reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Piękny widok zazdroszczę upału,miłego wypoczynku :))

Ja wczoraj byłam na zakupach i w kinie z koleżanką , oczywiście jak to przystało na matkę polke syna obkupiłam a sobie nic [emoji14]

Miłej niedzieli kibitki :)
Oj znam to :d
Ide z zamiarem kupienia sobie czegos a wracam z rzeczami dla córki..

Milej niedzieli ;-)

reklama
Jeszcze jest nadzieja poki nie ma @ trzymam kciuki✊✊✊✊
U mnie 9dc.temp 36,7 od kilku dni.jeszcze troche do owulacji.a ja mam rozterke brac czy nie brac Duphaston po owulacji.mam 7 tabletek tylko a wizyte dopiero 21 marca.moze mi zabraknac.nie wiem co robić.brać czy nie brać? Co radzicie ? Boje sie ze przez nie branie strace szanse w tym miesiacu.kurcze co robic.

Jeszcze jest nadzieja poki nie ma @ trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
U mnie 9dc.temp 36,7 od kilku dni.jeszcze troche do owulacji.a ja mam rozterke brac czy nie brac Duphaston po owulacji.mam 7 tabletek tylko a wizyte dopiero 21 marca.moze mi zabraknac.nie wiem co robić.brać czy nie brać? Co radzicie ? Boje sie ze przez nie branie strace szanse w tym miesiacu.kurcze co robic.

U nas jest możliwość, że dzwonisz do rejestracji i prosisz o wypisanie leku, więc może to jest wyjście. :)

Jeszcze jest nadzieja poki nie ma @ trzymam kciuki✊✊✊✊
Skontaktuj się z lekarzem i poproś o receptę. Albo w rejestracji jak @Migdalove pisze.

Ja za to miałam na odwrót, lekarz mi przepisał dwa opakowania duphastonu, a ja w domu akurat miałam na jeden cykl tabletki. Zobaczymy, czy wykupie czy nie. :) Jeszcze tydzień oczekiwania na @, dzisiaj 22dc.

Witam dziewczyny :p ja też dziś siknęłam... No i biel ujrzalam;) Słoneczko pięknie świeci. Dziś dzień leniuszka, nie gotuje. Jadę na dobry obiadek do restauracji z rodzinka:p

Witam dziewczyny [emoji14] ja też dziś siknęłam... No i biel ujrzalam;) Słoneczko pięknie świeci. Dziś dzień leniuszka, nie gotuje. Jadę na dobry obiadek do restauracji z rodzinka:p
U nas brak słońca. [emoji20] Za to również nie gotuje bo narzeczony chce ugotować obiad, wczoraj też gotował. [emoji23] Ja chyba mam za dobrze. [emoji7]

reklama
U mnie też dziś piękne słonko :) my już po rosole, właśnie schabowe smażę ;)

Bylismy wczoraj na urodzinach u mojej siostry i jej syna a mojego chrzesniaka :) i nie mogli się tam nadziwić mojemu synkowi bo ciastkami rzucał po podłodze a na kiełbasę i szynkę to tylko am am i mniam ;)

Do góry