reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja od samej owu mam PMS teraz miała @ przyjść a wszystko ucichło, ale u mnie to na 99,9% przyjdzie bo się nie staram teraz ale też antybiotyk mi przesunął @ myślę że to kwestia kilku dni

Sent from my Moto G (5S) using Forum BabyBoom mobile app
W takim razie, oby przyszedł niebawem ! Ja o PMS nic nie wiem niestety, dopiero uczę się swojego organizmu. Przed staraniami 3 lata byłam na tabletkach anty, wtedy tylko w dniu @ zaczęły się bóle brzucha i tyle nic więcej trwały 3 dni i koniec. :) a teraz zaczeło mi wszystko doskiwierać.. i ból piersi, plecy, duże problemy mam przed i w trakcie z kolanami (gdyby ktoś mi powiedział coś takiego parę msc temu to chyba bym wyśmiała że co mają kolana do tego)

reklama
W takim razie, oby przyszedł niebawem ! Ja o PMS nic nie wiem niestety, dopiero uczę się swojego organizmu. Przed staraniami 3 lata byłam na tabletkach anty, wtedy tylko w dniu @ zaczęły się bóle brzucha i tyle nic więcej trwały 3 dni i koniec. :) a teraz zaczeło mi wszystko doskiwierać.. i ból piersi, plecy, duże problemy mam przed i w trakcie z kolanami (gdyby ktoś mi powiedział coś takiego parę msc temu to chyba bym wyśmiała że co mają kolana do tego)
Ja niestety mam cholernego PMSa wraz z mdłościami i innymi przyjemnościami liczę żeby wtedy @ jak najszybciej przyszła i żeby się skończyło to wszystko, a teraz nagle objawy ustały i @ nie widać zobaczymy co czas pokaże oby jutro ewentualnie wtorek się pojawiła

To musi być strasznie uciążliwe, czujesz się tak przez cała drugą połowę cyklu? ;o jak ty to znosisz? Gin nic na to nie poradzi?

To musi być strasznie uciążliwe, czujesz się tak przez cała drugą połowę cyklu? ;o jak ty to znosisz? Gin nic na to nie poradzi?
Tak od owu aż do @ ból piersi, humor, że raz bym góry przenosiła, a za chwilę zapadła się pod ziemię, później dochodzą mdłości i to oczekiwanie na @ bo od czasu poronienia jeszcze się nie uregulowały bo co chwilę coś jak nie wysoka prolaktyna to wyszła mi niedoczynność i tak ciągle coś

Tak od owu aż do @ ból piersi, humor, że raz bym góry przenosiła, a za chwilę zapadła się pod ziemię, później dochodzą mdłości i to oczekiwanie na @ bo od czasu poronienia jeszcze się nie uregulowały bo co chwilę coś jak nie wysoka prolaktyna to wyszła mi niedoczynność i tak ciągle coś

To naprawdę współczuje, chyba bym oszalała. [emoji33] Widzę że dużo już przeszłaś, a sądząc po nicku jesteśmy w tym samym wieku. Niestety My kobiety całe życie chyba będziemy miały pod górkę :) niedawno zrozumiałam coś co ponoć z opowieści mamy powiedział mi mój ojciec kiedy pierwszy raz wziął mnie na ręce.. cytuję: 'dziecko ty dopiero się urodziłaś i już masz przerypane..' [emoji23]

To naprawdę współczuje, chyba bym oszalała. [emoji33] Widzę że dużo już przeszłaś, a sądząc po nicku jesteśmy w tym samym wieku. Niestety My kobiety całe życie chyba będziemy miały pod górkę :) niedawno zrozumiałam coś co ponoć z opowieści mamy powiedział mi mój ojciec kiedy pierwszy raz wziął mnie na ręce.. cytuję: 'dziecko ty dopiero się urodziłaś i już masz przerypane..' [emoji23]
To samo przed chwilą powiedziałam do męża, że ja to nawet @ nie mogę dostać w terminie bo zawsze coś [emoji23]

'Jak nie urok to sraczka...' [emoji23] no cóż .. widzisz, ja po tej laparo prawdopodobnie straciłam już dwa cykle. Pierwszy bo wiadomo po zabiegu byłam bardzo obolała, jakoś ciężko go zniosłam, a teraz.. Olaboga jak usłyszałam PÓŁPASIEC to myslałam że oszaleje [emoji23] gdzie ja takie świństwo złapałam [emoji26]. Na szczęście dostałam to po owu więc jakaś tam szansa jest [emoji849]. Bo potem to mój mąż- panikarz straszny i jak ja to mówię hipochondryk, mało co i by się nie wyniósł z domu na czas choroby [emoji23][emoji23]. Szczęście w nieszczęściu że przechodziłam to dość intensywnie- krótko ale bóle straszne, bo rzuciło mi się na ucho, bok głowy i kawałek twarzy i musiał być przy mnie . [emoji23] może nasz rocznik jest jakiś przeklęty? [emoji848]

Na wieczór i u mnie zaczyna się @ także jutro zaczniemy 10 cs mam nadzieję że ostatni....
Wiem że @martoosia04 @doomi03 @Ka.2606 @Migdalove będziemy w wrześniu testować w podobnym terminie więc wrzesień musi być owocny ;) jakoś jestem tak mega nastawiona pozytywnie na ten cykl i liczę że 26.09 ujrze dwie kreski w ramach urodzin :tak:
Mam nadzieję, że wszystkie pokażemy Ci urodzinowe kreski [emoji16]

reklama
Na wieczór i u mnie zaczyna się @ także jutro zaczniemy 10 cs mam nadzieję że ostatni....
Wiem że @martoosia04 @doomi03 @Ka.2606 @Migdalove będziemy w wrześniu testować w podobnym terminie więc wrzesień musi być owocny ;) jakoś jestem tak mega nastawiona pozytywnie na ten cykl i liczę że 26.09 ujrze dwie kreski w ramach urodzin :tak:

No to faktycznie mocna obstawa wrześniowa się szykuje [emoji173]️

Do góry