reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Orginal
nie wiem bo mamy różne zetawy i te orginalne i nie, nie wiem jaki
W Galileo był odcinek o oryginalnych duńskich klockach lego i podobno są z tworzywa które się rozpuszczają w żołądku. Najlepiej jedz na IP bo jak jest większy i utknie gdzieś w jelitach. Dla pewności i spokoju ducha ja bym pojechała.

reklama
Orginal

W Galileo był odcinek o oryginalnych duńskich klockach lego i podobno są z tworzywa które się rozpuszczają w żołądku. Najlepiej jedz na IP bo jak jest większy i utknie gdzieś w jelitach. Dla pewności i spokoju ducha ja bym pojechała.
Wiem wiem blad popelnilam ale stoje juz ubrana jade na.ip

Kochane, melduję się, że przetrwałam bieg survivalowy i dotarłam żywa do mety :D [emoji14] . W blotku, wodzie, piachu się wytaplalam ;) xD wiec spaa i pilling naturalny całego ciała był [emoji14] tylko teraz kolana i przedramiona tak pieką od czołgania się, ktorego zagwarantowali nie mało, a nawet nie chce myśleć o tym jakie jutro będę miała zakwasy xD
Ale ogólnie to bardzo fajna przygoda ;)
Brawo ty [emoji122][emoji122][emoji122] chciałabym kiedyś tego spróbować ale za słaba kondycja hehe

Daga śliczna ta twoja kruszynka, napatrzeć się nie mogę ;*

Migdalove zazdroszczę pobytu nad morzem :) bawcie sie dobrze

Marta daj znać jak z małym. Jak miałam z 3lata połknęłam pierścionek z rubinem i potem 5zl i wszystko wyszło dołem. Mama podobno szalała z niepokoju a lekarka powiedziała że jak weszło to samo wyjdzie ale kiedys lekarze mieli takie podejście inie było takich prześwietleń.

Dokładnie dzieciaki mają głupie pomysły, mój 5latrk sam się bawi LEGO i kto wie czy też nic podobnego kiedyś nie wyczyni. Dziecka nie upilnujesz. Będzie dobrze :*

Ostatnia edycja:
Brawo ty [emoji122][emoji122][emoji122] chciałabym kiedyś tego spróbować ale za słaba kondycja hehe

Daga śliczna ta twoja kruszynka, napatrzeć się nie mogę ;*

Migdalove zazdroszczę pobytu nad morzem :) bawcie sie dobrze

Marta daj znać jak z małym. Jak miałam z 3lata połknęłam pierścionek z rubinem i potem 5zl i wszystko wyszło dołem. Mama podobno szalała z niepokoju a lekarka powiedziała że jak weszło to samo wyjdzie ale kiedys lekarze mieli takie podejście inie było takich prześwietleń.

Kochana polecam spróbować :). Ja kondycji nie mam nic, a nic... mam pracę biurową w domu, więc mało chodzę, siłownia to nie pamięta kiedy mnie ostatnio widziała, no po prostu poszłam z marszu, w ogóle się nie przygotowałam, więc to dowodzi, że każdy da radę ;) A pieniążki z biegu idą na cele charytatywne, więc dodatkowa motywacja ;) polecam. :)

U nas w klubie są właśnie takie zajęcia w terenie tor przeszkód itp i też potem jadą na taki maraton. Kiedyś na pewno spróbuję :)

reklama
Jesteśmy już po, zbadała brzuszek, osłuchała oskrzela i powiedziała że, do czwartku kupa na nocnik i sprawdzanie czy jjest klocek jeśli nie to do chirurga. Ogólnie w rejestracji mnie wyśmiały, a lekarka pytała Oliwiera dlaczego wziąłeś klocek do buzi. Nigdy nam sie nic takiego nie zdarzyło pierwszy raz. On nigdy nie miał takich pomysłów więc, też jestem w szoku.

Jeżeli będą jakieś duszności i kaszel szybko do szpitala.
Mówiła że u 2% ludzi ciała obce się nie wydalają

Malina ja na początku ciąży też byłam chora i znam wiele osób które tak miały, organizm jest osłabiony

Do góry