raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to już zaczynacie starania?Witam się dziewczyny w 1dc
Oo, już kopniaczki? A Ty pierworódka jesteś czy już rodziłaś? Na marcówkach dziewczyny w 15tc też już czują pierwsze muśnięcia ale one już po porodach. A w różnych artykułach piszą, że pierworódki pierwsze ruchy czują ok. 22tc... :/Ja trzymałam tak nogi po każdym stosunku, to już był taki standardzik, już nawet mąż przestał się z tego śmiać, bo się przyzwyczaił w tym udanym cyklu też tak było
@ilonaz u mnie również udany cykl po CLO i ovitrelle ogólnie problemy z tą insulina są bardzo popularne i tak naprawdę to wymaga jednego krótkiego badania,żeby móc coś podkręcić i może się udać od razu A ja jutro zaczynam 17tc i już mnie maluch codziennie traktuje kopniaczkami fantastyczne uczucie. Trzymam kciuki za Twoją betę i dalsze tygodnie/miesiące
Nie mam dzieci tak, na początku myślałam,że to jelita, ale to nie mogą być jelita jestem szczupła, lekarz mi mówił,że mogę szybko czuć ruchyOo, już kopniaczki? A Ty pierworódka jesteś czy już rodziłaś? Na marcówkach dziewczyny w 15tc też już czują pierwsze muśnięcia ale one już po porodach. A w różnych artykułach piszą, że pierworódki pierwsze ruchy czują ok. 22tc... :/
Ja w pierwszej czułam pierwsze kopniaki coś koło 16 czy 17 tc teraz coś wcześniej ale to też już wiedziałam czego się spodziewaćOo, już kopniaczki? A Ty pierworódka jesteś czy już rodziłaś? Na marcówkach dziewczyny w 15tc też już czują pierwsze muśnięcia ale one już po porodach. A w różnych artykułach piszą, że pierworódki pierwsze ruchy czują ok. 22tc... :/
Nie mam dzieci tak, na początku myślałam,że to jelita, ale to nie mogą być jelita jestem szczupła, lekarz mi mówił,że mogę szybko czuć ruchy
No to plus u chudzielców [emoji23]Dokładnie tak jak @KatiNails pisze A ona też szczuplak takie muśnięcia, jakby rybka sobie pływała. Super uczucie! poza tym gin powiedział,że jestem wdzięcznym materiałem do usg, bo żaden tłuszczyk nie zakłóca obrazu i wszystko idealnie widać
Ja w pierwszej czulam jakos blisko 20tc.u kazdej roznie.Oo, już kopniaczki? A Ty pierworódka jesteś czy już rodziłaś? Na marcówkach dziewczyny w 15tc też już czują pierwsze muśnięcia ale one już po porodach. A w różnych artykułach piszą, że pierworódki pierwsze ruchy czują ok. 22tc... :/