reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi marzy się z powrotem tam się wyprowadzić, ale to już tylko budowa domu wchodzi w grę dokładnie we wsi, gdzie narzeczony mieszkał. Tam jest moje miejsce na ziemi. :)
Gdzie dokładnie mieszkał? Może znamy się z widzenia jeśli do chodził do szkoły dzynie lub w Pnie. ] ja jak pisałam mieszkam od 7 lat w Częstochowie ale sercem właśnie jestem w Działoszynie, tam mieszkałam 15lat, całe moje dzieciństwo...

reklama
Ja uwielbiam ksiazki K.N.Haner i teraz aktualnie czytam jej ksiazke 'Zapomnij o mnie'. Ogolnie uwielbiam czytac erotyki i kryminaly:)
Ostatnio czytałam fajną serię. Zaraz znajdę na tel to napiszę tytuł,zaczęło się od Greya i tak mnie wciągnęły książki i tej tematyce heh
Już wiem seria o Sinnersach ;) wogole dużo tego. Ja to lubię też wiązki typu saga o ludziach lodu, trochę fantasy trochę romantyczne i też fajny serotyk czytałam o strażnikach snów tylko nie mogę przypomnieć sobie tytulu

Gdzie dokładnie mieszkał? Może znamy się z widzenia jeśli do chodził do szkoły dzynie lub w Pnie. ] ja jak pisałam mieszkam od 7 lat w Częstochowie ale sercem właśnie jestem w Działoszynie, tam mieszkałam 15lat, całe moje dzieciństwo...
Do szkoły chodził tylko do Wielunia. ;) Mieszkał 30km od Wielunia i tyle samo praktycznie od Pajeczna. ;) W do Działoszyna rzadko jeździł, raz na jakiś czas rowerem na rynek. :D

Ostatnio czytałam fajną serię. Zaraz znajdę na tel to napiszę tytuł,zaczęło się od Greya i tak mnie wciągnęły książki i tej tematyce heh
Już wiem seria o Sinnersach ;) wogole dużo tego. Ja to lubię też wiązki typu saga o ludziach lodu, trochę fantasy trochę romantyczne i też fajny serotyk czytałam o strażnikach snów tylko nie mogę przypomnieć sobie tytulu
To takiej seri nie czytalam:p Ale mam juz ladna biblioteke erotykow i moj chlop juz ze mna do glowy dostaje bo ciagle mi malo i kupuje nowe ksiazki:p

reklama
Ja polecam od siebie serie książek Coleen Hoover - romanse ale zawiłe i czasem z takim zwrotem akcji, jakiej się byśmy w życiu nie spodziewały.

Obecnie „męczę” Magdę M. książkę ale nie przemawia do mnie. Ale doczytam do konca. I czeka za mną Zafón najnowsza.

Do góry