Ann_
Fanka BB :)
Cudownie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Gratuluje! [emoji173]️
My wspolzylismy tylko raz, ale akurat miałam 2 kreski na teście owu - chciałabym być znowu w ciąży, jednak trochę się boje ( No i te hormony tarczycowe - to mnie niepokoi...
Kochana jak będziesz mogła to zdawaj relacje, bo bardzo mnie ciekawi jak to teraz będzie w (naszym- Twoim wypadku wyglądać ) oczywiście bardzo Ci kibicuje i innym dziewczętom, ale szczególnie tym po poronieniach. Musi być dobrze [emoji173]️
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Jednak da się zajsc tak szybko [emoji173]️
Serio jest spory wysyp kreseczek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Oby tak dalej [emoji173]️ Żebyśmy wszystkie zaszły i szczęśliwie donosiły [emoji173]️
Pewnie, że postaram się was tu sledzić, ale dużo piszecie więc może być trudno być ciągle na bieżąco na kilku wątkach. Kibicuje Ci z całego serca, aby udało się jak najszybciej [emoji173] ja mam dopiero 29dc czyli dopiero 2 dni po planowanym terminie okresu. Kulkęmialam w 14 dc i 25 dnia jeszcze nic nie było na teście i chyba dopiero 12 dpo wyszła kreska. Ja Ci powiem, że właśnie miałam już 2 poronienia, ale z zajściem u mnie nie ma problemów bo praktycznie każda ciąża to 1-2 cykl starań i zaskakiwalo.Mialas lub masz teraz jakieś objawy? który dzień cyklu u Ciebie ? Ja powinnam za tydzień dostać @
No i nie przejmuj się, że mało wspolzyliscie. Ja byłam zawiedziona bo wyszło nam tylko 2 razy w ciągu dni plodnych, ale się udało. I w ciąży tej poronionej też tylko 2 razy w ciągu plodnych dni.