reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej hej kochane! :) Szczerze to nie mam czasu tutaj zaglądać bo jeszcze jest taki poślubny zamęt. :) Mam kupę roboty ze zdjęciami, chcę wywołać wszystkie nasze zdjęcia jakie mamy zrobione ale to kosmos bo zdjęć jest kilkanaście tysięcy (serio) więc wertowanie od wczoraj. Ślubne to już czekają na wywołanie, jeszcze będę robiła fotoksiążkę. :)

Wiecie co... u mnie 13dc a mnie już piersi bolą... Bardzo mnie to dziwi, zobaczymy jak ten cykl będzie wyglądał...

reklama
Kurcze mój 5latek ma tak samo, litery zna a czytać nie unie, nie potrafi złożyć z tych liter zdania. Nie potrafię mu tego wytłumaczyć :/ a też już próbuje z nim coś robić bo wiadomo jak w przedszkolu. Tym bardziej że u nas grupa jest mieszana, po maluszki aż do starszakow. Niby każdy ma swoje książki stosowne do wieku ale wiecie jak jest
Dziewczyny spoookooojnie. Większosc pięciolatkow nie potrafi poprawnie sie podpisac, a wy sie czytaniem martwicie? [emoji14] od tego jest szkoła i klasy od 1 do 3. Pociesze Was, ze.moja corka będąc w zerowce była najsłabsza w grupie...nie potrafiła sylabować, myliła litery. Ile ja z nią godzin przepracowałam w domu... Ile łez wylałam nad czytankami. Skierowali nas nawet do.poradni pedagogiczno psychologicznej i dopiero tam cudowna Pani powiedziala, ze z corka wszystko jest ok, rozwija sie prawidłowo i porrzebuje widocznie wiecej czasu. Wiec ja odpuscilam, przestałam młodą męczyć sylabami i literkami, stwierdziłam, ze zaczne sie martwić w 1 klasie. Przyszły wakacjw po zerowce i wircie co? Młoda sama sie odblokowała. Mozecie mi noe uwierzyć, ale z dnia na dzien zaczęła składać sylaby i czytać. Idąc do 1 klasy płynnie czytała krótkie czytanki jako jedyna z klasy. Rozumiecie? Czytanki, a nie pojedycze wyrazy. Także dajcie czas swoim dzieciaczkom. Kazde rozwija sie z swoim tempie, a nacisk np na czytanie moze wyrządzic wiecej szkody niż pożytku.

Kurcze mój 5latek ma tak samo, litery zna a czytać nie unie, nie potrafi złożyć z tych liter zdania. Nie potrafię mu tego wytłumaczyć :/ a też już próbuje z nim coś robić bo wiadomo jak w przedszkolu. Tym bardziej że u nas grupa jest mieszana, po maluszki aż do starszakow. Niby każdy ma swoje książki stosowne do wieku ale wiecie jak jest
Tylko moja ma 7 lat i nie potrafi ogarnac przeliterowanych liter w słowo. Codziennie ćwiczę i zawsze płacz i lament . Widać że chce ale nie rozumie. Ręce opadają. Nie wiem jak jej już tłumaczyć.

Hejka dziewczyny jak mi brakło tego Prenatalu to mogę wybrać sobie ten Femibion 1, który mi został? Chciałam dzisiaj kupić i nigdzie u mnie w okolicy nie ma :( chyba jakieś braki magazynowe :(

Mało która pewnie mnie już kojarzy, ale kilka tak, więc melduje, że tydzień temu, 27 sierpnia, przyszedł na świat mój cudny syn Miłosz. Każdej z Was życzę takiego cudu i takiego pięknego porodu, jakiego było mi dane doświadczyć :)
IMG_20180831_085832.jpg
IMG_20180903_162506.jpg

Załączniki

• IMG_20180831_085832.jpg
    IMG_20180831_085832.jpg
    75,9 KB · Wyświetleń: 305
  • IMG_20180903_162506.jpg
    IMG_20180903_162506.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 303
Mało która pewnie mnie już kojarzy, ale kilka tak, więc melduje, że tydzień temu, 27 sierpnia, przyszedł na świat mój cudny syn Miłosz. Każdej z Was życzę takiego cudu i takiego pięknego porodu, jakiego było mi dane doświadczyć :) Zobacz załącznik 894756Zobacz załącznik 894757
No to Ania gratulacje [emoji173]️ śliczny chłopczyk [emoji173]️ niech rośnie zdrowo [emoji7]
Drugi nasz forumowy dzieciaczek [emoji173]️

reklama
Do góry