reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No to już zaczynacie starania?
Tzn. ❤️ Było tylko raz w sierpniu, ja nie wiem czy powinnam ze względu na te przeciwciała tarczycowe... narazie żadnych leków nic nie biore, tylko kwas- nie wiem czy czekac czy działać :( boje sie trochę, zeby znowu nie poronic :( a endo dopiero w październiku ... ale z drugiej strony, nie chciałabym stracić kolejnego miesiąca :(
Eeh co robić...
czy z tym żelem dalej... a jeśli się uda i znowu poronie :( ale tego tez nikt nie wie :(

Nooo od tego cyklu robimy testy owulacyjny.. 3 dni byly takie cienie a wczoraj identyczna. No to chop do łóżka hehe dIs Ju robiłam to znów blada hehe. Zobaczymy co z tego będzie. Nie nastawiam się na nie wiadomo co. Z moją. 1 córka staraliśmy się też z 4 miesiace

MAlina powodzenia na jutrzejesz wizycie!

Irena współczuję @. Ja też czekam na moją. Pewnie będzie dziś lub jutro.
Powiem szczerze, ze nie jestem smutna z tego powodu. Bo się nie staraliśmy jakos. Trochę strach, nie chce odpuszczać, ale sama już nie wiem czy powinnam czy czekac na wizytę :/ któraś dziewczyna raz pisała ze te przeciwciała niby nie wpływają na ciąże, ale mi się wydaje, ze chyba jednak to ma znaczenie:/ sama już nie wiem :/

Mało która pewnie mnie już kojarzy, ale kilka tak, więc melduje, że tydzień temu, 27 sierpnia, przyszedł na świat mój cudny syn Miłosz. Każdej z Was życzę takiego cudu i takiego pięknego porodu, jakiego było mi dane doświadczyć :) Zobacz załącznik 894756Zobacz załącznik 894757
Cudowny [emoji7] gratuluję z całego serduszka ;) a nam życzę żebyśmy szybko się doczekały takiego cudzika malutkiego :* :)

Irena nie jestem lekarzem ale myślę że starać się mozecie, jak zaskoczy to super, wtedy Endo są odpowiednie leki na wyregulowanie tarczycy i będzie ok. Przecież wiele kobiet zachodzi z chora tarczyca, niektóre dopiero po badaniach dowiadują się że coś nie halo z tymi hormonami.

Wczoraj wróciłam z pracy dopiero po 23 do domu, i dzisiaj na rano więc nie miałam siły na przytulanki, m. Już nawet spał. Do tego młody mi się obudził przed 4 z płaczem u nie chciał spać więc pół godziny wcześniej miałam pobudkę. Wiecie co nie wyobrażam sobie wstawania do malutkiego dziecka tyle razy w nocy. Przeraża mnie to ;)

reklama
Cudowny [emoji7] gratuluję z całego serduszka ;) a nam życzę żebyśmy szybko się doczekały takiego cudzika malutkiego :* :)

Irena nie jestem lekarzem ale myślę że starać się mozecie, jak zaskoczy to super, wtedy Endo są odpowiednie leki na wyregulowanie tarczycy i będzie ok. Przecież wiele kobiet zachodzi z chora tarczyca, niektóre dopiero po badaniach dowiadują się że coś nie halo z tymi hormonami.

Wczoraj wróciłam z pracy dopiero po 23 do domu, i dzisiaj na rano więc nie miałam siły na przytulanki, m. Już nawet spał. Do tego młody mi się obudził przed 4 z płaczem u nie chciał spać więc pół godziny wcześniej miałam pobudkę. Wiecie co nie wyobrażam sobie wstawania do malutkiego dziecka tyle razy w nocy. Przeraża mnie to ;)
Niekoniecznie musi Ci często wstawać :D Maja w sobotę kończy 6tyg. Wcześniej karmienia wyglądały tak 22-1-4-6.
A dziś w nocy 21-1.30-6 :) ale fakt syn 4 lata wcześniej budził się co 1-2h :/

Do góry