doomi03
Fanka BB :)
Wielkopolska Kalisz/Ostrów Wlkp
Mam znajomych z tamtych stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wielkopolska Kalisz/Ostrów Wlkp
U mnie też w 8 tyg .Miałam podobnie
tez poronienie zatrzymane w 8 tygodniu...
O popatrz jaki świat jest mały [emoji4]Mam znajomych z tamtych stron
Dzięki, poczytam, a gdzie można w ogóle zacząć interesować się tym tematem bo u mnie to raczej nie mam czego szukać@paulina1994 mam tą wadę na oboje oczu, obecnie jestem po CrossLinkingu oka lewego i wszczepienie pierscienia- styczeń 2018 roku. W maju tego roku przeszłam operację przeszczepu rogówki od dawcy. Jestem prawie 4 miesiące od przeszczepu na zwolnieniu. Zwykłe badania nic nie dają, trzeba mapę rogówki robić.
Sprawdź to sobie i poczytaj jak przebiega tą chorobą.
O mam synka z 2.03 [emoji6]Kochana, widzę ze nie ma mnie juz w staraczkach, ale możesz mnie dopisać do listy udało sie Natasza, 30 lat, Warszawa, udalo sie w 8 cs, termin na 2.03
Podczytuje Was, i trzymam kciuki zwłaszcza za te nasze weteranki jeszcze z poprzedniego wątku