reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja właśnie zamówiłam szampana 0.0% na ślub, piękna butelka. :)
perle-rose-de-chavin-.jpg

reklama
Ja Wrocilam padnieta z koncertu Bajm. Jula zasnela w aucie... Jeszcze 2 dni temu z człowieka pot sie lał od upalu dzis az stopy i nos mam zmarzniete i bylo jedyne 13 stopni. Marze o kolderce i herbatce.

@paulina1994 A badałaś wzrok pod kątem stożka rogówki? A mogą dobrać Ci w ogóle okulary? Jak nie to pod tym kątem rób badania.
Mojego wzroku nie pobije nikt :szok: gwarantuje ...tyle, że niestety nie ma się czym chwalić.

Każda z ciaż psuła mi wzrok, każdy poród rozgrzebywał wadę o hormony też.

Ostatnia edycja:
@martoosia04 u mnie też powinna być ale narazie cisza choć czuje się tak okresowo..... Mogła by przyjść dziś lub jutro najpóźniej żeby dni płodne wypadły w okolicach weekendu bo wtedy większa pewność że mąż będzie w domu żebyśmy mogli działać bo również liczę na to że wrzesień będzie nasz ☺ taki bym miała prezent na urodziny w postaci dwóch kreseczek

reklama
Kati, to zalezy od grubości Twojej rogówki, ja miałam wieksza wadę od Twojej, miałam mieć na jedno oko po zabiegu -0,5 ale na oba mam 0,00
Fakt, ze zabieg dobrym laserem wciąż kosztuje łącznie koło 10. tys ale warto, niesamowicie poprawia komfort życia. Warto poczekać do az wada się ustabilizuje ale mnie lekarz powiedziała ze nie ma na co czekać bo mogę podarować sobie kilka lat bez okularów, nawet jesli wada kiedys mi się pogłębi, to juz 2 lata jestem wolnym człowiekiem :D
No właśnie pytanie czy się u stabilizuje przy mojej pracy. No i dłuższy czas nie mogłabym pracować bo mam pracę silnie wytezajaca wzrok :( a na długie przerwy w pracy pozwolić sobie nie mogę. Teraz będę wracac do pracy 5 tygodni po cc :)

Do góry