reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czy stosuje któraś z Was może Inofem? Zostało mi 33 saszetek, data ważności do 11.2019
1536062089575.jpg

Załączniki

• 1536062089575.jpg
    1536062089575.jpg
    593,8 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Ja trzymałam tak nogi po każdym stosunku, to już był taki standardzik, już nawet mąż przestał się z tego śmiać, bo się przyzwyczaił :D w tym udanym cyklu też tak było :)

@ilonaz u mnie również udany cykl po CLO i ovitrelle :) ogólnie problemy z tą insulina są bardzo popularne i tak naprawdę to wymaga jednego krótkiego badania,żeby móc coś podkręcić i może się udać od razu :) A ja jutro zaczynam 17tc i już mnie maluch codziennie traktuje kopniaczkami :) fantastyczne uczucie. Trzymam kciuki za Twoją betę i dalsze tygodnie/miesiące :)
Oo, już kopniaczki? A Ty pierworódka jesteś czy już rodziłaś? Na marcówkach dziewczyny w 15tc też już czują pierwsze muśnięcia ale one już po porodach. A w różnych artykułach piszą, że pierworódki pierwsze ruchy czują ok. 22tc... :/

Oo, już kopniaczki? A Ty pierworódka jesteś czy już rodziłaś? Na marcówkach dziewczyny w 15tc też już czują pierwsze muśnięcia ale one już po porodach. A w różnych artykułach piszą, że pierworódki pierwsze ruchy czują ok. 22tc... :/
Nie mam dzieci ;) tak, na początku myślałam,że to jelita, ale to nie mogą być jelita :D jestem szczupła, lekarz mi mówił,że mogę szybko czuć ruchy :)

W ogóle uwierzycie, że dostałam dziś telefon z diagnostyki, że kurier wczoraj zgubił mój kubeczek z moczem? :D
Muszę zanieść jutro jeszcze raz... :/

Ja w pierwszej czułam pierwsze kopniaki coś koło 16 czy 17 tc :) teraz coś wcześniej :) ale to też już wiedziałam czego się spodziewać :)
Z TYM że ja bym tego kopniakami nie nazwała a takimi musnieciami i uczuciem przesuwania ale inaczej niż w jelitach

Dokładnie tak jak @KatiNails pisze :) A ona też szczuplak :) takie muśnięcia, jakby rybka sobie pływała. Super uczucie! poza tym gin powiedział,że jestem wdzięcznym materiałem do usg, bo żaden tłuszczyk nie zakłóca obrazu i wszystko idealnie widać :)

reklama
Ja w pierwszej czulam jakos blisko 20tc.u kazdej roznie.

Do góry