reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Może chodzi o taką podkładkę na biurko coś takiego:
swiat-mapa-dwustonna-fizyczno-polityczna-podkladka-na-biurko-w-iext47853044.jpg

W biedronce często są takie podkładki w różne wzory, są sztywne takie z kartonu.
europa_kod_podkladka.jpg
Dzięki serdeczne :* mozliwe że o to chodzi. Jutro podejdę zobaczyć w Biedronce :)

reklama
Od jutra będę mierzyć temperaturę ale mam problem... Czytałam, że kobieta musi być co najmniej po 3 godzinnym śnie a ja w nocy bardzo często się budzę, muszę się wtedy napić i kręce się. Taka bezsenność. Te pomiary będą miarodajne?
Temperatura może byc zaburzona w takim wypadku chociaż nie musi. A jeśli chodzi o czas to myślę, że nawet bardziej 4 godziny są potrzebne. Spróbuj mierzyć i zobaczysz czy wykres wychodzi ładny dwufazowy.

Właśnie też się zastanawiam , po co? Żeby nie zabrudzić jak coś będą malować farbami . Szczerze nie mam pojęcia. Za moich czasów myliśmy ławki jak ktoś pobrudził hahaha teraz na łatwiznę idą ;)
Myślałam, że to taka lista pomocna dla rodziców co mają kupić. ;) Podkładki do szkoły? Też mnie to dziwi...

Od jutra będę mierzyć temperaturę ale mam problem... Czytałam, że kobieta musi być co najmniej po 3 godzinnym śnie a ja w nocy bardzo często się budzę, muszę się wtedy napić i kręce się. Taka bezsenność. Te pomiary będą miarodajne?
Powinno byc 3-4h nieprzerwanego snu zeby wyniki byly miarodajne. No i nie powinno sie wstawac ani nic pić w tym czasie przed mierzeniem bo zaburzona temperatura bedzie.
Ale spróbować możesz [emoji6] bo moze nie beda to jakies wielkie wahania przez to wstawianie i wykres mimo wszystko ci wyjdzie [emoji4]

Ja taka podlkadke do szkoly miałam, nauczycielka wymagała i trzymane byly w klasie i uzywane do takich prac typu wyklejanie czy malowanie zeby lawki nie brudzic [emoji6]

reklama
Do góry