reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jesteśmy już po, zbadała brzuszek, osłuchała oskrzela i powiedziała że, do czwartku kupa na nocnik i sprawdzanie czy jjest klocek jeśli nie to do chirurga. Ogólnie w rejestracji mnie wyśmiały, a lekarka pytała Oliwiera dlaczego wziąłeś klocek do buzi. Nigdy nam sie nic takiego nie zdarzyło pierwszy raz. On nigdy nie miał takich pomysłów więc, też jestem w szoku.

Jeżeli będą jakieś duszności i kaszel szybko do szpitala.
Mówiła że u 2% ludzi ciała obce się nie wydalają

Malina ja na początku ciąży też byłam chora i znam wiele osób które tak miały, organizm jest osłabiony
Bo te w rejestracji wszystko wiedzą i wyśmiewają. Bardzo dobrze że pojechałaś. Chociaż będziesz spokojnie spac. Klocek wyjdzie i będzie po sprawie :)

reklama
Bo te w rejestracji wszystko wiedzą i wyśmiewają. Bardzo dobrze że pojechałaś. Chociaż będziesz spokojnie spac. Klocek wyjdzie i będzie po sprawie :)

mam taką nadzieje że wyjdzie. Kiedys byłam na IP bo wykręciłam nadgarstek ibardzo mnie bolała ręka nie mogłam nic podnosić i też mnie wyśmiała. Mówię do niej że to nie jest śmieszne a ona że się do mnie uśmiecha- masakra

Jesteśmy już po, zbadała brzuszek, osłuchała oskrzela i powiedziała że, do czwartku kupa na nocnik i sprawdzanie czy jjest klocek jeśli nie to do chirurga. Ogólnie w rejestracji mnie wyśmiały, a lekarka pytała Oliwiera dlaczego wziąłeś klocek do buzi. Nigdy nam sie nic takiego nie zdarzyło pierwszy raz. On nigdy nie miał takich pomysłów więc, też jestem w szoku.

Malina ja na początku ciąży też byłam chora i znam wiele osób które tak miały, organizm jest osłabiony
Trzymam kciuki za 'kupę' [emoji23] żeby szybko była z prezentem! Bo w tym momencie klocek w kupie będzie dla Ciebie jak prezent. Mówię Ci [emoji23] pamiętam jak kolczyka w kupie znalazłam [emoji23] radość jakbym gwiazdkę z nieba dostała.

Dokładnie, sama byłam chora na początku ciąży
Zapalenie krtani miałam. I inhalacje ze sterydów.

Rejestracja sie nie przejmuj. Panie sie podsmiewuja ale nie zdaja sobie sprawy ze sa przypadki gdzie cialo obce nie wlatuje do zoladka tylko do płuc.. Stad pewnie kazali zwrocic uwage na kaszel i dusznosci. A wtedy to nie sa zarty.
Mi na szczescie corcia nie zrobila takiego numeru. Ale moj piesek jak byl szczeniakiem zjadl stickeza owieczke i tez sie martwilam ale oddala niespodzianke :p

A ja nadal leze i ponad 37... Ale glowa chociaz nie boli za to boli mnie gardlo:(
Chyba sie od malagi zarazilam tyle ze u mnie to krtan nie migdaly.

Ja mając 7 lat połknęłam 2zł. Co rodzice strachu mieli to masakra. :D
Moj brat wcisnal sobie guzik do nosa:) tez wyladowali na IP. Albo stlukl termometr rteciowy i kawalwk rtęci brakowało probowal zlapac i zjesc nikt nie wie czy zjadl ale nie byla w calosci.
A ja za dzieciaka w piaskownicy najadlam sie piasku podobno garsciami go jadlam i tez wyladowalam na plukaniu żołądka.

Moj brat wcisnal sobie guzik do nosa:) tez wyladowali na IP. Albo stlukl termometr rteciowy i kawalwk rtęci brakowało probowal zlapac i zjesc nikt nie wie czy zjadl ale nie byla w calosci.
A ja za dzieciaka w piaskownicy najadlam sie piasku podobno garsciami go jadlam i tez wyladowalam na plukaniu żołądka.
No to u nas dziadek miał takie krzesła co pod nim była już goła gąbka i ja sobie tą gąbke do nosa nawpychałam! Nie zapomnę tych przerażających jak dla dziecka chwil u laryngologa...

reklama
Do góry