Dagaa11
Fanka BB :)
Babcie to inny gatunek ludzi [emoji14]A ja mam wrażenie, ze niw które babcie wręcz to ubóstwiają [emoji23] i czepia z tego przyjemność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Babcie to inny gatunek ludzi [emoji14]A ja mam wrażenie, ze niw które babcie wręcz to ubóstwiają [emoji23] i czepia z tego przyjemność
Brawo!Udało się zdałam [emoji173]️[emoji173]️ rycze ze szczęścia
Tak czeka Cię nowa rola. Nowa sytuacja. Jedna wielka niewiadoma. Każda ciężarna ma obawy i niepewnościDziewczyny to normalne, że mogę mieć doły w ciąży, obawy i niepewności? [emoji45] Z dnia na dzień czuje się gorzej psychicznie
Ojej bardzo mi przykro to straszne. Pies jest jak rodzina.. Sama mam psa i nazywam ją córeczką.A u nas znowu smutna atmosfera... Mój pies umiera, po prostu ze starości. Czeka nas trudna decyzja, jeśli do piątku mimo leków nie zacznie jeść i jakoś funkcjonować będziemy musieli go uspac.
Gosieńko przykro mi ja sobie nawet nie chce wyobrażać co będzie jak na moją kocice przyjdzie czas.A u nas znowu smutna atmosfera... Mój pies umiera, po prostu ze starości. Czeka nas trudna decyzja, jeśli do piątku mimo leków nie zacznie jeść i jakoś funkcjonować będziemy musieli go uspac.
No właśnie też nie chcemy by się już męczył, ma 14 lat, jest z tych większych psów. Nie ma siły chodzić, jedynie głowę podnosi do picia. Cała noc płakałam bo jeszcze wczoraj rano chodził normalnie a wieczorem jak się schował tak go znaleźć nie mogliśmy, a jak znaleźliśmy to nie chciał iść, pokładał się...Ojej bardzo mi przykro to straszne. Pies jest jak rodzina.. Sama mam psa i nazywam ją córeczką.
Wszystko jest fajnie najgorsza ta psia starosc. Miejmy nadzieję ze jeszcze sobie poradzi. Ale trzeba miec swiadomosc ze to jest tylko odroczenie w czasie.
Moja ma te ciążę urojona... Od 2 dni nic nie je znow. Tez juz nie wiem co mam robic.
Brawo [emoji4]Udało się zdałam [emoji173]️[emoji173]️ rycze ze szczęścia
Migdalove, tak mi przykro [emoji17]No właśnie też nie chcemy by się już męczył, ma 14 lat, jest z tych większych psów. Nie ma siły chodzić, jedynie głowę podnosi do picia. Cała noc płakałam bo jeszcze wczoraj rano chodził normalnie a wieczorem jak się schował tak go znaleźć nie mogliśmy, a jak znaleźliśmy to nie chciał iść, pokładał się...