No on taki jest chciałam chodzić do niego teraz zamiast do Barskiej w raz.że ten sprzęt a dwa.że.są.u.niego.kolejki. i wizyta prywatna na taki..sprzęcie 180 zł no to wolałam już do Barskiej...ona.przyjmuje do poznych godzin a u niego by się nie udało na.monitoring na kaseŚmieszny jak mnie badał mówił ze mam piekna żyłę miednicowa (czy coś takiego) ze gdyby byli studenci to by się uczyli na mnie ha ha
reklama
joasiaaa
Fanka BB :)
ja już mam taki mętlik w głowie że szok... biorę od dwóch miesięcy glucophage 500 (od endokrynologa) na moje rzekome PCO , endo sam nie był pewien czy mam czy nie. powiedział tylko że po wynikach hormonalnych wygląda to jak te PCO czy PCOS (nie wiem czym się to różni )..
teraz gdzies wyczytałam że te glucophage wcale nie jest na żadne pco i że dawka 500 1tab dziennie to o kant tyłka i nie działa nawet...
teraz gdzies wyczytałam że te glucophage wcale nie jest na żadne pco i że dawka 500 1tab dziennie to o kant tyłka i nie działa nawet...
paulina1994
Mój mąż nazywa mnie hipochondrykiem [emoji23] nie ma miesiąca żebym u lekarza nie była jak nie ginekolog to endokrynolog to dermatolog błagam powiedźcie że też tak macie i nie jestem odosobnionym przypadkiem ? [emoji23]Tak poza tym zapisałam się na wizytę do dentysty, do ginekologa no i póki co endokrynologa na październik. (Wszystko prywatnie) Trochę czekania, ale chce mieć czyste sumienie ze zrobiłam wszystko przed kolejna ciąża trochę popłynę finansowo, ale przynajmniej bede spac spokojnie, później tylko kontrole, może leki, starania i czekanie
paulina1994
Jeżeli masz zaufanie do lekarza to go słuchaj jak to kiedyś mądrze Daga nasza napisała albo leczysz się u wujka google albo u lekarzaja już mam taki mętlik w głowie że szok... biorę od dwóch miesięcy glucophage 500 (od endokrynologa) na moje rzekome PCO , endo sam nie był pewien czy mam czy nie. powiedział tylko że po wynikach hormonalnych wygląda to jak te PCO czy PCOS (nie wiem czym się to różni )..
paulina1994
A próbowałaś z Ovarinem ? Daga go polecała przy PCOS nie wiem na ile działa, ale może coś pomożeja już mam taki mętlik w głowie że szok... biorę od dwóch miesięcy glucophage 500 (od endokrynologa) na moje rzekome PCO , endo sam nie był pewien czy mam czy nie. powiedział tylko że po wynikach hormonalnych wygląda to jak te PCO czy PCOS (nie wiem czym się to różni )..
1
174974
Gość
Mam tak samo z tym bieganiem po lekarzach. Tyle, że mój sam mnie gania do lekarzy. Jedyny specjalista do którego idę z chęcią to mój ginekolog - endokrynolog. Jak mam iść do mojego rodzinnego to aż mnie skręca, chociaż babka jest spoko.Mój mąż nazywa mnie hipochondrykiem [emoji23] nie ma miesiąca żebym u lekarza nie była jak nie ginekolog to endokrynolog to dermatolog błagam powiedźcie że też tak macie i nie jestem odosobnionym przypadkiem ? [emoji23]
Kurcze, mój drugi pies widzi, że mi smutno, że przeżywam i przychodzi, nosem trąca, łapkę sam podaje coś jakby chciał trzymac mnie za rękę i tak wymownie na mnie patrzy, jakby chciał pocieszać...
Ann_
To ja miałam miesiaczke taka standardowa jak zawsze, może 2 dni plamien po miesiaczke czego zazwyczaj nie miewam. Natomiast po owulacji a przed testem nie zauważyłam żadnych objawów wczesnej ciąży. Dosłownie nic. Dopiero teraz odrobinę bolą piersi i trochę sen mnie łapie.Mam nadzieje, ze będzie wszystko dobrze- trzymam za Ciebie mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Mnie pobolewają jajniki a zwłaszcza prawy, za tydzień niby @ mam nadzieje, ze nie przestawi się. Trochę się już boje, bo ta pierwsza @ była bardzo obfita i 3 dni musiałam brać tabletki- teraz to ja już po prostu boje się tego bólu...
Laseczki te które są po cesarkach , macie zrosty? Ja w cięciu po cesarce mam same kulki które bola szczególne jak okres się kończy. Jakby mi ktoś rozżarzonym nożem wbijał w to miejsce. Lekarz mi mówił że trzeba je usunąć albo podczas następnej cesarki albo operacyjnie tylko niby muszę sama zapłacić za taki zabieg ... :/
Dlaczego płacić?Laseczki te które są po cesarkach , macie zrosty? Ja w cięciu po cesarce mam same kulki które bola szczególne jak okres się kończy. Jakby mi ktoś rozżarzonym nożem wbijał w to miejsce. Lekarz mi mówił że trzeba je usunąć albo podczas następnej cesarki albo operacyjnie tylko niby muszę sama zapłacić za taki zabieg ... :/
Podczas kolejnej cc wycinaja stara blizne. Jeśli są zrosty to ze zrostami.
Ja akurat zrostow nie miałam. I mimo że piękna ciągła blizna to było wielkie ryzyko jej pęknięcia jak mi się akcja porodówa zaczęła w 36 tc i cc na cito w 36 tc. Gdzie planowana datę cesarki miałam na dwa tygodnie później w 38 tc
reklama
Jakbym chciała zabieg wyciecia . Że niby za to się płaci. Przy następnej cesarce właśnie mi tłumaczył że powycinaja wszytko ale że znowu mogą się zrobić jak ktoś ma skłonności do zrostów.Dlaczego płacić?
Podczas kolejnej cc wycinaja stara blizne. Jeśli są zrosty to ze zrostami.
Ja akurat zrostow nie miałam. I mimo że piękna ciągła blizna to było wielkie ryzyko jej pęknięcia jak mi się akcja porodówa zaczęła w 36 tc i cc na cito w 36 tc. Gdzie planowana datę cesarki miałam na dwa tygodnie później w 38 tc