reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej. Byłam dziś u tego nowego gina. Już więcej do niego nie pójdę. Przyjechałam do domu z płaczem. Nie powiedział mi w którym jestem tygodniu ciąży, na kiedy ewentualny termin porodu. Jak usłyszał, że wcześniejszą ciążę poroniłam, to stwierdził, że z tą będzie to samo, bo nie znam przyczyn tamtego poronienia. Hello ile jest matek, które poroniły dziecko a później donosiły kolejną ciąże i też nie znały przyczyn poronienia. Chociaż beta cały czas ładnie mi przyrasta w niedziele było 1127 dziś 3280 to stwierdził, że mam ją powtórzyć w poniedziałek i jeśli nie będzie miała min 10 tyś to pewnie nic z tego nie będzie. Na usg najpierw twierdził, że jest tylko pęcherzyk a później przyciągnął obraz i było widać lekki zarys głowy i tzw ogonek. Ciąża umiejscowiona w macicy. Czepiał się mojej macicy, że jej nie widział przed zapłodnieniem i on nie wie czy tam się wszystko wygoiło jak należy po łyżeczkowaniu z czerwca 2017. Mówię mu że byłam we wrześniu u dwóch niezależnych lekarzy i każdy powiedział, że pięknie się wygoiła i można się starać a on dalej swoje. Powiem wam nigdy nie byłam na takiej dupiatej wizycie i żeby ktoś mnie tak nastraszył, że na pewno poronię.
Bozeee co za Idiota, taki człowiek nie powinien być lekarzem , wgl nie wiem gdzie powinien pracować. zmień lekarza tak jak dziewczyny mówią, napewno jest wszyatko ok i będzie ok i nie przejmuj się jakims tępym.... Głowa do góry:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dziewczyny tak się dzisiaj dziwnie czuje nie wiem czy to zbliżającą się @ czy coś innego , boli mnie podbrzusze , cycki na żołądku mnie coś siedzi i wgl nie wiem :$

A ja dziewczyny tak się dzisiaj dziwnie czuje nie wiem czy to zbliżającą się @ czy coś innego , boli mnie podbrzusze , cycki na żołądku mnie coś siedzi i wgl nie wiem :$

Ja mam podobnie bóle na @ a mam 22.02 piersi tak samo i kłucie jajników. Nie nastawiam się, testuje w dniu @ ty chyba masz podobnie?

Hej. Byłam dziś u tego nowego gina. Już więcej do niego nie pójdę. Przyjechałam do domu z płaczem. Nie powiedział mi w którym jestem tygodniu ciąży, na kiedy ewentualny termin porodu. Jak usłyszał, że wcześniejszą ciążę poroniłam, to stwierdził, że z tą będzie to samo, bo nie znam przyczyn tamtego poronienia. Hello ile jest matek, które poroniły dziecko a później donosiły kolejną ciąże i też nie znały przyczyn poronienia. Chociaż beta cały czas ładnie mi przyrasta w niedziele było 1127 dziś 3280 to stwierdził, że mam ją powtórzyć w poniedziałek i jeśli nie będzie miała min 10 tyś to pewnie nic z tego nie będzie. Na usg najpierw twierdził, że jest tylko pęcherzyk a później przyciągnął obraz i było widać lekki zarys głowy i tzw ogonek. Ciąża umiejscowiona w macicy. Czepiał się mojej macicy, że jej nie widział przed zapłodnieniem i on nie wie czy tam się wszystko wygoiło jak należy po łyżeczkowaniu z czerwca 2017. Mówię mu że byłam we wrześniu u dwóch niezależnych lekarzy i każdy powiedział, że pięknie się wygoiła i można się starać a on dalej swoje. Powiem wam nigdy nie byłam na takiej dupiatej wizycie i żeby ktoś mnie tak nastraszył, że na pewno poronię.

O matko , co za lekarz[emoji35][emoji35][emoji35] grrrrrrrr brak słów [emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zuzik gratulacje !! I proszę nas tu zarażać ciąża [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dupek.. zmieniaj szybko lekarza a tym sie nie przejmuj!
Mi tez tak powiedzial jak bylam w ciazy.. bo chcialam zaswiadczenie do pracy zebym na noce nie musiala przychodzic i po 12 h pracowac to powiedzial "nie ma sie czym chwalic i tak pewnie pani poroni":o wiecej do goscia nie poszlam.
Trzymam mocno za Was kciuki! Bedzie dobrze :)

Pierdzielisz ? Tak powiedział ? [emoji33][emoji33][emoji33] Boże co za lekarze to się w głowie nie mieści

Mnie dzisiaj jakoś podbrzusze bolało , kilka razy zakuło. Jak na owu ale powinnam być juz po .... ciekawe

reklama
Pierdzielisz ? Tak powiedział ? [emoji33][emoji33][emoji33] Boże co za lekarze to się w głowie nie mieści

Tak.. to byl lekarz z lux medu.
Wyszlam z płaczem z gabinetu.. zaluje ze jakiejs skargi nie zlozylam.. z resztą kto by mi uwierzyl.. na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze mimo roznych komplikacji.
I gdyby nie to ze poszlam dzien pozniej do innego lekarza prywatnie (bo tamten mi nie dal tego zaswiadczenia..) to zapewne bym poronila bo akurat mialam mieć nocke w pracy (duzy wysilek fizyczny).. no a kilka dni pozniej okazalo sie ze szyjka sie bardzo skraca i musialam bardzo sie oszczedzac i juz na zwolnienie poszlam.
Na szczescie trafilam do super babeczki tyle ze prywatna wizyta co 2-3 tyg po 200 zl plus prenatalne, leki, laboratoryjne.. ale dla zdrowia dzidzi wszystko <3

Do góry