reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Orginal
nie wiem bo mamy różne zetawy i te orginalne i nie, nie wiem jaki
W Galileo był odcinek o oryginalnych duńskich klockach lego i podobno są z tworzywa które się rozpuszczają w żołądku. Najlepiej jedz na IP bo jak jest większy i utknie gdzieś w jelitach. Dla pewności i spokoju ducha ja bym pojechała.

reklama
Orginal

W Galileo był odcinek o oryginalnych duńskich klockach lego i podobno są z tworzywa które się rozpuszczają w żołądku. Najlepiej jedz na IP bo jak jest większy i utknie gdzieś w jelitach. Dla pewności i spokoju ducha ja bym pojechała.
Wiem wiem blad popelnilam ale stoje juz ubrana jade na.ip

Kochane, melduję się, że przetrwałam bieg survivalowy i dotarłam żywa do mety :D [emoji14] . W blotku, wodzie, piachu się wytaplalam ;) xD wiec spaa i pilling naturalny całego ciała był [emoji14] tylko teraz kolana i przedramiona tak pieką od czołgania się, ktorego zagwarantowali nie mało, a nawet nie chce myśleć o tym jakie jutro będę miała zakwasy xD
Ale ogólnie to bardzo fajna przygoda ;)
Brawo ty [emoji122][emoji122][emoji122] chciałabym kiedyś tego spróbować ale za słaba kondycja hehe

Daga śliczna ta twoja kruszynka, napatrzeć się nie mogę ;*

Migdalove zazdroszczę pobytu nad morzem :) bawcie sie dobrze

Marta daj znać jak z małym. Jak miałam z 3lata połknęłam pierścionek z rubinem i potem 5zl i wszystko wyszło dołem. Mama podobno szalała z niepokoju a lekarka powiedziała że jak weszło to samo wyjdzie ale kiedys lekarze mieli takie podejście inie było takich prześwietleń.

Dokładnie dzieciaki mają głupie pomysły, mój 5latrk sam się bawi LEGO i kto wie czy też nic podobnego kiedyś nie wyczyni. Dziecka nie upilnujesz. Będzie dobrze :*

Ostatnia edycja:
Brawo ty [emoji122][emoji122][emoji122] chciałabym kiedyś tego spróbować ale za słaba kondycja hehe

Daga śliczna ta twoja kruszynka, napatrzeć się nie mogę ;*

Migdalove zazdroszczę pobytu nad morzem :) bawcie sie dobrze

Marta daj znać jak z małym. Jak miałam z 3lata połknęłam pierścionek z rubinem i potem 5zl i wszystko wyszło dołem. Mama podobno szalała z niepokoju a lekarka powiedziała że jak weszło to samo wyjdzie ale kiedys lekarze mieli takie podejście inie było takich prześwietleń.

Kochana polecam spróbować :). Ja kondycji nie mam nic, a nic... mam pracę biurową w domu, więc mało chodzę, siłownia to nie pamięta kiedy mnie ostatnio widziała, no po prostu poszłam z marszu, w ogóle się nie przygotowałam, więc to dowodzi, że każdy da radę ;) A pieniążki z biegu idą na cele charytatywne, więc dodatkowa motywacja ;) polecam. :)

U nas w klubie są właśnie takie zajęcia w terenie tor przeszkód itp i też potem jadą na taki maraton. Kiedyś na pewno spróbuję :)

reklama
Jesteśmy już po, zbadała brzuszek, osłuchała oskrzela i powiedziała że, do czwartku kupa na nocnik i sprawdzanie czy jjest klocek jeśli nie to do chirurga. Ogólnie w rejestracji mnie wyśmiały, a lekarka pytała Oliwiera dlaczego wziąłeś klocek do buzi. Nigdy nam sie nic takiego nie zdarzyło pierwszy raz. On nigdy nie miał takich pomysłów więc, też jestem w szoku.

Jeżeli będą jakieś duszności i kaszel szybko do szpitala.
Mówiła że u 2% ludzi ciała obce się nie wydalają

Malina ja na początku ciąży też byłam chora i znam wiele osób które tak miały, organizm jest osłabiony

Do góry