reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam ten generator i mam 4AntiCalc. Mam płyn taki dodatkowo ale to nie używam bo używam wody destylowanej a generator pary ma wbudowany w żelazko bez stacji:
Ty nie dostałaś dodatkowo płynu?
nic nie dostalam wlasnie. nie wiem jak tego anticalc uzywac byc moze to jest przyczyna wycieku wody nie wiem. trudno podejde do sklepu zapytac bo intrukcja obejmowala tylko ze przy prasowaniu nie moze byc kabel zawiniety na tej stacji z wodą. uzywam tez tylko wody przeznaczonej do zelazka zreszta ze sklepu w ktorym kupilam cale zelazko. i mam juz nerwa ze po 2 mcach cos mi nie dziala.

reklama
Na Internecie poszukaj, być może ten odkamorniacz masz wbudowany. Zapodaj nazwę i model to zobaczę i może coś znajdę.
Ja ci się nie dziwię, że masz neta. U mnie bez żelazka kicha a jeszcze pewno kosztowało nie mało to już w ogóle...

witam sie przelotem, siedze i ukłdam plan dydaktyczny na wrzesień :/ w tygodniu czeka mnie rada pedagogiczna i zebranie z rodzicami

ps. klocek jeszcze nie wyszedł
Ja wiem Marta, że to nie jest zabawne, ale jak przeczytałam to "klocek jeszcze nie wyszedł" popłakałam się ze śmiechu [emoji23] i oczywiście bardziej chodzi mu tutaj o tę grę słów [emoji14] kocham język polski! :D
I mam nadzieję że sytuacja zakończy się pozytywnie [emoji110] ale co jeśli oryginalne lego rzeczywiście rozpuszczają się w żołądku? Nic nie wyjdzie...

Ale sie obudzilam... Nie wiem co sie dzieje ale slysze mnostwo samochodow na sygnalach jadacych. Nie wiem gdzie i na co ale cos grubego bo slysze coraz to nowsze dojezdzajace.

I co tam się podziało?

Ja już po śniadaniu, popijam kawę i dzieci budzę.
Nie mam pojęcia ale ciagle slyszalam a w wiadomosciach nic nie widzę. Jak wroce ze szkoly to wysle ci model zelazka moze mi troche podpowiesz

o doszukalam sie teraz:
Generator pary TEFAL GV6770

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny :)
Widzę, że temat AGD na tapecie to ja mam pytanie czy używacie myjek elektrycznych do mycia okien :cool2:
Ja myje okna ręcznikami papierowymi, wszystkie moje znajome tymi wynalazkami do mycia okien i są zachwycone.
Jakie Wasze doświadczenia z tym "cudem" ;)

Załączniki

• 20180903_072629.png
    20180903_072629.png
    152,7 KB · Wyświetleń: 67
Witam dziewczyny :)
Widzę, że temat AGD na tapecie to ja mam pytanie czy używacie myjek elektrycznych do mycia okien :cool2:
Ja myje okna ręcznikami papierowymi, wszystkie moje znajome tymi wynalazkami do mycia okien i są zachwycone.
Jakie Wasze doświadczenia z tym "cudem" ;)
ja jestem na etapie ze chce kupic. moje okna sa jakies dziwne.. uzywalam juz chyba wszystkiego nawet sciereczek ktore nie zostawiaja smug i na moich zawsze zostaja. i chcialam tez sprobowac czy moze myjka mnie w tym uratuje.

reklama
A ja dziś taka zaaferowana początkiem roku u młodych, że zapomniałam o pomiarze temp. [emoji23]

Jeden już w przedszkolu a drugi na 11:00 ma rozpoczęcie roku, więc jeszcze trochę.

Do góry