reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja od samej owu mam PMS teraz miała @ przyjść a wszystko ucichło, ale u mnie to na 99,9% przyjdzie bo się nie staram teraz ale też antybiotyk mi przesunął @ myślę że to kwestia kilku dni

Sent from my Moto G (5S) using Forum BabyBoom mobile app
W takim razie, oby przyszedł niebawem ! Ja o PMS nic nie wiem niestety, dopiero uczę się swojego organizmu. Przed staraniami 3 lata byłam na tabletkach anty, wtedy tylko w dniu @ zaczęły się bóle brzucha i tyle nic więcej trwały 3 dni i koniec. :) a teraz zaczeło mi wszystko doskiwierać.. i ból piersi, plecy, duże problemy mam przed i w trakcie z kolanami (gdyby ktoś mi powiedział coś takiego parę msc temu to chyba bym wyśmiała że co mają kolana do tego)

reklama
W takim razie, oby przyszedł niebawem ! Ja o PMS nic nie wiem niestety, dopiero uczę się swojego organizmu. Przed staraniami 3 lata byłam na tabletkach anty, wtedy tylko w dniu @ zaczęły się bóle brzucha i tyle nic więcej trwały 3 dni i koniec. :) a teraz zaczeło mi wszystko doskiwierać.. i ból piersi, plecy, duże problemy mam przed i w trakcie z kolanami (gdyby ktoś mi powiedział coś takiego parę msc temu to chyba bym wyśmiała że co mają kolana do tego)
Ja niestety mam cholernego PMSa wraz z mdłościami i innymi przyjemnościami liczę żeby wtedy @ jak najszybciej przyszła i żeby się skończyło to wszystko, a teraz nagle objawy ustały i @ nie widać zobaczymy co czas pokaże oby jutro ewentualnie wtorek się pojawiła

To musi być strasznie uciążliwe, czujesz się tak przez cała drugą połowę cyklu? ;o jak ty to znosisz? Gin nic na to nie poradzi?

To musi być strasznie uciążliwe, czujesz się tak przez cała drugą połowę cyklu? ;o jak ty to znosisz? Gin nic na to nie poradzi?
Tak od owu aż do @ ból piersi, humor, że raz bym góry przenosiła, a za chwilę zapadła się pod ziemię, później dochodzą mdłości i to oczekiwanie na @ bo od czasu poronienia jeszcze się nie uregulowały bo co chwilę coś jak nie wysoka prolaktyna to wyszła mi niedoczynność i tak ciągle coś

Tak od owu aż do @ ból piersi, humor, że raz bym góry przenosiła, a za chwilę zapadła się pod ziemię, później dochodzą mdłości i to oczekiwanie na @ bo od czasu poronienia jeszcze się nie uregulowały bo co chwilę coś jak nie wysoka prolaktyna to wyszła mi niedoczynność i tak ciągle coś

To naprawdę współczuje, chyba bym oszalała. [emoji33] Widzę że dużo już przeszłaś, a sądząc po nicku jesteśmy w tym samym wieku. Niestety My kobiety całe życie chyba będziemy miały pod górkę :) niedawno zrozumiałam coś co ponoć z opowieści mamy powiedział mi mój ojciec kiedy pierwszy raz wziął mnie na ręce.. cytuję: 'dziecko ty dopiero się urodziłaś i już masz przerypane..' [emoji23]

To naprawdę współczuje, chyba bym oszalała. [emoji33] Widzę że dużo już przeszłaś, a sądząc po nicku jesteśmy w tym samym wieku. Niestety My kobiety całe życie chyba będziemy miały pod górkę :) niedawno zrozumiałam coś co ponoć z opowieści mamy powiedział mi mój ojciec kiedy pierwszy raz wziął mnie na ręce.. cytuję: 'dziecko ty dopiero się urodziłaś i już masz przerypane..' [emoji23]
To samo przed chwilą powiedziałam do męża, że ja to nawet @ nie mogę dostać w terminie bo zawsze coś [emoji23]

'Jak nie urok to sraczka...' [emoji23] no cóż .. widzisz, ja po tej laparo prawdopodobnie straciłam już dwa cykle. Pierwszy bo wiadomo po zabiegu byłam bardzo obolała, jakoś ciężko go zniosłam, a teraz.. Olaboga jak usłyszałam PÓŁPASIEC to myslałam że oszaleje [emoji23] gdzie ja takie świństwo złapałam [emoji26]. Na szczęście dostałam to po owu więc jakaś tam szansa jest [emoji849]. Bo potem to mój mąż- panikarz straszny i jak ja to mówię hipochondryk, mało co i by się nie wyniósł z domu na czas choroby [emoji23][emoji23]. Szczęście w nieszczęściu że przechodziłam to dość intensywnie- krótko ale bóle straszne, bo rzuciło mi się na ucho, bok głowy i kawałek twarzy i musiał być przy mnie . [emoji23] może nasz rocznik jest jakiś przeklęty? [emoji848]

Na wieczór i u mnie zaczyna się @ także jutro zaczniemy 10 cs mam nadzieję że ostatni....
Wiem że @martoosia04 @doomi03 @Ka.2606 @Migdalove będziemy w wrześniu testować w podobnym terminie więc wrzesień musi być owocny ;) jakoś jestem tak mega nastawiona pozytywnie na ten cykl i liczę że 26.09 ujrze dwie kreski w ramach urodzin :tak:
Mam nadzieję, że wszystkie pokażemy Ci urodzinowe kreski [emoji16]

reklama
Na wieczór i u mnie zaczyna się @ także jutro zaczniemy 10 cs mam nadzieję że ostatni....
Wiem że @martoosia04 @doomi03 @Ka.2606 @Migdalove będziemy w wrześniu testować w podobnym terminie więc wrzesień musi być owocny ;) jakoś jestem tak mega nastawiona pozytywnie na ten cykl i liczę że 26.09 ujrze dwie kreski w ramach urodzin :tak:

No to faktycznie mocna obstawa wrześniowa się szykuje [emoji173]️

Do góry