1
174974
Gość
A ja właśnie zamówiłam szampana 0.0% na ślub, piękna butelka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miewalam tak po owulce.Dziewczyny czy wy w okolicach owulacji tez macie mega wzdecia, biegunki i gazy?
Ja zażywalam femibion 0 a teraz przeszłam na prenatal uno.Czesc dziewczyny
Ostatnio polecalyscie witaminy dla starajacych sie nie moge znalezc tych wiadomośći . czy moglybyscie napisac nazwe tych witaminek?
Prezentuje się pięknie. A próbowałaś już go wcześniej? Jeszcze szampana 0,0% nie piłam.A ja właśnie zamówiłam szampana 0.0% na ślub, piękna butelka.
No właśnie pytanie czy się u stabilizuje przy mojej pracy. No i dłuższy czas nie mogłabym pracować bo mam pracę silnie wytezajaca wzrok a na długie przerwy w pracy pozwolić sobie nie mogę. Teraz będę wracac do pracy 5 tygodni po ccKati, to zalezy od grubości Twojej rogówki, ja miałam wieksza wadę od Twojej, miałam mieć na jedno oko po zabiegu -0,5 ale na oba mam 0,00
Fakt, ze zabieg dobrym laserem wciąż kosztuje łącznie koło 10. tys ale warto, niesamowicie poprawia komfort życia. Warto poczekać do az wada się ustabilizuje ale mnie lekarz powiedziała ze nie ma na co czekać bo mogę podarować sobie kilka lat bez okularów, nawet jesli wada kiedys mi się pogłębi, to juz 2 lata jestem wolnym człowiekiem