Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję [emoji7][emoji7]Wspaniale wieści. Trzymajcie się zdrowo
Super dzidziolek .Który tydzień ciąży ? Pierwsza wizyta?Cześć! Jestem mały dziudziulek [emoji7] Serduszko bardzo ładnie bije i wszystko jest dobrze [emoji7] Zobacz załącznik 893395
Mi pomagały migdały i banany, ale ja mało wymiotowalam. Głównie mdłości mnie meczyly. Współczuję, ale z drugiej strony zazdroszczęDziewczyny błagam polećcie coś na wymioty i mdłości bo umrę [emoji23] od wczoraj jest masakra. Pije wodę z cytryną, jem paluszki ale nic nie daje. Do tego mam takie zawroty głowy [emoji45]
podobno imbir pomaga.Dziewczyny błagam polećcie coś na wymioty i mdłości bo umrę [emoji23] od wczoraj jest masakra. Pije wodę z cytryną, jem paluszki ale nic nie daje. Do tego mam takie zawroty głowy [emoji45]
To tym bardziej bym go pozbawila władzy. Jeśli dziecko nie ma z nim żadnej więziNo to super ze u was tak szybko poszło [emoji4]
Ja to mam stracha ze jak on dostanie wezwanie to cos mu odwali i zeby zrobic mi na zlosc nagle zacznie wykazywac zainteresowanie, albo rodzinka mu nagada ze ma sie interesowac itp..
U nas to jest tak ze on na alimenty sie zgodził i płaci, potem zalozylam mu sprawe o kontakty z młodym, mialam tyle szczescia ze na fajnego sędziego trafilismy bo wypytal go o takie podstawowe rzeczy dotyczace dziecka i tylko skomentowal ze jak on chce dziecko do siebie zabierac jak nie ma pojecia jak sie nim zajmowac i przyznal mu kontakty najpierw u nas przy mnie a po 4msc ze moze go zabierac na co drugi weekend [emoji57] noo jak widac do dzis nie był ani razu u mlodego (a rozprawa byla w sierpniu 2015[emoji57]), nawet sie nie odzywa w zaden sposób [emoji57]
Wiec niby wiem ze mam podstawy do co najmniej ograniczenia mu władzy ale jakos mnie to przeraża ze on nagle zacznie udawac tatusia i tu juz nie chodzi ze mi to by przeszkadzalo tylko o dziecko - ktore ma na codzień tate, ktore ma dziadkow ktorych kocha i co...? nagle on by mogl przyjsc tak po prostu i kazac mlodemu mowic do siebie tato a jego rodzice to samo ze oni to babcia i dziadek [emoji849] niestety wiem jacy sa i boje sie ze sa zdolni do tego zeby tak wpasc kilka razy, namieszac dziecku w glowie a potem zniknąć na kolejne lata..[emoji849]
Na sama myśl az mnie trzęsie [emoji849]
7 tydzień [emoji11] 2 już, pierwsza była od razu jak betę zrobiłam, a teraz była druga [emoji10] Za 4 tyg kolejna wizyta [emoji7]Super dzidziolek .Który tydzień ciąży ? Pierwsza wizyta?
Ja właśnie nie mam ochoty jeść nic [emoji45] Ciężko mi paluszki wchodzą nawet, muszę się zmuszać [emoji17]Mi pomagały migdały i banany, ale ja mało wymiotowalam. Głównie mdłości mnie meczyly. Współczuję, ale z drugiej strony zazdroszczę
Spróbuje [emoji17] A tak wszyscy mówili, że dobrze, że nie wymiotuje [emoji23][emoji24]podobno imbir pomaga.
Joanulka a co na to lekarz? Coś mówił o usunięciu? Wdrożył jakieś leczenie czy na razie kazał czekać?