Tak z DOZ z dwupakuNa tym pierwszy coś przebłyskiem widać, a jeśli to z DOZ to tam raczej nigdy mi się cienie nie pokazywały więc trzymam kciuki [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak z DOZ z dwupakuNa tym pierwszy coś przebłyskiem widać, a jeśli to z DOZ to tam raczej nigdy mi się cienie nie pokazywały więc trzymam kciuki [emoji4]
Ja okna tez musze umyc ale dzis piore i zmieniam posciele. W takim razie juz wypadu nie umiem sie doczekac a Ty melduj sie tu czesciej bo tesknieJa też nie jestem wielką fanką, ale kiedyś te okna trzeba umyć [emoji23] kompletnie nic się nie bój! Malownicza mieścina na wzgórzu
Kupowalas stacjonarnie ten dwupak ? Kojarzysz cenę ? [emoji4] Zastanawiam się czy na stronie mają te same ceny co w stacjonarnieTak z DOZ z dwupaku
Wywołuj mnie jakby coJa okna tez musze umyc ale dzis piore i zmieniam posciele. W takim razie juz wypadu nie umiem sie doczekac a Ty melduj sie tu czesciej bo tesknie
To działaj ! [emoji4][emoji4][emoji4]Hej dziewczynki, właśnie wróciłam z pracy a tu znów tyle do nadrobienia [emoji14]
U mnie dzisiaj 11dc więc obstawiam że dni płodne się zaczęły
Kupowałam w aptece za 14.99Kupowalas stacjonarnie ten dwupak ? Kojarzysz cenę ? [emoji4] Zastanawiam się czy na stronie mają te same ceny co w stacjonarnie
Tak bede robicWywołuj mnie jakby co
Dziękuje [emoji4]Kupowałam w aptece za 14.99
Oo też jestem ciekawa!Dziewczyny czy olej z wiesiołka brany do owu złagodził by PMSa? Przecież ten miesiąc dał mi tak popalić, że szok [emoji33]