reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej. Byłam dziś u tego nowego gina. Już więcej do niego nie pójdę. Przyjechałam do domu z płaczem. Nie powiedział mi w którym jestem tygodniu ciąży, na kiedy ewentualny termin porodu. Jak usłyszał, że wcześniejszą ciążę poroniłam, to stwierdził, że z tą będzie to samo, bo nie znam przyczyn tamtego poronienia. Hello ile jest matek, które poroniły dziecko a później donosiły kolejną ciąże i też nie znały przyczyn poronienia. Chociaż beta cały czas ładnie mi przyrasta w niedziele było 1127 dziś 3280 to stwierdził, że mam ją powtórzyć w poniedziałek i jeśli nie będzie miała min 10 tyś to pewnie nic z tego nie będzie. Na usg najpierw twierdził, że jest tylko pęcherzyk a później przyciągnął obraz i było widać lekki zarys głowy i tzw ogonek. Ciąża umiejscowiona w macicy. Czepiał się mojej macicy, że jej nie widział przed zapłodnieniem i on nie wie czy tam się wszystko wygoiło jak należy po łyżeczkowaniu z czerwca 2017. Mówię mu że byłam we wrześniu u dwóch niezależnych lekarzy i każdy powiedział, że pięknie się wygoiła i można się starać a on dalej swoje. Powiem wam nigdy nie byłam na takiej dupiatej wizycie i żeby ktoś mnie tak nastraszył, że na pewno poronię.
Bozeee co za Idiota, taki człowiek nie powinien być lekarzem , wgl nie wiem gdzie powinien pracować. zmień lekarza tak jak dziewczyny mówią, napewno jest wszyatko ok i będzie ok i nie przejmuj się jakims tępym.... Głowa do góry:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dziewczyny tak się dzisiaj dziwnie czuje nie wiem czy to zbliżającą się @ czy coś innego , boli mnie podbrzusze , cycki na żołądku mnie coś siedzi i wgl nie wiem :$

A ja dziewczyny tak się dzisiaj dziwnie czuje nie wiem czy to zbliżającą się @ czy coś innego , boli mnie podbrzusze , cycki na żołądku mnie coś siedzi i wgl nie wiem :$

Ja mam podobnie bóle na @ a mam 22.02 piersi tak samo i kłucie jajników. Nie nastawiam się, testuje w dniu @ ty chyba masz podobnie?

Hej. Byłam dziś u tego nowego gina. Już więcej do niego nie pójdę. Przyjechałam do domu z płaczem. Nie powiedział mi w którym jestem tygodniu ciąży, na kiedy ewentualny termin porodu. Jak usłyszał, że wcześniejszą ciążę poroniłam, to stwierdził, że z tą będzie to samo, bo nie znam przyczyn tamtego poronienia. Hello ile jest matek, które poroniły dziecko a później donosiły kolejną ciąże i też nie znały przyczyn poronienia. Chociaż beta cały czas ładnie mi przyrasta w niedziele było 1127 dziś 3280 to stwierdził, że mam ją powtórzyć w poniedziałek i jeśli nie będzie miała min 10 tyś to pewnie nic z tego nie będzie. Na usg najpierw twierdził, że jest tylko pęcherzyk a później przyciągnął obraz i było widać lekki zarys głowy i tzw ogonek. Ciąża umiejscowiona w macicy. Czepiał się mojej macicy, że jej nie widział przed zapłodnieniem i on nie wie czy tam się wszystko wygoiło jak należy po łyżeczkowaniu z czerwca 2017. Mówię mu że byłam we wrześniu u dwóch niezależnych lekarzy i każdy powiedział, że pięknie się wygoiła i można się starać a on dalej swoje. Powiem wam nigdy nie byłam na takiej dupiatej wizycie i żeby ktoś mnie tak nastraszył, że na pewno poronię.

O matko , co za lekarz[emoji35][emoji35][emoji35] grrrrrrrr brak słów [emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zuzik gratulacje !! I proszę nas tu zarażać ciąża [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dupek.. zmieniaj szybko lekarza a tym sie nie przejmuj!
Mi tez tak powiedzial jak bylam w ciazy.. bo chcialam zaswiadczenie do pracy zebym na noce nie musiala przychodzic i po 12 h pracowac to powiedzial "nie ma sie czym chwalic i tak pewnie pani poroni":o wiecej do goscia nie poszlam.
Trzymam mocno za Was kciuki! Bedzie dobrze :)

Pierdzielisz ? Tak powiedział ? [emoji33][emoji33][emoji33] Boże co za lekarze to się w głowie nie mieści

Mnie dzisiaj jakoś podbrzusze bolało , kilka razy zakuło. Jak na owu ale powinnam być juz po .... ciekawe

reklama
Pierdzielisz ? Tak powiedział ? [emoji33][emoji33][emoji33] Boże co za lekarze to się w głowie nie mieści

Tak.. to byl lekarz z lux medu.
Wyszlam z płaczem z gabinetu.. zaluje ze jakiejs skargi nie zlozylam.. z resztą kto by mi uwierzyl.. na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze mimo roznych komplikacji.
I gdyby nie to ze poszlam dzien pozniej do innego lekarza prywatnie (bo tamten mi nie dal tego zaswiadczenia..) to zapewne bym poronila bo akurat mialam mieć nocke w pracy (duzy wysilek fizyczny).. no a kilka dni pozniej okazalo sie ze szyjka sie bardzo skraca i musialam bardzo sie oszczedzac i juz na zwolnienie poszlam.
Na szczescie trafilam do super babeczki tyle ze prywatna wizyta co 2-3 tyg po 200 zl plus prenatalne, leki, laboratoryjne.. ale dla zdrowia dzidzi wszystko <3

Do góry