reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny co za noc :o
Moja córka o 3 postanowiła ze sie wyspała. Siedzialam przy jej lozeczku z 40 min i nic. Wstawala, cieszyła się a jak sie chcialam polozyc (mamy lozko w tym samym pokoju) to płakala.
Do nas do lozka jej wziac nie moge bo jest za ciasne i w takich sytuacjach musze isc z nią do drugiego pokoju i ją kłade na takim małym materacu na podlodze a ja klade sie obok na dywanie.. jestem cała połamana :o

reklama
1520144464-86c2b2df4ecae1be-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny przesyłam Wam trochę słoneczka :) 8 rano, skwar niemożliwy :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa! Super. Ale bym sie wygrzala <3

Co do staran u nas juz rozpoczęte ale bez presji, bez kalendarzykow/testow :-)
Jak sie dlugo nie bedzie udawac to wtedy bede zaglebiac sie w tajniki mojego ciala :p

Przy córce postanowilismy zaczac starania po slubie - w polowie kwietnia. Tez bez wiekszych emocji. Uda sie to sie uda nie to bedziemy myslec a w ciaze zaszlam pod koniec czerwca.
Licze ze i teraz tak się uda.

Mąż kiedys nie chcial dzieci.. do tej pory za "obcymi" dziecmi nie przeoada a w corce zakochany ;-) i sam zaproponowal żeby starac sie o drugie.

@Sesil ale zazdroszczę tego słoneczka ;) wypoczywajcie ;)

@aga6 mój Mąż to dzieci chciał od zawsze i to ja wcześniej nie chciałam, a teraz jestem w większym szoku, że się udało tak szybko (mam nadzieję, że wszystko będzie ok., choć z takim prawdziwym cieszenie się poczekam cierpliwie - mam pójść na wizytę dopiero w ostatnich dniach marca), szczerze to do mnie chyba do końca to wszystko nie dociera - nastawiłam się na miesiące starań, a tu taki psikus ;)

@aga6 mój Mąż to dzieci chciał od zawsze i to ja wcześniej nie chciałam, a teraz jestem w większym szoku, że się udało tak szybko (mam nadzieję, że wszystko będzie ok., choć z takim prawdziwym cieszenie się poczekam cierpliwie - mam pójść na wizytę dopiero w ostatnich dniach marca), szczerze to do mnie chyba do końca to wszystko nie dociera - nastawiłam się na miesiące starań, a tu taki psikus ;)
Super ze tak szybko Ci się udało, na pewno będzie wszystko dobrze :) ja aktualnie jestem w 7 dc mam nadzieje ze na wiosnę każdej z nas się uda i się kreskówki posypią

Super ze tak szybko sie udalo :-)
Jeszcze raz życzę spokojnej i nudnej ciąży !:*

Cześć
Ja mam jutro wizytę u gin, mam nadzieję że mi coś przepisze wspomagającego cykl ;) wtedy będę starać się częściej tu zaglądać :)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłej niedzieli :)

reklama
1520144464-86c2b2df4ecae1be-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny przesyłam Wam trochę słoneczka :) 8 rano, skwar niemożliwy :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny widok zazdroszczę upału,miłego wypoczynku :))

Ja wczoraj byłam na zakupach i w kinie z koleżanką , oczywiście jak to przystało na matkę polke syna obkupiłam a sobie nic [emoji14]

Miłej niedzieli kibitki :)

Do góry