Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mamunia86 no wiadomo, że też będzie potrzebować opieki i uwagi, ale będzie właśnie chociażby sama jadła no i przede wszystkim jasno będzie mówić o swoich potrzebach !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Byłam dziś u tego nowego gina. Już więcej do niego nie pójdę. Przyjechałam do domu z płaczem. Nie powiedział mi w którym jestem tygodniu ciąży, na kiedy ewentualny termin porodu. Jak usłyszał, że wcześniejszą ciążę poroniłam, to stwierdził, że z tą będzie to samo, bo nie znam przyczyn tamtego poronienia. Hello ile jest matek, które poroniły dziecko a później donosiły kolejną ciąże i też nie znały przyczyn poronienia. Chociaż beta cały czas ładnie mi przyrasta w niedziele było 1127 dziś 3280 to stwierdził, że mam ją powtórzyć w poniedziałek i jeśli nie będzie miała min 10 tyś to pewnie nic z tego nie będzie. Na usg najpierw twierdził, że jest tylko pęcherzyk a później przyciągnął obraz i było widać lekki zarys głowy i tzw ogonek. Ciąża umiejscowiona w macicy. Czepiał się mojej macicy, że jej nie widział przed zapłodnieniem i on nie wie czy tam się wszystko wygoiło jak należy po łyżeczkowaniu z czerwca 2017. Mówię mu że byłam we wrześniu u dwóch niezależnych lekarzy i każdy powiedział, że pięknie się wygoiła i można się starać a on dalej swoje. Powiem wam nigdy nie byłam na takiej dupiatej wizycie i żeby ktoś mnie tak nastraszył, że na pewno poronię.
Dupek.. zmieniaj szybko lekarza a tym sie nie przejmuj!
Mi tez tak powiedzial jak bylam w ciazy.. bo chcialam zaswiadczenie do pracy zebym na noce nie musiala przychodzic i po 12 h pracowac to powiedzial "nie ma sie czym chwalic i tak pewnie pani poroni" wiecej do goscia nie poszlam.
Trzymam mocno za Was kciuki! Bedzie dobrze
Oo z infekcja to samo. Ten sam co mowil ze poronie dal mi pimafucin a okazalo sie ze bez sensu..Ja tez na pierwszego lekarza trafiłam masakra... w sumie to mi nie powiedział czy jestem w ciąży czy nie na moje pytanie czy jestem usłyszałam ,,Skoro testy są pozytywne''... ale najgorsze że stwierdził że mam infekcje i przepisał czopki a że mam ,,odchyły'' czytać ulotkę tam napisane ,,nie wolno używać w 1 trymestrze ciąży'' a jak poszłam do innego lekarza okazało sie że żadnej infekcji nie mam..
Nie zamartwiaj się, jeszcze masz trochę do n ia @ , oby nie przyszła trzeba być pozytywnie nastawiona , wiem że tylko się mówi ale ja tez już się denerwuje, chvialabym żeby ten tydzień się skończył i żebym mogła testowaćNo to powodzenia u mnie tez jajnik lub jajniki daja znac o owulce.u mnie dzis dzień 9dpo temp 37,1.tak bardzo sie boje roczarowania ze w tym cyklu sie nie uda.ten strach i stres jest okropny.ostatnie dni przed@ najtrudniejszy.wczoraj lekko mnie mdlilo od poludnia do wieczora.ta sennosc o 18 juz spalam na stojaco.wiem nie łudze sie to przez duphason na pewno albo przez stres.oto moj wykresik.jesli ktoras sie zna to prosze o opinie.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Wisienka94 powiedz mi do jakiego Ty ginekologa w Toruniu chodzisz?Ja testuje od 7dc czyli po zakończeniu @ z clo to nigdy nie wiadomo kiedy może być owu dlatego wole nie przegapić
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Oooj! Nie poddawaj się..W nocy trafiłam do szpitala. Torbiele na jajniku. Odpuszczam starania. Powodzenia.
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom