reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
prowadzenie ciazy.. jak ona mi stwierdzi ciaze bez usg? ja nie place mam tam abonament z firmy M.
teraz sie zastanawiam co robic. co mam wybrac.. bo zawsze moge anulowac wizyte i ustawic nowa z usg.

@Zmijka25 przyzywam Cie. Jak ustawialas wizyte ze mialas usg?
Teraz nie miałam usg, za wcześnie jest. Ale ogólnie zawsze jak umawiałam wizytę taką zwykłą i chciałam usg to mi robili za darmo bez żadnego gadania. Nawet jak przychodziłam na wizytę i wprost mówiłam że chcę tylko usg żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosną to było bez problemu :) raz jeden mi się zdarzyło że mi usg nie zrobili, ale wtedy nie było aparatu w gabinecie - może o to chodzi ForgetMeeNot że u niej mają może usg tylko w kilku gabinetach i trzeba wtedy wybrać opcję jakąś inną

reklama
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było i szczerze mówiąc nie mam jak nadrobić czytania wszystkich postów. Jestem po badaniach i nie jest dobrze. Znowu TSH wysokie i do tego prolaktyna :( po usg dopochwowym okazało się za mam mięśniaka 37mm pod szyjka i może utrudniać zajście w ciąże.., mąż tez się zbadał i jest wzorowym dawca. Za pare miesięcy mam powtórzyć badania i jak mięśniak urośnie to operacja mnie czeka. Nam
Pytanie, czy któraś z was miała lub ma podobny problem?
Ja mam mięśniaka, a raczej miesniaczka ale na ściance macicy niby nie zagraża mi tak powiedziała ginekolog, ale ja sama nie wiem może to było jednak powodem mojego poronienia...

Ale rzeczywiście chyba warto zadzwonić na infolinię i się dopytać, mogą być różnice między miastami. Lepiej zadzwonić niż na darmo się 50km przejechać :D

Hej! Współczuję mieć tego mięśniaka, ja nigdy nie miałam z czymś takim styczności ale za to też problem z tarczycą i prolaktyną jest u mnie...
Dziewczyny a jakie wy macie wyniki prolaktyny ? Przed ciąża jak robiłam zaraz po @ miałam wysoka a już w 21 dc miałam w normie... w tym mcu bede powtarzać

Teraz nie miałam usg, za wcześnie jest. Ale ogólnie zawsze jak umawiałam wizytę taką zwykłą i chciałam usg to mi robili za darmo bez żadnego gadania. Nawet jak przychodziłam na wizytę i wprost mówiłam że chcę tylko usg żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosną to było bez problemu :) raz jeden mi się zdarzyło że mi usg nie zrobili, ale wtedy nie było aparatu w gabinecie - może o to chodzi ForgetMeeNot że u niej mają może usg tylko w kilku gabinetach i trzeba wtedy wybrać opcję jakąś inną
To ciekawe jak jest u mnie. Nigdycu nich nie bylam w sprawach ginekologicznych. Chyba moj zapal do wizyty zgasl.

reklama
Do góry