reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam podobnie bóle na @ a mam 22.02 piersi tak samo i kłucie jajników. Nie nastawiam się, testuje w dniu @ ty chyba masz podobnie?
Tak dokalnnie wtedy powinna być, ale miejmy nadzieję że nie przyjdzie już ta małpa:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ottona no brak słów! !
Zmień lekarza koniecznie szkoda nerwów.
U mnie w końcu @ !!! Jak się ciesze! Starania przełożone miało być do lipca są na 2 lata .. nawet dobrze młoda będzie wtedy miała prawie 4 lata to stanie się bardziej samodzielna. Przy tak energicznymi dziecku ciąże ciężko sobie wyobrazić, a już dwójka to wyższa Szkoła jazdy. Dlatego ty leeleth jesteś dla mnie strong menka! ! Marze o tak licznej rodzinie, ale niech to pozostanie w sferze marzeń; ) jak dajesz rade ? Pracujesz? W jakim wieku dzieci ?

Ottona no brak słów! !
Zmień lekarza koniecznie szkoda nerwów.
U mnie w końcu @ !!! Jak się ciesze! Starania przełożone miało być do lipca są na 2 lata .. nawet dobrze młoda będzie wtedy miała prawie 4 lata to stanie się bardziej samodzielna. Przy tak energicznymi dziecku ciąże ciężko sobie wyobrazić, a już dwójka to wyższa Szkoła jazdy. Dlatego ty leeleth jesteś dla mnie strong menka! ! Marze o tak licznej rodzinie, ale niech to pozostanie w sferze marzeń; ) jak dajesz rade ? Pracujesz? W jakim wieku dzieci ?

No ja tez podziwiam!
I z tego co widze to @leeleeth pół druzyny piłkarskiej ma bo sami chłopcy ;-)

Tak.. to byl lekarz z lux medu.
Wyszlam z płaczem z gabinetu.. zaluje ze jakiejs skargi nie zlozylam.. z resztą kto by mi uwierzyl.. na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze mimo roznych komplikacji.
I gdyby nie to ze poszlam dzien pozniej do innego lekarza prywatnie (bo tamten mi nie dal tego zaswiadczenia..) to zapewne bym poronila bo akurat mialam mieć nocke w pracy (duzy wysilek fizyczny).. no a kilka dni pozniej okazalo sie ze szyjka sie bardzo skraca i musialam bardzo sie oszczedzac i juz na zwolnienie poszlam.
Na szczescie trafilam do super babeczki tyle ze prywatna wizyta co 2-3 tyg po 200 zl plus prenatalne, leki, laboratoryjne.. ale dla zdrowia dzidzi wszystko <3

Oczywiście , w takim razie szczęście że trafiłaś na fajna babkę :) i wszystko skończyło się dobrze [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, u nas śnieg i mrozik. Moi rodzice zadklarowali się wziąść małego po południu na jabłuzko a starsze jak się pouczą idą na lodowisko.

Ja sączę kawkę. Powoli trzeba się za wakacjami rozglądać. Moje starszaki ogłosiły, że chcą pojechać same na kolonię lub chociaż półkolonie. Zobaczymy.
PYTANIE DLA MAM STARSZYCH DZIECI od 10 w górę: jechały już wasze dzieci na samodzielne wyprawy? Moja córka była na zielonej szkole i zadowolona ale to wiadomo, że pani miała na dzieci oko a ona jest fantastyczna wieć byłam spokojna o dopilnowanie i troskę. Gorzej własnie "do obych".

@Wiktorka88 O Moj 4.5 latek przechodzi teraz cieżkawy okres. Oj umie już pokazać swoje zdanie i czasami bardziej trzeba mieć go na oku niż jak był mniejszy. Pomysły ma szalone czasem. Chociaż z drugiej strony takie dziecko umie już ładnie samodzielnie jeść i się ubrać.

LEKARZE tacy jak Ci, których czasem się spotyka i plotą bzdury i straszą to nawet nie śmią się tak nazywać.

U mnie wczoraj 11dc :) ciesze się bo ja zawsze miałam dość pózno. To pewnie razem będziemy testować :) masz jeszcze jakiś monitoring?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

W sobotę mam wizytę więc sprawdzi mi czy pęcherzyk pękł i mamy ustalić dalsze działania bo u nas te starania już się bardzo przedłużają. Natomiast teraz siedzę w pracy i bardzo boli mnie lewy jajnik, ten gdzie jest pęcherzyk. Kochaliśmy się wczoraj wieczorem, mam nadzieję, że wystarczy bo dziś najprawdopodobniej nie będziemy mieć możliwości. A według mojej ginekolog owulacja powinna być właśnie środa, czwartek.

No to powodzenia u mnie tez jajnik lub jajniki daja znac o owulce.u mnie dzis dzień 9dpo temp 37,1.tak bardzo sie boje roczarowania ze w tym cyklu sie nie uda.ten strach i stres jest okropny.ostatnie dni przed@ najtrudniejszy.wczoraj lekko mnie mdlilo od poludnia do wieczora.ta sennosc o 18 juz spalam na stojaco.wiem nie łudze sie to przez duphason na pewno albo przez stres.oto moj wykresik.jesli ktoras sie zna to prosze o opinie.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

reklama
Do góry