O kurcze to faktycznie pchelka Twój synek. U mnie syn idealnie w terminie 55 cm i 3650g. A córka 36 tc i 50 cm tylko że waga mała bo 2450g.Kciuki [emoji6][emoji110][emoji110] dzialajcie [emoji6]
Twoja corcia byla taka długa? [emoji6]
Moj mlody urodzil sie dwa dni po terminie ale byl malutki 3050 i 48cm [emoji4]Super [emoji4] gratuluję [emoji4]
U nas tez wlasnie minelo 12cykli ale my starania zaczęliśmy w październiku [emoji57]Powodzonka !! [emoji4][emoji4]
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Ja 10. Niestety teraz to dopiero w styczniu lutym można na śnieg liczyć. Nie pamiętam już kiedy były białe świętaJa 30 grudnia ślub brałam i też ani trochę śniegu nie było
W ogóle w zimie teraz mamy mało śniegu. Ja pamiętam jak Mała byłam. Ile śniegu było, na sanki się chodziło. A teraz kupisz dziecku sanki i stoją w piwnicy bo śniegu nie ma i dziecko nie pojeździ.Ja 10. Niestety teraz to dopiero w styczniu lutym można na śnieg liczyć. Nie pamiętam już kiedy były białe święta
Zmijka25
Hej kciuki za @Migdalove dziś! [emoji110] a ja za pół godziny mam wizytę u ginka - będę prosić o skierowania. Na co brać skoro i tak już mnie będą kłuć? Morfologia, progesteron? Betę powtórzę w tym samym miejscu gdzie byłam
Kaamilaaa
No maluch był z niego [emoji4] w rozm 50 na początku to pływał [emoji6]O kurcze to faktycznie pchelka Twój synek. U mnie syn idealnie w terminie 55 cm i 3650g. A córka 36 tc i 50 cm tylko że waga mała bo 2450g.
Ale szybko zaczął nadrabiać [emoji6]
Teraz 4 latka i 20kg już i 110cm.[emoji6]
No to Maja tez zaczynała od rozmiaru 44 [emoji23] teraz niby już 3290 ale dalej w rozmiarze 50, bo 56 są dużo za duże.No maluch był z niego [emoji4] w rozm 50 na początku to pływał [emoji6]
Ale szybko zaczął nadrabiać [emoji6]
Teraz 4 latka i 20kg już i 110cm.[emoji6]
Za to Aleks w 56 pochodził ze 2-3 tygodnie i potem już 62 miał. A teraz młody podobnie jak Twój. Rozmkar 104/110 znaleźć od rozmiarówki i 20 kg. Tez 4 lata. W lipcu skończył.
Kaamilaaa
Moze tsh jeszcze ?Hej kciuki za @Migdalove dziś! [emoji110] a ja za pół godziny mam wizytę u ginka - będę prosić o skierowania. Na co brać skoro i tak już mnie będą kłuć? Morfologia, progesteron? Betę powtórzę w tym samym miejscu gdzie byłam
No dokladnie. Ja mieszkałam w dzieciństwie akurat w gorach wiec tam zawsze śniegu było, najlepsza wymowka zeby nie isc do szkoly to ze sniegu tyle ze drzwi od domu nie szlo otworzyć - i serio tak bylo, ile razy przez okno trzeba bylo wychodzić [emoji14]W ogóle w zimie teraz mamy mało śniegu. Ja pamiętam jak Mała byłam. Ile śniegu było, na sanki się chodziło. A teraz kupisz dziecku sanki i stoją w piwnicy bo śniegu nie ma i dziecko nie pojeździ.
A teraz? Na święta mlody dostal super sanki i nie mial okazji na nich jezdzic bo przez cala zimę padalo u nas moze z 5 razy po kilka cm [emoji57]
Kaamilaaa
Moj w maju skonczyl 4 [emoji6]No to Maja tez zaczynała od rozmiaru 44 [emoji23] teraz niby już 3290 ale dalej w rozmiarze 50, bo 56 są dużo za duże.
Za to Aleks w 56 pochodził ze 2-3 tygodnie i potem już 62 miał. A teraz młody podobnie jak Twój. Rozmkar 104/110 znaleźć od rozmiarówki i 20 kg. Tez 4 lata. W lipcu skończył.
Tak patrze na niego to wydaje mi sie ze jakos strasznie szybko te dzieci rosna [emoji57]
No i coraz bardziej wygadane są [emoji57] moj pozno zaczął tak. wiecej mówić wiec bardzo na to czekalam a teraz mam czasami ochotę zamknac go w dzwiekoszczelnym pokoju bo nawija od 6rano [emoji23]
Widzę że mamy podobnych synów [emoji23] u nas z tym mówieniem to samoMoj w maju skonczyl 4 [emoji6]
Tak patrze na niego to wydaje mi sie ze jakos strasznie szybko te dzieci rosna [emoji57]
No i coraz bardziej wygadane są [emoji57] moj pozno zaczął tak. wiecej mówić wiec bardzo na to czekalam a teraz mam czasami ochotę zamknac go w dzwiekoszczelnym pokoju bo nawija od 6rano [emoji23]
reklama
Kaamilaaa
Haha [emoji23] moj malo mowil do 3r.z [emoji57] jeszcze miesiąc przed jego urodzinami tz rodzice u nas byli i młody malo gadal, miesiac po urodzinach my bylismy juz u nich i wszyscy w szoku bo mlody nawija jakby go ktos nakręcił [emoji23]Widzę że mamy podobnych synów [emoji23] u nas z tym mówieniem to samo
A czy dobrze kojarze ze ty masz synka z poprzedniego zwiazku ?