reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Temperatura może byc zaburzona w takim wypadku chociaż nie musi. A jeśli chodzi o czas to myślę, że nawet bardziej 4 godziny są potrzebne. Spróbuj mierzyć i zobaczysz czy wykres wychodzi ładny dwufazowy.
Powinno byc 3-4h nieprzerwanego snu zeby wyniki byly miarodajne. No i nie powinno sie wstawac ani nic pić w tym czasie przed mierzeniem bo zaburzona temperatura bedzie.
Ale spróbować możesz [emoji6] bo moze nie beda to jakies wielkie wahania przez to wstawianie i wykres mimo wszystko ci wyjdzie [emoji4]
Mierzyć tak czy siak będę, też jestem ciekawa jak to wyjdzie. Może jakimś cudem będę przesypiać noce. :D

reklama
I jeszcze 5 teczek z gumka w różnych kolorach .niby pierwsza klasa ale rzeczy tyle jak dla dwujki dzieci .dziś wydałam tyle kasy że aż wstyd się przyznać.

O matko kochana! U nas teczka z gumka tez była potrzebna ale jedna w zupełności wystarczyła. Jak tak patrze wstecz to chyba nasza lista była dość normalna. Farby, pędzelki, plastelina itp.

Niestety w temacie dzieci i ciąży jesteśmy jeszcze milion lat za murzynami, moja mama nie potrafi zrozumieć, że ktoś nie może mieć dzieci, ale jak to dziecka nie umie zrobić ? Albo kiedyś rzuciła do mojego męża "wiesz, ty to chyba warsztat na strychu schowales" w pierwszej chwili nie wiedziałam o co jej chodzi, ale za chwilę zrozumiałam, dlatego przy mojej mamie podtrzymuje teorię że za szybko dzieci nie chcemy i tyle ;) zresztą jak się uda z ciążą to też za szybko nie zamierzam powiedzieć bo po co mam się codziennie denerwować, a nie daj Boże bym poroniła to bym się napewno dowiedziała, że coś nie tak zrobiłam :/
Moja mama też nie rozumie pojęcia że niektórym od razu się nie udaje ...Akurat nie mówię u mnie bo ja do pół roku zachodziłam ale o moim bracie ;)

Moja wie, że chcemy miec bobi nr 3, ale nie określiliśmy jakos ram czasowych kiedy ma sie ono pojawic. Wie ze starania nie sa łatwe, bo sama sie o mnie starała pol roku.

Dziewczyny zrobiłam sobie dla picu test owulacyjny i wyszedł taki . Na zdjęciu jest mniej widoczna kreska jak w rzeczywistości . I powiem Wam że wróciła mi nadzieja bo mam wrażenie że piersi mi się powiększyły choć nie bolą. Ale może żmudne te moje nadzieję ...Jutro chyba zrobię jednak ten ciążowy a nie będę czekać do środy tym bardziej że jeśli się uda to muszę iść do gina po heparynę.
1535384348331.jpg

Załączniki

• 1535384348331.jpg
    1535384348331.jpg
    625,1 KB · Wyświetleń: 291
reklama
Dziewczyny zrobiłam sobie dla picu test owulacyjny i wyszedł taki . Na zdjęciu jest mniej widoczna kreska jak w rzeczywistości . I powiem Wam że wróciła mi nadzieja bo mam wrażenie że piersi mi się powiększyły choć nie bolą. Ale może żmudne te moje nadzieję ...Jutro chyba zrobię jednak ten ciążowy a nie będę czekać do środy tym bardziej że jeśli się uda to muszę iść do gina po heparynę.Zobacz załącznik 892294
Dwa dni temu miałam taki test owu ten na dole a u góry z 5 dni. I miałam nadzieję że coś będzie z tego a dziś niestety @ :(
IMG_20180824_095218.jpg

Załączniki

• IMG_20180824_095218.jpg
    IMG_20180824_095218.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 269
Do góry