reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny . nie wiem czy jest się czym cieszyć ale wczoraj powinnam dostać @jednak jej nie ma ☺. Wczoraj od rana mocne bóle brzucha jajników .ale nic ... Dzis nie boli brzuch ale jest dużo śluzu ... Testy zrobione 9 dni po owulacji negatywne . a dzis sie boje zrobic ze zobaczę jedną kreske. Maz na pon zapisał sie na badanie nasienia . sama nie wiem co myśleć . dzis mój 28 dzień cyklu .przypomnę to nasz 4 rok starań i choruje na endometrioze. Ostatnią operacje miałam 2 lipca .oby sie udało zostało nam tylko 2 miesiace później lekarze zatrzymają mi miesiaczke na pół roku .

Hej dziewczyny . nie wiem czy jest się czym cieszyć ale wczoraj powinnam dostać @jednak jej nie ma [emoji5]. Wczoraj od rana mocne bóle brzucha jajników .ale nic ... Dzis nie boli brzuch ale jest dużo śluzu ... Testy zrobione 9 dni po owulacji negatywne . a dzis sie boje zrobic ze zobaczę jedną kreske. Maz na pon zapisał sie na badanie nasienia . sama nie wiem co myśleć . dzis mój 28 dzień cyklu .przypomnę to nasz 4 rok starań i choruje na endometrioze. Ostatnią operacje miałam 2 lipca .oby sie udało zostało nam tylko 2 miesiace później lekarze zatrzymają mi miesiaczke na pół roku .
To trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] żeby @ nie przyszła przez 9 mc[emoji3][emoji3]

Dziewczyny byłam dziś u dermatologa z tymi moimi palcami, tablice Mendelejewa mam leków, ale pomijam już to, dostałam też skierowanie na morfologie, żelazo, glukozę i CRP po co to jej nie wiem [emoji848] ale wiem jedno nienawidzę robić badań i już mnie strach paraliżuje na samą myśl o nich :/
Mam brać leki na dwa tygodnie módlcie się żeby przez te dwa tyg mi przeszło, żeby od października móc wrócić do starań...
Dasz rade, pomyśl ze w ciazy bedziesz miała badania krwi conajmniej raz w miesiącu. Mi teraz wyszla curzyca ciązowa i musze sie kłuć glukometrem 4 razy dziennie [emoji23] tez tego nienawidze, ale to kwestia przyzwyczajenia :* leki pomogą, lepiej wyleczyć co trzeba, zeby pozniej spokojnie sie starac i nie zagrozić dzidzi :)
Tak, miałam termin na 3 marca, a teraz na 7 maja by wychodzilo. Zawsze marzyłam o majowym dziecku. Może to tak miało być [emoji5]
Gratulacje! :)

reklama
Do góry