reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ty to pracus jesteś ;) Jak Ty to wszystko ogarniesz: malutkie dziecko, drugie tez w sumie jeszcze małe, dom i praca jeszcze? Podziwiam!
U mnie rekonwalescencja trwała 2 tygodnie, u niektórych trwa 4, ale potem można normalnie pracować.
Ja to już na drugą dobę smigalam [emoji23] gdyby nie gorączka najprawdopodobniej po znieczuleniu to wszystko było ok to w ogóle nie poczułam jakoś szczególnie że miałam zabieg. Już drugie cc to może dlatego.
A ja pracuje w domu, to albo teściowa jak będzie albo mąż to na wtedy klientki będę umawiać :)
A że jestem na miejscu to jestem w stanie w każdej chwili na te 5-10 minut do cyca młoda przystawic :)

@paulina1994 A badałaś wzrok pod kątem stożka rogówki? A mogą dobrać Ci w ogóle okulary? Jak nie to pod tym kątem rób badania.
Mojego wzroku nie pobije nikt :szok: gwarantuje ...tyle, że niestety nie ma się czym chwalić.

Każda z ciaż psuła mi wzrok, każdy poród rozgrzebywał wadę o hormony też.
Kurcze a co to jest ? Byłam na standardowym badaniu okulistycznym u jednej z lepszych w moim mieście i to właśnie ona powiedziała, że to wada z dzieciństwa, której nie skoryguje okularami bo różnica pomiędzy jednym a drugim szkłem może być max 1 żebym dziwnie nie widziała? Nie wiem czy dobrze to zrozumiałam, dlatego ja jednym oku mam zerówkę a na tym drugim 1

Kati, to zalezy od grubości Twojej rogówki, ja miałam wieksza wadę od Twojej, miałam mieć na jedno oko po zabiegu -0,5 ale na oba mam 0,00
Fakt, ze zabieg dobrym laserem wciąż kosztuje łącznie koło 10. tys ale warto, niesamowicie poprawia komfort życia. Warto poczekać do az wada się ustabilizuje ale mnie lekarz powiedziała ze nie ma na co czekać bo mogę podarować sobie kilka lat bez okularów, nawet jesli wada kiedys mi się pogłębi, to juz 2 lata jestem wolnym człowiekiem :D
U mnie laserowa korekcja kosztuje około 3 tys na parę oczu ;)

To u mnie też chyba będzie dłuższy o owulka się przesunęła ostatnio był 30 dniowy cykl to teraz chyba 33 będzie .Kiedy u ciebie okres powinien być Paulinka ?
Długość moich ostatnich cykli po poronieniu :/ przewiduje, że @ powinna przyjść jutro najpóźniej we wtorek
Screenshot_20180825-152332.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180825-152332.jpg
    Screenshot_20180825-152332.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 205
reklama
Do góry