reklama
Ja to już na drugą dobę smigalam [emoji23] gdyby nie gorączka najprawdopodobniej po znieczuleniu to wszystko było ok to w ogóle nie poczułam jakoś szczególnie że miałam zabieg. Już drugie cc to może dlatego.Ty to pracus jesteś Jak Ty to wszystko ogarniesz: malutkie dziecko, drugie tez w sumie jeszcze małe, dom i praca jeszcze? Podziwiam!
U mnie rekonwalescencja trwała 2 tygodnie, u niektórych trwa 4, ale potem można normalnie pracować.
A ja pracuje w domu, to albo teściowa jak będzie albo mąż to na wtedy klientki będę umawiać
A że jestem na miejscu to jestem w stanie w każdej chwili na te 5-10 minut do cyca młoda przystawic
Ka.2606
Fanka BB :)
Też tak myślę! [emoji110][emoji110][emoji110]Dzień dobry w 1dc. [emoji177]
O dziwo dość @ punktualna w tym cyklu. No to wrzesień nasz [emoji1307]
kasiula222
Martosia i Ka.2606 to jeszcze ja zostałam bez okresu ale pewnie też zaraz zawita . Piersi nie bolą na twarzy wysyfia . .więc oby chociaż w sierpniu przyszła małpa.
paulina1994
Kurcze a co to jest ? Byłam na standardowym badaniu okulistycznym u jednej z lepszych w moim mieście i to właśnie ona powiedziała, że to wada z dzieciństwa, której nie skoryguje okularami bo różnica pomiędzy jednym a drugim szkłem może być max 1 żebym dziwnie nie widziała? Nie wiem czy dobrze to zrozumiałam, dlatego ja jednym oku mam zerówkę a na tym drugim 1@paulina1994 A badałaś wzrok pod kątem stożka rogówki? A mogą dobrać Ci w ogóle okulary? Jak nie to pod tym kątem rób badania.
Mojego wzroku nie pobije nikt gwarantuje ...tyle, że niestety nie ma się czym chwalić.
Każda z ciaż psuła mi wzrok, każdy poród rozgrzebywał wadę o hormony też.
paulina1994
Ja też jeszcze czekam za @, tamten cykl 25 dniowy, ale ten wiem, że będzie trochę dłuższy bo owu się przesunęła :/Martosia i Ka.2606 to jeszcze ja zostałam bez okresu ale pewnie też zaraz zawita . Piersi nie bolą na twarzy wysyfia . .więc oby chociaż w sierpniu przyszła małpa.
paulina1994
U mnie laserowa korekcja kosztuje około 3 tys na parę oczuKati, to zalezy od grubości Twojej rogówki, ja miałam wieksza wadę od Twojej, miałam mieć na jedno oko po zabiegu -0,5 ale na oba mam 0,00
Fakt, ze zabieg dobrym laserem wciąż kosztuje łącznie koło 10. tys ale warto, niesamowicie poprawia komfort życia. Warto poczekać do az wada się ustabilizuje ale mnie lekarz powiedziała ze nie ma na co czekać bo mogę podarować sobie kilka lat bez okularów, nawet jesli wada kiedys mi się pogłębi, to juz 2 lata jestem wolnym człowiekiem
kasiula222
To u mnie też chyba będzie dłuższy o owulka się przesunęła ostatnio był 30 dniowy cykl to teraz chyba 33 będzie .Kiedy u ciebie okres powinien być Paulinka ?Ja też jeszcze czekam za @, tamten cykl 25 dniowy, ale ten wiem, że będzie trochę dłuższy bo owu się przesunęła :/
paulina1994
Długość moich ostatnich cykli po poronieniu :/ przewiduje, że @ powinna przyjść jutro najpóźniej we wtorekTo u mnie też chyba będzie dłuższy o owulka się przesunęła ostatnio był 30 dniowy cykl to teraz chyba 33 będzie .Kiedy u ciebie okres powinien być Paulinka ?
Załączniki
reklama
martoosia04
U mnie szok - 30 dni jak w zegarku! [emoji33] zdyscyplinowana @!
Dziś na tabsach przeciwbólowych, bo boli wszystko.
Dziś na tabsach przeciwbólowych, bo boli wszystko.