reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Bez połowy apapu ani rusz pierwszego dnia ;) naszczescie taka mała ilość mi pomaga bo ogólnie nigdy nie biorę leków przeciwbólowych, pierwszy dzień @ to jedyny taki wyjątek, kiedyś brałam nospe ale niestety przestała pomagać i 15 minut o wzięciu tabletki odrazu wymioty :oo: więc zmieniłam na apap. Choć zdarzają się cykle że nic nie pomaga i cały dzień łóżko i spanie żeby nie czuć bólu...... A wy jak radzicie sobie z bólami pierwszego dnia @?
Ja czasami biore nospe kiedys ketonal a teraz na szczescie odpukac wystarcza mi zaszycie sie w domu.

Też mam synka z 2012 roku. Z lipca. :-p
Weekend mnie nie było na forum i tyle naskrobalyscie że ciężko nadrobić z czytaniem.
Potancowalam trochę na weselu i poprawinach że dziś ledwo chodzę.. obcas dla mnie rzadkość na codzień więc 15 godz w butach na obcasach zrobiły swoje.. Ale co się nie robi dla bycia piękna ..
Miłego dnia dziewczynki.
U mnie 8 dc..zbliżają się fajne dni :):)
Przybij piątkę :) u mnie też 8dc

Bede jeszcze kombinować, bo oszaleje 2 mce :( do szpitala się próbuje dodzwonić ale oczywiście nie odbierają :/ miałam sprawdzić jeszcze progesteron i prolaktyne, ale zrobie to we wrzesniu - zbadam 3 razy w ciagu cyklu by mieć podglad czy wszystko Ok.
No i jeszcze jedno, muszę dostać się na wizyte do dentysty, muszę wyleczyć zeby przed (ciąża)... kurde muszę to wszystko jakos najszybciej załatwić- ale narazie zbytnio nie mogę się w czasie zgrać :/ jeszcze trochę i urlop to wtedy muszę wszystko już ogarnąć :) chciałabym do grudnia zajsc [emoji173]️
Próbuj, próbuj ;) i nie zakładaj sobie do kiedyś chcesz zajść bo ta presja da odwrotny skutek, ja luzuje nawet jak wrócę do starań to luzuje nie ten miesiąc to kolejny i tyle [emoji4]

Wiecie co, czasami nie rozumiem co ludzie mają w głowie jak dodają takie komentarze. Ogólnie kiedyś prowadziłam photobloga, teraz czasami coś dodam. Napisałam o tym, że do szczęścia brakuje nam 'rangi' MAMA i TATA, że kiedyś w końcu się uda a staramy się już bardzo długo. A tu takie komentarze:
Zobacz załącznik 892238
Tak bym jej odpisała, że w piety by jej poszło :)

Wiecie co, czasami nie rozumiem co ludzie mają w głowie jak dodają takie komentarze. Ogólnie kiedyś prowadziłam photobloga, teraz czasami coś dodam. Napisałam o tym, że do szczęścia brakuje nam 'rangi' MAMA i TATA, że kiedyś w końcu się uda a staramy się już bardzo długo. A tu takie komentarze:
Zobacz załącznik 892238
Cóż ludzie są różni, dla jednych priorytetem jest piękny dom, dla drugich samochód, a dla trzecich zdrowe dziecko [emoji4] dlatego ja nie zwracam uwagi na innych najlepiej każdy zajmie się swoimi priorytetami [emoji4]

reklama
Cóż ludzie są różni, dla jednych priorytetem jest piękny dom, dla drugich samochód, a dla trzecich zdrowe dziecko [emoji4] dlatego ja nie zwracam uwagi na innych najlepiej każdy zajmie się swoimi priorytetami [emoji4]
Dokładnie, każdy ma swoje priorytety i nikomu nic do nich, jakby ktoś znajomy mi powiedział "nie chce dzieci, wolę karierę i totalny luz" to co mi do tego, nie mówiłabym "weeź daj spokój, trzeba mieć dzieci". ;)

Do góry