reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja trzymałam tak nogi po każdym stosunku, to już był taki standardzik, już nawet mąż przestał się z tego śmiać, bo się przyzwyczaił :D w tym udanym cyklu też tak było :)

@ilonaz u mnie również udany cykl po CLO i ovitrelle :) ogólnie problemy z tą insulina są bardzo popularne i tak naprawdę to wymaga jednego krótkiego badania,żeby móc coś podkręcić i może się udać od razu :) A ja jutro zaczynam 17tc i już mnie maluch codziennie traktuje kopniaczkami :) fantastyczne uczucie. Trzymam kciuki za Twoją betę i dalsze tygodnie/miesiące :)
Ja nawet kupiłam zastrzyk Ovitrelle, kazał mi lekarz jak zobaczył na usg w 12 dniu cyklu, mówił, że za mało rosną pęcherzyki, a jak przyjechałam 15dc z ovitrelle, to mnie poinformował, że wczoraj, czyli 14dc miałam owulację i pęcherzyk samoistnie pękł i żebym schowała zastrzyk do lodówki (jak nie załapię w tym cyklu to znowu zrobimy stymulację) No i cóż, nie będzie kolejnej co mnie bardzo cieszy :)

reklama
Ja nawet kupiłam zastrzyk Ovitrelle, kazał mi lekarz jak zobaczył na usg w 12 dniu cyklu, mówił, że za mało rosną pęcherzyki, a jak przyjechałam 15dc z ovitrelle, to mnie poinformował, że wczoraj, czyli 14dc miałam owulację i pęcherzyk samoistnie pękł i żebym schowała zastrzyk do lodówki (jak nie załapię w tym cyklu to znowu zrobimy stymulację) No i cóż, nie będzie kolejnej co mnie bardzo cieszy :)
No to pięknie:)) super,że się tak stało. Mi niby pięknie pedały pęcherzyki, owulacja nieraz potwierdzona na monitoringu,ale jednak coś musiało być na rzeczy,skoro akurat zastrzyk pomógł:)

No to pięknie:)) super,że się tak stało. Mi niby pięknie pedały pęcherzyki, owulacja nieraz potwierdzona na monitoringu,ale jednak coś musiało być na rzeczy,skoro akurat zastrzyk pomógł:)
Masz rację, coś mi lekarz tłumaczył, że czasem ładnie pękają ale trzeba jeszcze wspomóc HCG. Mi dodatkowo od razu dzień po owulacji kazał przyjmować Duphaston (na podtrzymanie ciąży). Może i to pomogło :)

Czesc dziewczyny.
Melduje, że u mnie diety dzień 3. Stwierdziłam, że nie ma co brnąć i czekać z dietą do „po ciąży”, jak można już zdrowe nawyki teraz wprowadzać. Choć cały czas wydaje mi się, że żyje od posiłku do posiłku [emoji23] bo jem co 3h. Zanim przyzwyczaję się do tego trybu, pewnie z tydzień minie [emoji848] wczoraj myślałam, że bez słodkiego oszaleje! Ale wytrzymałam.

Niekoniecznie musi Ci często wstawać :D Maja w sobotę kończy 6tyg. Wcześniej karmienia wyglądały tak 22-1-4-6.
A dziś w nocy 21-1.30-6 :) ale fakt syn 4 lata wcześniej budził się co 1-2h :/
Mój Hubert dopiero gdy miał 4lata zaczął przesypiać całe noce a taktowanie pobudki. Gdy był niemowlakiem to jak w zegarku co 2,5h [emoji23]

Mój Hubert dopiero gdy miał 4lata zaczął przesypiać całe noce a taktowanie pobudki. Gdy był niemowlakiem to jak w zegarku co 2,5h [emoji23]
O jej no to nieźle [emoji57] moj szybko zaczął przesypiac cale noce w sumie od ponad 2lat (teraz ma 4) zasypia sam i spi cala noc u siebie w pokoju [emoji846]
Jakos ostatnio jestem przerazona co to bedzie jak trzeba bedzie do takiego maluszka znow wstawać, jednak juz sie troche do tej wygody przyzwyczaiłam[emoji57]

reklama
Do góry