Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie miala wyboru. nasz rocznik musial puszczac 6 latki do 1szej klasy w jej wypadku bylo to 5.5 roku plus dzieci rok starsze odroczone ktorych rodzice mieli prawo wyboru stad taka roznica.. a moja corcia urodzila sie 18 grudnia wiec i tu duzo traci.A czemu jest w czwartej klasie? Poszła wcześniej?
Straszna tragediaOjej juz wiem co sie stalo ze mnie tak obudzily syreny wyjace w nocy. w pobliskiej wiosce byl pozar domu jednorodzinnego.. 87 letnia matka wydostala sie a jej 68 letni syn niestety spłonął w pozarze. ale ironia losu jest taka ze w sobote brat tego Pana co teraz zginal mial pogrzeb ,ktory takze zginal w pozarze. kobieta miala 3 synow i juz zaden nie zyje.
Jak nie ma @ zawsze jest szansa mi dopiero zaczęły się płodne. Będę meczyc m na maxa może wreszcie się uda.Hej dziewczyny, u mnie jutro lub pojutrze będzie @. Nie czuję się jak przed ale nie sądzę, żeby się udało. Wczoraj robiłam test i było biało temperatura na razie wysoko ale dawniej mierzylam tylko do 3 wyższej po owu wiec nie wiem kiedy mi spada.
Powodzenia ja już 'męczę' od paru dni. Zobaczyny co z tego będzie.Jak nie ma @ zawsze jest szansa mi dopiero zaczęły się płodne. Będę meczyc m na maxa może wreszcie się uda.