Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ludzie są dziwnie.. [emoji849]Niestety w temacie dzieci i ciąży jesteśmy jeszcze milion lat za murzynami, moja mama nie potrafi zrozumieć, że ktoś nie może mieć dzieci, ale jak to dziecka nie umie zrobić ? Albo kiedyś rzuciła do mojego męża "wiesz, ty to chyba warsztat na strychu schowales" w pierwszej chwili nie wiedziałam o co jej chodzi, ale za chwilę zrozumiałam, dlatego przy mojej mamie podtrzymuje teorię że za szybko dzieci nie chcemy i tyle zresztą jak się uda z ciążą to też za szybko nie zamierzam powiedzieć bo po co mam się codziennie denerwować, a nie daj Boże bym poroniła to bym się napewno dowiedziała, że coś nie tak zrobiłam :/
A
Ja od swojej matki i siostry uslyszalam ze "po co mi drugie dziecko?" "W ogole po co mysle o drugim, jedno powinno mi wystarczyc i mam sie z niego cieszyc bo inni nie maja wcale a tak nie narzekaja (?)..." "zreszta po co juz myslisz o dziecku, przywiazujesz sie do tej mysli jak nie wiadomo kiedy uda ci sie je miec i czy w ogóle uda ci sie zajść.." no takze tak..
Ciesze sie ze wreszcie zerwalam kontakt z ta toksyczna rodzina.
Zawsze inni uwazaja ze wiedza lepiej..[emoji849]
Potwierdzam ! Swietna książka[emoji4]"Trzecia" tez bardzo fajna, wczoraj skonczylam "W pułapce" ale niestety nie porwala mnie [emoji57]Ja czytam i polecam "IDEALNA". Magdaleny Stachula. Fajny thriller.
No i oglądam na showmax "Opowieść podręcznej" polecam bardzo.