Meliska89
Fanka BB :)
Powodzenia! Na pewno będzie wszystko pięknieHej hej!Zostało nam 7 godzin...
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! Na pewno będzie wszystko pięknieHej hej!Zostało nam 7 godzin...
![]()
Jumpfitness super! Ja przed ciążą chodziłam. Jak tylko będę po cc mogła wrócić to wracam na treningi.Hej dziewczyny.
Migdalov nie stresuj sie bedzie dobrze![]()
Zmijka gratulacje. Same dobre wiadomosci. A ja kupiłam sobie dzis karnet na silownie tzn z grupona i wiecie co jestem nienormalna niedoczytalam i kupilam za 49 zl ale wejscie do godz.16 ale jestem zla zostaja mi tylko weekendy a tak chcialam isc na trampoliny a tu dupa zostaje zumba, aerobik ewentualnie silownia.
No to dobrze że pogoda spełnia Twoje oczekiwania. Ja brałam ślub w grudniu i też mi bardzo pasowało. Nie było zimno. Zalowalam tylko że śniegu nie było. Ale dziś taka temperatura idealna. Upał byłby męczący.Wiecie co u nas ma padać i jest zimno a ja się z tego tak ciesze.Bo moja suknia jest dość gruba i strasznie mi gorąco w niej było w te upały a teraz okazuje się, że będzie mi w niej idealnie.
Jeszcze będę musiała ramoneske do niej założyć.
![]()
Jumpfitness super! Ja przed ciążą chodziłam. Jak tylko będę po cc mogła wrócić to wracam na treningi.
Ja 30 grudnia ślub brałam i też ani trochę śniegu nie byłoNo to dobrze że pogoda spełnia Twoje oczekiwania. Ja brałam ślub w grudniu i też mi bardzo pasowało. Nie było zimno. Zalowalam tylko że śniegu nie było. Ale dziś taka temperatura idealna. Upał byłby męczący.
No u nas też dziś pogoda nie rozpuszcza. Ale u nas dziś przedszkole zamknięte. Porządki robią na nowy rok szkolny.No wlasnie kolezanka chodzi i bardzo schudla ale ja noe bede mogła iść bo one sa o 20 a ja moge do 16 gdzie jestem jeszcze w pracy moge isc w weekend ale nie ma tych zajec. Sa inne ale jak skoncze ten karnet to pojde na trampoliny no chyba ze zajde. DZiś w pracy do 18 taka brzydka pogoda a ja zamykam przedszkole. Bedziemy soe kisic w salach bo na dwor nie ma opcji wyjsc.
Migdalov trzymam kciuki bedzie ok![]()
Kciuki [emoji6][emoji110][emoji110] dzialajcie [emoji6]U mnie kochane zbliża się owulacja kłuję mnie w jajniku... Wczoraj były przytulanki. A tak w ogóle to córcia urodziła się w 41 tygodniu z waga 3550 i 58 cm.
Super [emoji4] gratuluję [emoji4]Teraz policzyłam raz jeszcze i udało się w 12 cyklu, ale miałam dłuższe cykle - zaczęliśmy w czerwcu 2017. A ja odpuściłam na początku sierpnia bo już mi na głowę siadało - wykryli u mnie PCOS i brak owulacji, monitorowane miałam kilka cykli i w każdym kicha
Powodzonka !! [emoji4][emoji4]Hej hej!Zostało nam 7 godzin...
![]()