reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny błagam polećcie coś na wymioty i mdłości bo umrę [emoji23] od wczoraj jest masakra. Pije wodę z cytryną, jem paluszki ale nic nie daje. Do tego mam takie zawroty głowy [emoji45]

reklama
Dziewczyny błagam polećcie coś na wymioty i mdłości bo umrę [emoji23] od wczoraj jest masakra. Pije wodę z cytryną, jem paluszki ale nic nie daje. Do tego mam takie zawroty głowy [emoji45]
Mi pomagały migdały i banany, ale ja mało wymiotowalam. Głównie mdłości mnie meczyly. Współczuję, ale z drugiej strony zazdroszczę :)

No to super ze u was tak szybko poszło [emoji4]
Ja to mam stracha ze jak on dostanie wezwanie to cos mu odwali i zeby zrobic mi na zlosc nagle zacznie wykazywac zainteresowanie, albo rodzinka mu nagada ze ma sie interesowac itp..
U nas to jest tak ze on na alimenty sie zgodził i płaci, potem zalozylam mu sprawe o kontakty z młodym, mialam tyle szczescia ze na fajnego sędziego trafilismy bo wypytal go o takie podstawowe rzeczy dotyczace dziecka i tylko skomentowal ze jak on chce dziecko do siebie zabierac jak nie ma pojecia jak sie nim zajmowac i przyznal mu kontakty najpierw u nas przy mnie a po 4msc ze moze go zabierac na co drugi weekend [emoji57] noo jak widac do dzis nie był ani razu u mlodego (a rozprawa byla w sierpniu 2015[emoji57]), nawet sie nie odzywa w zaden sposób [emoji57]
Wiec niby wiem ze mam podstawy do co najmniej ograniczenia mu władzy ale jakos mnie to przeraża ze on nagle zacznie udawac tatusia i tu juz nie chodzi ze mi to by przeszkadzalo tylko o dziecko - ktore ma na codzień tate, ktore ma dziadkow ktorych kocha i co...? nagle on by mogl przyjsc tak po prostu i kazac mlodemu mowic do siebie tato a jego rodzice to samo ze oni to babcia i dziadek [emoji849] niestety wiem jacy sa i boje sie ze sa zdolni do tego zeby tak wpasc kilka razy, namieszac dziecku w glowie a potem zniknąć na kolejne lata..[emoji849]
Na sama myśl az mnie trzęsie [emoji849]
To tym bardziej bym go pozbawila władzy. Jeśli dziecko nie ma z nim żadnej więzi

reklama
Do góry