reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Moj w maju skonczyl 4 [emoji6]
Tak patrze na niego to wydaje mi sie ze jakos strasznie szybko te dzieci rosna [emoji57]
No i coraz bardziej wygadane są [emoji57] moj pozno zaczął tak. wiecej mówić wiec bardzo na to czekalam a teraz mam czasami ochotę zamknac go w dzwiekoszczelnym pokoju bo nawija od 6rano [emoji23]
To kiedy zaczął mówić więcej? Moja ma półtora roku i tak się właśnie zastanawiam kiedy wystrzeli bardziej z mową.

reklama
Mój starszy zaczął tak na serio porządnie mowić dopiero jak poszedł do przedszkola. Jakos koło 4 R.ż. Wcześniej mówił mało i bardzo niewyraźnie.
Młodszy ujadał od kiedy pamietam [emoji23] on w rozwoju ogólnie bardzo szybko poszedł, bo i chodzi jak miał 8 miesięcy juz.

Haha [emoji23] moj malo mowil do 3r.z [emoji57] jeszcze miesiąc przed jego urodzinami tz rodzice u nas byli i młody malo gadal, miesiac po urodzinach my bylismy juz u nich i wszyscy w szoku bo mlody nawija jakby go ktos nakręcił [emoji23]

A czy dobrze kojarze ze ty masz synka z poprzedniego zwiazku ?
Tak dokładnie :) synek ma innego biologicznego ojca.
Ale mój mąż to tak na prawdę jedyny tata którego on zna i z którym ma więź.
Tamtego nie zna i nie pamięta :)

No u nas też dziś pogoda nie rozpuszcza. Ale u nas dziś przedszkole zamknięte. Porządki robią na nowy rok szkolny.
Ja pracuje w prywatnym wiec caly czas otwarte. Ale moge syna zabierac i na wycieczki tez wiec ten plus.

Moj syn mial 4,kg i.57cm.
Co do mowy to bardzo pozno zaczl odkad skonczyl 1.5 roku jezdzimy do logopedy.

Ja pracuje w prywatnym wiec caly czas otwarte. Ale moge syna zabierac i na wycieczki tez wiec ten plus.
To Aleks do żłobka prywatnego chodził :) a teraz przedszkole publiczne. I jedno i drugie bardzo sobie chwalę. Ale nasze Panie z grupy i Pani dyrektor to po prostu anioły. Teraz mam dylemat co z Mają zrobić...

To Aleks do żłobka prywatnego chodził :) a teraz przedszkole publiczne. I jedno i drugie bardzo sobie chwalę. Ale nasze Panie z grupy i Pani dyrektor to po prostu anioły. Teraz mam dylemat co z Mają zrobić...
Moj syn do panstwowego chodzi i tez bardzo chwale ale jak jego zamkniete biore go do siebie i nic nie płacę

reklama
Do góry