Dzięki serdeczne :* mozliwe że o to chodzi. Jutro podejdę zobaczyć w BiedronceMoże chodzi o taką podkładkę na biurko coś takiego:
W biedronce często są takie podkładki w różne wzory, są sztywne takie z kartonu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki serdeczne :* mozliwe że o to chodzi. Jutro podejdę zobaczyć w BiedronceMoże chodzi o taką podkładkę na biurko coś takiego:
W biedronce często są takie podkładki w różne wzory, są sztywne takie z kartonu.
Bo raczej o taką pod myszkę nie chodzi.Dzięki serdeczne :* mozliwe że o to chodzi. Jutro podejdę zobaczyć w Biedronce
Pod myszkę na pewno nie. Tylko mnie zastanawia po co im ta podkładka w szkole.Bo raczej o taką pod myszkę nie chodzi.
Właśnie też się zastanawiam , po co? Żeby nie zabrudzić jak coś będą malować farbami . Szczerze nie mam pojęcia. Za moich czasów myliśmy ławki jak ktoś pobrudził hahaha teraz na łatwiznę idąJejku a po co jej taka podkładka do szkoły? [emoji33] dobrze, że u mojego tak nie wymyślali.
Temperatura może byc zaburzona w takim wypadku chociaż nie musi. A jeśli chodzi o czas to myślę, że nawet bardziej 4 godziny są potrzebne. Spróbuj mierzyć i zobaczysz czy wykres wychodzi ładny dwufazowy.Od jutra będę mierzyć temperaturę ale mam problem... Czytałam, że kobieta musi być co najmniej po 3 godzinnym śnie a ja w nocy bardzo często się budzę, muszę się wtedy napić i kręce się. Taka bezsenność. Te pomiary będą miarodajne?
Myślałam, że to taka lista pomocna dla rodziców co mają kupić. Podkładki do szkoły? Też mnie to dziwi...Właśnie też się zastanawiam , po co? Żeby nie zabrudzić jak coś będą malować farbami . Szczerze nie mam pojęcia. Za moich czasów myliśmy ławki jak ktoś pobrudził hahaha teraz na łatwiznę idą
Powinno byc 3-4h nieprzerwanego snu zeby wyniki byly miarodajne. No i nie powinno sie wstawac ani nic pić w tym czasie przed mierzeniem bo zaburzona temperatura bedzie.Od jutra będę mierzyć temperaturę ale mam problem... Czytałam, że kobieta musi być co najmniej po 3 godzinnym śnie a ja w nocy bardzo często się budzę, muszę się wtedy napić i kręce się. Taka bezsenność. Te pomiary będą miarodajne?
I jeszcze 5 teczek z gumka w różnych kolorach .niby pierwsza klasa ale rzeczy tyle jak dla dwujki dzieci .dziś wydałam tyle kasy że aż wstyd się przyznać.Myślałam, że to taka lista pomocna dla rodziców co mają kupić. Podkładki do szkoły? Też mnie to dziwi...