reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Pytanko z ciekawości: piszesz o swoim partnerze "tz". Od czego to skrót?
Miałam dokladnie o to samo zapytac. Haha
Ale rozkminilam
Towarzysz życia
Też się kiedyś zastanawiałam co oznacza ten skrót i wydaje mi sie, że oznacza towarzysz życia ale pewności to ja nie mam
Dokladnie tak [emoji4]
Tż - towarzysz życia [emoji4]
Na innym forum tak sie przyjęło i tak piszę zawsze [emoji4] nie chce pisac niemąż bo to jakies takie [emoji57]

reklama
To ze sobie poradzi to maly pikus. Ale odzialowa z przedszkola mi sie strasznie nie podoba, strasznie nie przyjemna kobieta i obawiam sie ze moze cos glupio gadac dziecia a moj syn jest bardzo uczuciowy i przezywa osc mocno rozne emocje.
Co do urlopu to tak. Jedziemy 14 wrzesnia ale jakos nawet sie nieciesze na ten wyjazd. Jakas jesienna deprecha mnie dopadla.
A to zjadlas cos ze zoladek nie pracuje jak trzeba czy to przez ciaze?

Kasia, skąd ten nastrój?? Zobaczysz, ze będzie fajnie. Odstresujesz się, przewietrzyli głowę. Zmiana klimatu i miejsca dobrze robi [emoji846] nos do góry [emoji846]
Tak, chyba naleśniki z serem mi zaszkodziły. Już jest ok [emoji846]

ja jestem na etapie ze chce kupic. moje okna sa jakies dziwne.. uzywalam juz chyba wszystkiego nawet sciereczek ktore nie zostawiaja smug i na moich zawsze zostaja. i chcialam tez sprobowac czy moze myjka mnie w tym uratuje.
Sprawdź sobie ręczniczki Tami - w rossmanach, auchan na działach dziecięcych. Są takie w rolce i w papierowym opakowaniu. Przecieram nimi okna i lustra zaraz po myciu ręcznikiem papierowym i jakimś psikaczem i jest błysk:)

Hej! U mnie dzisiaj 28dc, zaliczyłam książkowy spadek temperatury, więc zapewne jutro przyjdzie @;) i zacznę 9 cykl starań. 9 to moja szczęśliwa liczba, wiele cudownych rzeczy wydarzyło się 9:) a to będzie 9 cykl w 9 miesiacu roku;) Moj maz jest 3 dzień bez papierosa;) narazie oboje żyjemy :D;):p

Witam dziewczyny :)
Widzę, że temat AGD na tapecie to ja mam pytanie czy używacie myjek elektrycznych do mycia okien :cool2:
Ja myje okna ręcznikami papierowymi, wszystkie moje znajome tymi wynalazkami do mycia okien i są zachwycone.
Jakie Wasze doświadczenia z tym "cudem" ;)
Mam i z całego serca polecam. Myje tym nawet lustro i szyby w kabinie [emoji4] aczkolwiek nie wiem jak to robię ale mi na szybie w oknie zostają takie smużki w tych miejscach na bokach tej ściągaczki ale tylko jedno machnięcie ściereczką i nic nie ma ;)

Mój mały też już w przedszkolu. Poszedł z uśmiechem na ustach ale to typ który uwielbia towarzystwo.

U mnie dziś temp 37 i ciągnie mnie w podbrzuszu

Sprawdź sobie ręczniczki Tami - w rossmanach, auchan na działach dziecięcych. Są takie w rolce i w papierowym opakowaniu. Przecieram nimi okna i lustra zaraz po myciu ręcznikiem papierowym i jakimś psikaczem i jest błysk:)
Nie wiem juz co mam myslec... Kupilam nawet super sciereczke kosztowala 20e u mamy okna lsnia.. Przeciera na mokro bez poprawiania na sucho i zero sladow.. A moje okna jakies tluste są.. I mylam z octem i plynami jakimis.. Tyle ze ja mieszkam nisko przy głównej drodze a mama na 4 pietrze.. Moze w tym tkwi roznica. Tesciowa uznala ze okien nie myje sie w sloneczne dni bo to niby od slonca.. Ale nie mam pojecia.

Pierwszy dzień w szkole zaliczony. Stres miałam większy niż córka. Pani wychowawczyni tyle spraw omówiła że żałuję że długopisa z kartką nie miałam. Jutro na 7:55 zaczynamy zabawę ze szkola.. A jak u was dziewczyny w tym szczególnym dniu?

Też o tym słyszałam o tym żżeby nie myć w słoneczny dzień. Spróbuj z tym z karcherem, może pomoże, ale napierw umyj okna wodą z płynem i dopiero tym pskadełkiem i ściągaczką.

Też o tym słyszałam o tym żżeby nie myć w słoneczny dzień. Spróbuj z tym z karcherem, może pomoże, ale napierw umyj okna wodą z płynem i dopiero tym pskadełkiem i ściągaczką.

Kurcze u nas za rok zerówka i za dwa lata szkoła. Już się boję jak to będzie :)

reklama
Nigdy nie mylę okiem w słoneczne dni bp są smugi.

Moje starszakaki też właśnie wróciły. Tylko raz na rano mają...A tak startują od 8.55 i później ale za to do 16...najmłodszy w przedszkolu zadowolony.

Do góry