reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
powiedziałam mu że w przedszkolu nie ma robić tylko w domu. Nigdy nic mi nie połknął dlatego nie wiedzialam jak się zachować
Lepiej sprawdzic i miec spokojniejsze sumienie niz olać a cos by się wydarzylo. Zwlaszcza ze nie wiecie jaki to byl klocek i nie wiemy czy nie jest w stanie czegos uszkodzic.

reklama
Rejestracja sie nie przejmuj. Panie sie podsmiewuja ale nie zdaja sobie sprawy ze sa przypadki gdzie cialo obce nie wlatuje do zoladka tylko do płuc.. Stad pewnie kazali zwrocic uwage na kaszel i dusznosci. A wtedy to nie sa zarty.
Mi na szczescie corcia nie zrobila takiego numeru. Ale moj piesek jak byl szczeniakiem zjadl stickeza owieczke i tez sie martwilam ale oddala niespodzianke [emoji14]

A ja nadal leze i ponad 37... Ale glowa chociaz nie boli za to boli mnie gardlo:(
Chyba sie od malagi zarazilam tyle ze u mnie to krtan nie migdaly.
Biedna [emoji17] odpoczywaj. Ja wszyskich zarażam [emoji23] [emoji87][emoji85]

@ForgetMeeNot a dzięki za pamięć :) w sumie to nic takiego. 27dc a ja nie czuje się ani na okres ani na ciążę ;) zrobiłam test i biel wizira;) czyli tak jak się spodziewałam ;) temperatura nadal wysoko, ale pewnie będę miała dłuższy cykl i dlatego jeszcze nie spadła. W ogóle w tym cyklu mam taki dziwny wykres temperatur, że nic nie jestem w stanie z niego wywnioskować;) Pożyjemy zobaczymy;)

@ForgetMeeNot a dzięki za pamięć :) w sumie to nic takiego. 27dc a ja nie czuje się ani na okres ani na ciążę ;) zrobiłam test i biel wizira;) czyli tak jak się spodziewałam ;) temperatura nadal wysoko, ale pewnie będę miała dłuższy cykl i dlatego jeszcze nie spadła. W ogóle w tym cyklu mam taki dziwny wykres temperatur, że nic nie jestem w stanie z niego wywnioskować;) Pożyjemy zobaczymy;)

Teraz jedna z dziewczyn, chyba kati222 jednego dnia miała biel wizira a kolejnego ładna kreseczka [emoji846][emoji846] a który masz dzień wyższych temperatur? Wykres pewnie taki przez górskie wycieczki [emoji846][emoji846] Trzymam kciuk dalej [emoji846]

Teraz jedna z dziewczyn, chyba kati222 jednego dnia miała biel wizira a kolejnego ładna kreseczka [emoji846][emoji846] a który masz dzień wyższych temperatur? Wykres pewnie taki przez górskie wycieczki [emoji846][emoji846] Trzymam kciuk dalej [emoji846]
IMG_20180902_104412.png

O tak to wygląda, chyba faktycznie przez ten urlop tak to dziwnie wygląda. Ale raczej jakby była ciąża to powinno być już coś na teście widać. Tak samo nie wiem kiedy owu była, bo tutaj jakoś dziwnie mi wyznaczyło....

Załączniki

• IMG_20180902_104412.png
    IMG_20180902_104412.png
    22,4 KB · Wyświetleń: 266
Hej dziewuszki! Ja już od 7:40 na posterunku w pracy, mam nadzieję że wam lepiej niedziela mija :) wyników bety nie ma do teraz, pewnie dopiero jutro wrzucą, wrrr [emoji35] pozamiatało mnie do spania przed 22 wczoraj, brzuch mnie boli, czasem mnie złapie lekka gula w gardle i niedobrze mi się robi.. Mam nadzieję że to wszystko normalne...

Hej dziewuszki! Ja już od 7:40 na posterunku w pracy, mam nadzieję że wam lepiej niedziela mija :) wyników bety nie ma do teraz, pewnie dopiero jutro wrzucą, wrrr [emoji35] pozamiatało mnie do spania przed 22 wczoraj, brzuch mnie boli, czasem mnie złapie lekka gula w gardle i niedobrze mi się robi.. Mam nadzieję że to wszystko normalne...
ja wczesniej mialam zgage i odpuscila po 3 dniach. teraz np mam nudnosci wieczorem przed snem.. a dzis od rana zaliczam cofki ale bol gardla tez moze to wspomagac.
marzę juz o wtorku i wizycie u gina innego.

Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu, jestem z lutowek tego roku i chciałam jeszcze w tym roku zacząć starania o kolejnego bobasa. Póki co karmie i jeszcze nie miesiączkuję.
Widzę że sierpień owocny bardzo, mam nadzieję że też się będę tak cieszyć jeszcze w tym roku :)

reklama
Moj brat wcisnal sobie guzik do nosa:) tez wyladowali na IP. Albo stlukl termometr rteciowy i kawalwk rtęci brakowało probowal zlapac i zjesc nikt nie wie czy zjadl ale nie byla w calosci.
A ja za dzieciaka w piaskownicy najadlam sie piasku podobno garsciami go jadlam i tez wyladowalam na plukaniu żołądka.
Ja jak byłam Mala włożyłam sobie fasole do nosa masakra odrazu rodzice jechali ze mna na IP, pamietam jak dzis - jak mnie przypięli pasami do łóżka i lekarz wyciągnął szczypce- ale płakałam wtedy ze strachu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:

Do góry