwalę się i tu :)
20180907_193952.jpg

Załączniki

• 20180907_193952.jpg
    20180907_193952.jpg
    714 KB · Wyświetleń: 283
Nie trzeba naczczo, możesz normalnie po śniadanku :) nie stresuj się, tak na prawdę nie mamy wpływu czy ciąża się utrzyma na tym etapie a szkoda stresować niepotrzebnie kropka.. Dlatego jestem szczęśliwa że na razie jest okej, ale ba majówki pójdę jak zobaczę serduszko :) a wszystkim powiemy po prenatalnych ;)
Co mnie jeszcze niepokoi to mam wysokie ciśnienie ...Ciekawe dlaczego czyzby przez heparynę ... No ja dołączę do majówek jak zobacze serduszko ...

reklama
Do góry