To ja nie wiem u Was to chyba rzeznicy tnąJa mam nie równa sama wgłębienia w niektórych miejscach czerwona i parząca. A po cesarce jest 7 lat
U mnie tak cała blizna wygląda. Jakby mnie kot podrapal a potem i tak zblednie. Jak i pierwsza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja nie wiem u Was to chyba rzeznicy tnąJa mam nie równa sama wgłębienia w niektórych miejscach czerwona i parząca. A po cesarce jest 7 lat
I super że w końcu trafiłaś na ginekologa a nie rzeźnika!No i tak powinno być a u mnie cały czas jest czerwona, ginekolog co pójdę do niego to mówi: osobiście zrobię cesarke, trzeba się tego pozbyć!
To ja nie wiem u Was to chyba rzeznicy tną
U mnie tak cała blizna wygląda. Jakby mnie kot podrapal a potem i tak zblednie. Jak i pierwsza.
Zobacz załącznik 892930
Masz ładna ta blizne . Ja to mam koszmarnaTo ja nie wiem u Was to chyba rzeznicy tną
Zobacz załącznik 892930
Następnym razem będzie ładniejsza :*Masz ładna ta blizne . Ja to mam koszmarna
Ja z kolei po 7,5h próbie porodu SN z synem nigdy więcej nie chce SN. Ja po cc szybko do siebie dochodzę. Na lekach przeciwbólowych tylko dwa dni. A potem śmigam.Ja to sie panicznie boję cesarki! [emoji33] mam nadzieje, że nigdy nie bedzie mi dane jej miec.
Kochana ale ciecie przy pozamacicznsj jest chyba inne niż przy standardowej cc gdzie no dziecko muszą wyjąćJa jak miałam operację przy ciąży pozamacicznej to po tym blizna mi niezła została...