reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove pięknie wygladaliscie ;)
U mnie 7dc dzisiaj i już czuję lekkie pobolewanie i Kłucie od strony prawego jajnika ... Może wcześniej będzie owulacja, nie mam nic przeciwko tym bardziej że męża będę miała w domu w tym tygodniu codziennie więc będziemy działać :biggrin2:

reklama
@Migdalove pięknie wygladaliscie ;)
U mnie 7dc dzisiaj i już czuję lekkie pobolewanie i Kłucie od strony prawego jajnika ... Może wcześniej będzie owulacja, nie mam nic przeciwko tym bardziej że męża będę miała w domu w tym tygodniu codziennie więc będziemy działać :biggrin2:
U mnie dziś 6 dc i też jakieś pobolewanie w jajnikach, a jeszcze plamie więc nie wiem o co chodzi ale może ten moj organizm jakoś szybko się zbiera do owu kit wie ;)

Kończy mi się Prenatal, a widzę, że w DOZ jest niedostępny :( ciekawe czy jutro już będzie :( stacjonarnie pytałam to Pani rzuciła mi cene 45 zł :/

Słodki skrót [emoji7][emoji177]

Jak tam mamuśki dzieciaki? Zadowolone z powrotu do placówek? Mój starszak juz drepta z ekscytacji na spotkanie z kolegami. Młodszy też twierdzi, że się cieszy, ale czuję, że jutrzejsze wstawanie będzie dla niego koszmarkiem [emoji23]
Moja to ma depresje na powrot do szkoly. Niestety poniekad to wina nauczycieli.. Troche nastraszyli dzieci ze 4 klasa to przepasc ze jest mega ciezko i panicznie sie boi.
Jutro poznamy nowa wychowawczyni.

Ann89 rób testy dalej ja teraz miałam owu. 20 DC i wyszła ciąża (oby szczęśliwa)
Kasieńka nie stresuj się synek sobie na pewno poradzi. My matki tylko czasem bardziej przeżywamy jak nasze dzieci.Moj 6latek już jutro idzie do przedszkola na cały dzien odetchnę troszkę;))A depreche ja też jakaś złapałam łącze się w bólu ...
MartasX oby szybko klocek się eksmitował...
Malina jak u Ciebie? Który już tydzień? Masz objawy jakieś?
Malaga mam nadzieję że wszystko się ułoży...
Migdalove wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia spełnienia waszego marzenia ....Pięknie wyglądacie ;)
U mnie zaczal sie wlasnie 8tydz. Objawy? Bolesne piersi jak rozpakuje je z biustonosza. I czasem wieczorami mdli mnie ale oby tak dalej bezobjawowo.

Kończy mi się Prenatal, a widzę, że w DOZ jest niedostępny :( ciekawe czy jutro już będzie :( stacjonarnie pytałam to Pani rzuciła mi cene 45 zł :/
Widzialam wlasnie ze niedostępny ale u mnie w innej aptece sa i to po 25zl

@martoosia04 najmłodszy się cieszy, starszy w sumie też. Za to córka się stresuje. Nową wychowawczyni, nauczyciele i klasa. Ja w nich wierzę, będzie dobrze. W czwartej klasie jest trudniej, ale do przeżycia.

@Maliina ja mam z Boscha. Chodzi i o stację parową czy generator. Ja mam generator. Super!

@Migdalove gratulacje! Morza miłości i szczęścia na Nowej Drodze Życia. Pięknie się prezentowaliście.

Ostatnia edycja:
@martoosia04 najmłodszy się cieszy, starszy w sumie też. Za to córka się stresuje. Nową wychowawczyni, nauczyciele i klasa. Ja w nich wierzę, będzie dobrze. W czwartej klasie jest trudniej, ale do przeżycia.

@Maliina ja mam z Boscha. Chodzi i o stację parową czy generator. Ja mam generator. Super!

@Migdalove gratulacje! Morza miłości i szczęścia na Nowej Drodze Życia. Pięknie się prezentowaliście.

oo fajnie. chodzi o to ze uzywam go 2 mce. instrukcja obslugi to bylo tylko kilka obrazkow.. nie wiem do czego sluzy pokretlo z napisem anti-calc a drugie to od pewnego czasu jak nagrzeje sie zelazko i zaczynam uzywac pary to owszem para bucha pieknie tylko ze stopy prasujacej z dziurek leci mi woda ktora az bąbluje w kontakcie z nagrzaną stopą. w efekcie na podlodze mam spora kaluze wody ktora wylatuje. czy jest cos co mooge zrobic czy reklamowac od razu?
f3ef2913431e831a3c8ea1f586e6.jpgtakie mam.

Załączniki

• f3ef2913431e831a3c8ea1f586e6.jpg
    f3ef2913431e831a3c8ea1f586e6.jpg
    94,1 KB · Wyświetleń: 68
Oj kurczę, z tą kałuża nie pomogę ale ten anticalc to u mnie odwapnianie.
i jak to dziala? bo jak to odkrecilam to w sumie tylko powietrze zeszlo jak z jakiegos zaworka. rozumiem ze u ciebie nie zdarzylo sie by woda wyleciala przez stope? bede musiala podejsc do sklepu gdzie kupilam i jesli mi nie podpowiedza to bede reklamowac. mozna sie poparzyc jak tak leci ta woda.

reklama
Ja mam ten generator i mam 4AntiCalc. Mam płyn taki dodatkowo ale to nie używam bo używam wody destylowanej a generator pary ma wbudowany w żelazko bez stacji:
Ty nie dostałaś dodatkowo płynu?

Do góry