reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Pytanko z ciekawości: piszesz o swoim partnerze "tz". Od czego to skrót?
Miałam dokladnie o to samo zapytac. Haha
Ale rozkminilam
Towarzysz życia
Też się kiedyś zastanawiałam co oznacza ten skrót i wydaje mi sie, że oznacza towarzysz życia ale pewności to ja nie mam
Dokladnie tak [emoji4]
Tż - towarzysz życia [emoji4]
Na innym forum tak sie przyjęło i tak piszę zawsze [emoji4] nie chce pisac niemąż bo to jakies takie [emoji57]

reklama
To ze sobie poradzi to maly pikus. Ale odzialowa z przedszkola mi sie strasznie nie podoba, strasznie nie przyjemna kobieta i obawiam sie ze moze cos glupio gadac dziecia a moj syn jest bardzo uczuciowy i przezywa osc mocno rozne emocje.
Co do urlopu to tak. Jedziemy 14 wrzesnia ale jakos nawet sie nieciesze na ten wyjazd. Jakas jesienna deprecha mnie dopadla.
A to zjadlas cos ze zoladek nie pracuje jak trzeba czy to przez ciaze?

Kasia, skąd ten nastrój?? Zobaczysz, ze będzie fajnie. Odstresujesz się, przewietrzyli głowę. Zmiana klimatu i miejsca dobrze robi [emoji846] nos do góry [emoji846]
Tak, chyba naleśniki z serem mi zaszkodziły. Już jest ok [emoji846]

ja jestem na etapie ze chce kupic. moje okna sa jakies dziwne.. uzywalam juz chyba wszystkiego nawet sciereczek ktore nie zostawiaja smug i na moich zawsze zostaja. i chcialam tez sprobowac czy moze myjka mnie w tym uratuje.
Sprawdź sobie ręczniczki Tami - w rossmanach, auchan na działach dziecięcych. Są takie w rolce i w papierowym opakowaniu. Przecieram nimi okna i lustra zaraz po myciu ręcznikiem papierowym i jakimś psikaczem i jest błysk:)

Hej! U mnie dzisiaj 28dc, zaliczyłam książkowy spadek temperatury, więc zapewne jutro przyjdzie @;) i zacznę 9 cykl starań. 9 to moja szczęśliwa liczba, wiele cudownych rzeczy wydarzyło się 9:) a to będzie 9 cykl w 9 miesiacu roku;) Moj maz jest 3 dzień bez papierosa;) narazie oboje żyjemy :D;):p

Witam dziewczyny :)
Widzę, że temat AGD na tapecie to ja mam pytanie czy używacie myjek elektrycznych do mycia okien :cool2:
Ja myje okna ręcznikami papierowymi, wszystkie moje znajome tymi wynalazkami do mycia okien i są zachwycone.
Jakie Wasze doświadczenia z tym "cudem" ;)
Mam i z całego serca polecam. Myje tym nawet lustro i szyby w kabinie [emoji4] aczkolwiek nie wiem jak to robię ale mi na szybie w oknie zostają takie smużki w tych miejscach na bokach tej ściągaczki ale tylko jedno machnięcie ściereczką i nic nie ma ;)

Mój mały też już w przedszkolu. Poszedł z uśmiechem na ustach ale to typ który uwielbia towarzystwo.

U mnie dziś temp 37 i ciągnie mnie w podbrzuszu

Sprawdź sobie ręczniczki Tami - w rossmanach, auchan na działach dziecięcych. Są takie w rolce i w papierowym opakowaniu. Przecieram nimi okna i lustra zaraz po myciu ręcznikiem papierowym i jakimś psikaczem i jest błysk:)
Nie wiem juz co mam myslec... Kupilam nawet super sciereczke kosztowala 20e u mamy okna lsnia.. Przeciera na mokro bez poprawiania na sucho i zero sladow.. A moje okna jakies tluste są.. I mylam z octem i plynami jakimis.. Tyle ze ja mieszkam nisko przy głównej drodze a mama na 4 pietrze.. Moze w tym tkwi roznica. Tesciowa uznala ze okien nie myje sie w sloneczne dni bo to niby od slonca.. Ale nie mam pojecia.

Pierwszy dzień w szkole zaliczony. Stres miałam większy niż córka. Pani wychowawczyni tyle spraw omówiła że żałuję że długopisa z kartką nie miałam. Jutro na 7:55 zaczynamy zabawę ze szkola.. A jak u was dziewczyny w tym szczególnym dniu?

Też o tym słyszałam o tym żżeby nie myć w słoneczny dzień. Spróbuj z tym z karcherem, może pomoże, ale napierw umyj okna wodą z płynem i dopiero tym pskadełkiem i ściągaczką.

Też o tym słyszałam o tym żżeby nie myć w słoneczny dzień. Spróbuj z tym z karcherem, może pomoże, ale napierw umyj okna wodą z płynem i dopiero tym pskadełkiem i ściągaczką.

Kurcze u nas za rok zerówka i za dwa lata szkoła. Już się boję jak to będzie :)

reklama
Nigdy nie mylę okiem w słoneczne dni bp są smugi.

Moje starszakaki też właśnie wróciły. Tylko raz na rano mają...A tak startują od 8.55 i później ale za to do 16...najmłodszy w przedszkolu zadowolony.

Do góry