reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Córka we wtorki i czwartki do 16:15 w szkole. Teraz jak już nie ma gimnazjum dzieci jest więcej w szkole bo kiedyś tylko do 6 klasy były i później dojeżdżały gdzieś indziej .Czyli miejsca brak na tyle dziec :/

Moja corka nie ma nawet skończonych 9 lat a juz jest w 4 klasie:( poszkodowana jest bardzo bo ma dzieci niektore o 2 lata od siebie starsze w klasie.
My codziennie na 7.30 ale ona sama chodzi do szkoły ma zapewniona swietlice i obiady a jutro mam umowionego fryzjera i po nim wizyte u gina.

A czemu jest w czwartej klasie? Poszła wcześniej?
nie miala wyboru. nasz rocznik musial puszczac 6 latki do 1szej klasy w jej wypadku bylo to 5.5 roku plus dzieci rok starsze odroczone ktorych rodzice mieli prawo wyboru stad taka roznica.. a moja corcia urodzila sie 18 grudnia wiec i tu duzo traci.

Ojej juz wiem co sie stalo ze mnie tak obudzily syreny wyjace w nocy. w pobliskiej wiosce byl pozar domu jednorodzinnego.. 87 letnia matka wydostala sie a jej 68 letni syn niestety spłonął w pozarze. ale ironia losu jest taka ze w sobote brat tego Pana co teraz zginal mial pogrzeb ,ktory takze zginal w pozarze. kobieta miala 3 synow i juz zaden nie zyje.

Hej dziewczyny, u mnie jutro lub pojutrze będzie @. Nie czuję się jak przed ale nie sądzę, żeby się udało. Wczoraj robiłam test i było biało :( temperatura na razie wysoko ale dawniej mierzylam tylko do 3 wyższej po owu wiec nie wiem kiedy mi spada.

Ojej juz wiem co sie stalo ze mnie tak obudzily syreny wyjace w nocy. w pobliskiej wiosce byl pozar domu jednorodzinnego.. 87 letnia matka wydostala sie a jej 68 letni syn niestety spłonął w pozarze. ale ironia losu jest taka ze w sobote brat tego Pana co teraz zginal mial pogrzeb ,ktory takze zginal w pozarze. kobieta miala 3 synow i juz zaden nie zyje.
Straszna tragedia :(

Hej dziewczyny, u mnie jutro lub pojutrze będzie @. Nie czuję się jak przed ale nie sądzę, żeby się udało. Wczoraj robiłam test i było biało :( temperatura na razie wysoko ale dawniej mierzylam tylko do 3 wyższej po owu wiec nie wiem kiedy mi spada.
Jak nie ma @ zawsze jest szansa :) mi dopiero zaczęły się płodne. Będę meczyc m na maxa może wreszcie się uda.

reklama
Do góry