reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No to już zaczynacie starania?
Tzn. ❤️ Było tylko raz w sierpniu, ja nie wiem czy powinnam ze względu na te przeciwciała tarczycowe... narazie żadnych leków nic nie biore, tylko kwas- nie wiem czy czekac czy działać :( boje sie trochę, zeby znowu nie poronic :( a endo dopiero w październiku ... ale z drugiej strony, nie chciałabym stracić kolejnego miesiąca :(
Eeh co robić...
czy z tym żelem dalej... a jeśli się uda i znowu poronie :( ale tego tez nikt nie wie :(

Nooo od tego cyklu robimy testy owulacyjny.. 3 dni byly takie cienie a wczoraj identyczna. No to chop do łóżka hehe dIs Ju robiłam to znów blada hehe. Zobaczymy co z tego będzie. Nie nastawiam się na nie wiadomo co. Z moją. 1 córka staraliśmy się też z 4 miesiace

MAlina powodzenia na jutrzejesz wizycie!

Irena współczuję @. Ja też czekam na moją. Pewnie będzie dziś lub jutro.
Powiem szczerze, ze nie jestem smutna z tego powodu. Bo się nie staraliśmy jakos. Trochę strach, nie chce odpuszczać, ale sama już nie wiem czy powinnam czy czekac na wizytę :/ któraś dziewczyna raz pisała ze te przeciwciała niby nie wpływają na ciąże, ale mi się wydaje, ze chyba jednak to ma znaczenie:/ sama już nie wiem :/

Mało która pewnie mnie już kojarzy, ale kilka tak, więc melduje, że tydzień temu, 27 sierpnia, przyszedł na świat mój cudny syn Miłosz. Każdej z Was życzę takiego cudu i takiego pięknego porodu, jakiego było mi dane doświadczyć :) Zobacz załącznik 894756Zobacz załącznik 894757
Cudowny [emoji7] gratuluję z całego serduszka ;) a nam życzę żebyśmy szybko się doczekały takiego cudzika malutkiego :* :)

Irena nie jestem lekarzem ale myślę że starać się mozecie, jak zaskoczy to super, wtedy Endo są odpowiednie leki na wyregulowanie tarczycy i będzie ok. Przecież wiele kobiet zachodzi z chora tarczyca, niektóre dopiero po badaniach dowiadują się że coś nie halo z tymi hormonami.

Wczoraj wróciłam z pracy dopiero po 23 do domu, i dzisiaj na rano więc nie miałam siły na przytulanki, m. Już nawet spał. Do tego młody mi się obudził przed 4 z płaczem u nie chciał spać więc pół godziny wcześniej miałam pobudkę. Wiecie co nie wyobrażam sobie wstawania do malutkiego dziecka tyle razy w nocy. Przeraża mnie to ;)

reklama
Cudowny [emoji7] gratuluję z całego serduszka ;) a nam życzę żebyśmy szybko się doczekały takiego cudzika malutkiego :* :)

Irena nie jestem lekarzem ale myślę że starać się mozecie, jak zaskoczy to super, wtedy Endo są odpowiednie leki na wyregulowanie tarczycy i będzie ok. Przecież wiele kobiet zachodzi z chora tarczyca, niektóre dopiero po badaniach dowiadują się że coś nie halo z tymi hormonami.

Wczoraj wróciłam z pracy dopiero po 23 do domu, i dzisiaj na rano więc nie miałam siły na przytulanki, m. Już nawet spał. Do tego młody mi się obudził przed 4 z płaczem u nie chciał spać więc pół godziny wcześniej miałam pobudkę. Wiecie co nie wyobrażam sobie wstawania do malutkiego dziecka tyle razy w nocy. Przeraża mnie to ;)
Niekoniecznie musi Ci często wstawać :D Maja w sobotę kończy 6tyg. Wcześniej karmienia wyglądały tak 22-1-4-6.
A dziś w nocy 21-1.30-6 :) ale fakt syn 4 lata wcześniej budził się co 1-2h :/

Do góry