reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Pierwszy poród martwy przez CC, potem synek przez CC szczęśliwie i zdrowy dzięki Bogu, no i dwa lata temu zabieg bo poronienie zatrzymane, ale tak jak piszesz mimo strachu stajemy do walki o jeszcze jednego dzidziulka z maleńkimi stópkami [emoji7][emoji7][emoji7] i uda nam się. [emoji123]
Musi się udać .U mnie też 3 CC będzie . Ale wszystko zniosę by mieć zdrowe dziecko .U mnie w maju poronienie zatrzymane

reklama
Ann89 już doczytałam odnoście CC . Nie udało się uratować dzieciątka ? Mi z córką w 29 wody odchodziły ale wylezalam miesiąc i w 33 się urodzila.
Niestety nie,było już późno [emoji22] ale to temat rzeka bo z 3,4 godZ wcześniej dostałam silnych boli (teraz już wiem że to były coś ale krzyżowe rzpowiadajce ),zaczęłam lekko krwawić, mdłości poleciałam do pirlegniaarki, ta zrobiła mi zastrzyk z nospy, lekarz zrobił USG dumał i dumał i postanowił jeszcze poczekać i podpieli mnie pod ktg, w końcu zasnelam i obudizlam się wymiotując z mega krwotokiem i odklejonym łożyskiem. Gdyby lekarz postanowił zrobić te CC wcześniej to może moja córeczka szła by teraz do pierwszej klasy.
Dziewczyny przepraszam was za ten opis... Niby minęło już tyle lat ale nadal mnie trzęsie gdy to wspomiam [emoji853]byłam młoda i głupia,myślałam że jak jestem w szpitalu to jesteśmy bezpieczne, może gdym zadzwoniła wtedy do m. To wszystko potoczyłoby się inaczej? Teraz to tylko gdybać mogę. Teraz mam swojego aniołka w niebie który tam z góry nas strzeże [emoji8]

Niestety nie,było już późno [emoji22] ale to temat rzeka bo z 3,4 godZ wcześniej dostałam silnych boli (teraz już wiem że to były coś ale krzyżowe rzpowiadajce ),zaczęłam lekko krwawić, mdłości poleciałam do pirlegniaarki, ta zrobiła mi zastrzyk z nospy, lekarz zrobił USG dumał i dumał i postanowił jeszcze poczekać i podpieli mnie pod ktg, w końcu zasnelam i obudizlam się wymiotując z mega krwotokiem i odklejonym łożyskiem. Gdyby lekarz postanowił zrobić te CC wcześniej to może moja córeczka szła by teraz do pierwszej klasy.
Dziewczyny przepraszam was za ten opis... Niby minęło już tyle lat ale nadal mnie trzęsie gdy to wspomiam [emoji853]
Wcale nie ma co się dziwić bo to jest starszy ból bardzo ci współczuję :(( aż łza się w oku kręci . To jest całkiem inna sytuacja jak moje poronienie zatrzymane ja nawet nie zdążyłam się nastawić że w ciazy jestem bo objawów brak było i źle przeczucie miałam

współczuje wszystkim co stracili dziecko to straszna tragedia :(

My z m już 10 lat na uciekańca tak wybraliśmy i jakoś nigdy nie zaszłam w nieplanowaną ciążę. Syn był planowany no i teraz drugie.
Też nie lubie @ na szczęście po porodzie mam dużo mniejsze bóle bo wcześniej to 3 dni wyjęte z życia i nudności, ból nie do zniesienia. Jutro ide po kwas foliowy.

Mojemu też sie kiedys zdarzały przekleństwa ale mu powiedziałam ze urosną mu rogi, kopytka i ogonek i dzieci beda wiedziały że brzydko mówi... podziałało

Ostatnia edycja:
współczuje wszystkim co stracili dziecko to straszna tragedia :(

My z m już 10 lat na uciekańca tak wybraliśmy i jakoś nigdy nie zaszłam w nieplanowaną ciążę.

U nas też przerywany i nic nieplanowanego nam nie wyszło ;) Młodszy syn, planowany i wyszedł w pierwszym cyklu od razu. Teraz nam ciut nie wychodzi bo zaczynamy 4cs a wszystkie [emoji173]️ z pełnym dojściem ... [emoji849]

U nas też przerywany i nic nieplanowanego nam nie wyszło ;) Młodszy syn, planowany i wyszedł w pierwszym cyklu od razu. Teraz nam ciut nie wychodzi bo zaczynamy 4cs a wszystkie [emoji173]️ z pełnym dojściem ... [emoji849]

kurcze u mnie podobnie syn za pierwszym cyklem - planowany trochce sie boje jak to teraz bedzie

U mnie trzy razy można powiedzieć że za pierwszym strzałem a teraz ok7cs gdzie jest do środka i jak na razie dupa blada [emoji23]

Chciałam zacząć mierzyc temp w tym miesiącu i co? Lipa. Wczoraj zapomnialan, dzisiaj nie zdążyłam bo m. Był szybszy i miałam pobudke, mam nadzieję że jutro się uda heh

reklama
Do góry