reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kciuki [emoji6][emoji110][emoji110] dzialajcie [emoji6]

Twoja corcia byla taka długa? [emoji6]
Moj mlody urodzil sie dwa dni po terminie ale byl malutki 3050 i 48cm [emoji4]Super [emoji4] gratuluję [emoji4]

U nas tez wlasnie minelo 12cykli ale my starania zaczęliśmy w październiku [emoji57]Powodzonka !! [emoji4][emoji4]
O kurcze to faktycznie pchelka Twój synek. U mnie syn idealnie w terminie 55 cm i 3650g. A córka 36 tc i 50 cm tylko że waga mała bo 2450g.

reklama
Ja 10. Niestety teraz to dopiero w styczniu lutym można na śnieg liczyć. Nie pamiętam już kiedy były białe święta :)
W ogóle w zimie teraz mamy mało śniegu. Ja pamiętam jak Mała byłam. Ile śniegu było, na sanki się chodziło. A teraz kupisz dziecku sanki i stoją w piwnicy bo śniegu nie ma i dziecko nie pojeździ.

Hej :) kciuki za @Migdalove dziś! [emoji110] a ja za pół godziny mam wizytę u ginka - będę prosić o skierowania. Na co brać skoro i tak już mnie będą kłuć? Morfologia, progesteron? Betę powtórzę w tym samym miejscu gdzie byłam

O kurcze to faktycznie pchelka Twój synek. U mnie syn idealnie w terminie 55 cm i 3650g. A córka 36 tc i 50 cm tylko że waga mała bo 2450g.
No maluch był z niego [emoji4] w rozm 50 na początku to pływał [emoji6]
Ale szybko zaczął nadrabiać [emoji6]
Teraz 4 latka i 20kg już i 110cm.[emoji6]

No maluch był z niego [emoji4] w rozm 50 na początku to pływał [emoji6]
Ale szybko zaczął nadrabiać [emoji6]
Teraz 4 latka i 20kg już i 110cm.[emoji6]
No to Maja tez zaczynała od rozmiaru 44 [emoji23] teraz niby już 3290 ale dalej w rozmiarze 50, bo 56 są dużo za duże.

Za to Aleks w 56 pochodził ze 2-3 tygodnie i potem już 62 miał. A teraz młody podobnie jak Twój. Rozmkar 104/110 znaleźć od rozmiarówki i 20 kg. Tez 4 lata. W lipcu skończył.

Hej :) kciuki za @Migdalove dziś! [emoji110] a ja za pół godziny mam wizytę u ginka - będę prosić o skierowania. Na co brać skoro i tak już mnie będą kłuć? Morfologia, progesteron? Betę powtórzę w tym samym miejscu gdzie byłam
Moze tsh jeszcze ?
W ogóle w zimie teraz mamy mało śniegu. Ja pamiętam jak Mała byłam. Ile śniegu było, na sanki się chodziło. A teraz kupisz dziecku sanki i stoją w piwnicy bo śniegu nie ma i dziecko nie pojeździ.
No dokladnie. Ja mieszkałam w dzieciństwie akurat w gorach wiec tam zawsze śniegu było, najlepsza wymowka zeby nie isc do szkoly to ze sniegu tyle ze drzwi od domu nie szlo otworzyć - i serio tak bylo, ile razy przez okno trzeba bylo wychodzić [emoji14]

A teraz? Na święta mlody dostal super sanki i nie mial okazji na nich jezdzic bo przez cala zimę padalo u nas moze z 5 razy po kilka cm [emoji57]

No to Maja tez zaczynała od rozmiaru 44 [emoji23] teraz niby już 3290 ale dalej w rozmiarze 50, bo 56 są dużo za duże.

Za to Aleks w 56 pochodził ze 2-3 tygodnie i potem już 62 miał. A teraz młody podobnie jak Twój. Rozmkar 104/110 znaleźć od rozmiarówki i 20 kg. Tez 4 lata. W lipcu skończył.
Moj w maju skonczyl 4 [emoji6]
Tak patrze na niego to wydaje mi sie ze jakos strasznie szybko te dzieci rosna [emoji57]
No i coraz bardziej wygadane są [emoji57] moj pozno zaczął tak. wiecej mówić wiec bardzo na to czekalam a teraz mam czasami ochotę zamknac go w dzwiekoszczelnym pokoju bo nawija od 6rano [emoji23]

Moj w maju skonczyl 4 [emoji6]
Tak patrze na niego to wydaje mi sie ze jakos strasznie szybko te dzieci rosna [emoji57]
No i coraz bardziej wygadane są [emoji57] moj pozno zaczął tak. wiecej mówić wiec bardzo na to czekalam a teraz mam czasami ochotę zamknac go w dzwiekoszczelnym pokoju bo nawija od 6rano [emoji23]
Widzę że mamy podobnych synów [emoji23] u nas z tym mówieniem to samo

reklama
Widzę że mamy podobnych synów [emoji23] u nas z tym mówieniem to samo
Haha [emoji23] moj malo mowil do 3r.z [emoji57] jeszcze miesiąc przed jego urodzinami tz rodzice u nas byli i młody malo gadal, miesiac po urodzinach my bylismy juz u nich i wszyscy w szoku bo mlody nawija jakby go ktos nakręcił [emoji23]

A czy dobrze kojarze ze ty masz synka z poprzedniego zwiazku ?

Do góry