reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny dziękuję za wasze wsparcie ;*. Odpisuję dopiero dziś bo wczoraj miałam dołek po tej super wizycie. Dziś jest dużo lepiej. Do tego idioty już na pewno nie pójdę, czułam się tak jakbym nie pasowała do jego idealnych pacjentek bo poroniłam, szkoda tylko, że nie pamiętał o tym, że mam syna i wcale nie pytał o ciąże z nim. Lekarz powinien wspierać według mnie a nie dołować kogoś kto i tak już się boi bo strach zostanie ze mną do końca ciąży. Nie rozumiem jak on może mieć 100% idealnych opinii na różnych portalach lekarskich. Umówiłam się do gościa u którego byłam we wrześniu. Dał mi wtedy zielone światło i powiedział, że jak najbardziej mogę mieć dziecko. Szkoda tylko, że dość daleko od mojej miejscowości przyjmuje ale zrobię wszystko dla fasolki. Nikt jej nie będzie spisywał od razu na straty. Nową wizytę mam na 22 lutego czyli za równy tydzień. Trzymajcie mocno kciuki ;). Mam nadzieję, że on będzie w porządku przynajmniej we wrześniu taki był.
Bede trzymala mocno ✊.to prawda do dobrego lekarza warto dojechac nawet kilkadziesiat km.a tamten nie powienien sie nazywac nawet lekarzem.podlosc ludzka nie zna granic.

reklama
Nie zamartwiaj się, jeszcze masz trochę do n ia @ , oby nie przyszła trzeba być pozytywnie nastawiona , wiem że tylko się mówi ale ja tez już się denerwuje, chvialabym żeby ten tydzień się skończył i żebym mogła testować:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje za wsparcie.staram sie odganiac negatywne mysli ale kurcze nie raz to silniejsze.

Kobieta90 nie poddawaj się. Z powodu skrecajacych się torbieli ladowalam w szpitalu chyba 7 razy, raz miałam laparoskopie. Mam córkę wiec się da ! Powodzenia

@irminka1231 trzymam kciuki za Ciebie :*
@Otoona temu lekarzowi należy się najwyżej danie w pysk za takie traktowanie pacjentek... Chamstwo i prostak, jak miał gorszy dzień to na urlop niech idzie a nie na pacjentka się wyżywa :/ ale teraz już będzie dobrze :)

Ja mam jutro wizytę u lekarza ogólnego, chce żeby dał mi skierowanie na badanie krwi bo po poronieniu jestem osłabiona i kręci mi się w głowie i może potrzeba jakichś witamin może... I niestety idę też do buca który jest miły tylko wtedy gdy ma humor dobry... A na nieszczęście zazwyczaj ma zły humor hehe :p

Oooj! Nie poddawaj się..
Ja jestem tu nowa dlatego zapytam- dlugo sie staracie?
U nas 2 cykl na clostilbegyt, dzięki któremu mam hiperstymulację. Wcześniej nie zabezpieczaliśmy się przez parę miesięcy i nie zaszłam. Teraz sobie odpuszczam.
Dzięki dziewczyny.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@kobieta90 będzie dobrze,nie poddawaj się
@irminka1231 trzymam [emoji110][emoji110] żeby @ nie przyszła
A ja witam sie w 7dc. Siedzę w pracy i was podczytuje jak mam chwilę wolna. Coś mnie lewy jajnik kłuje a na owu to za wcześnie...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej! To ja się też przywitam, dzisiaj 5dc. Jutro wizyta u ginekologa. Oby już były jakieś konkrety. :)

Do góry