doomi03
Fanka BB :)
Dzień dobry w 1dc. [emoji177]
O dziwo dość @ punktualna w tym cyklu. No to wrzesień nasz [emoji1307]
No to wyczekałyśmy równo tą @. Również witam się w 1 dc .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry w 1dc. [emoji177]
O dziwo dość @ punktualna w tym cyklu. No to wrzesień nasz [emoji1307]
No to wyczekałyśmy równo tą @. Również witam się w 1 dc .
Jej faktycznie różne masz te cykle nie unormowało się jeszcze...Długość moich ostatnich cykli po poronieniu :/ przewiduje, że @ powinna przyjść jutro najpóźniej we wtorekZobacz załącznik 891865
Też się tego boję z jednej strony o niczym innym nie myślę, a z drugiej boje się powtórki tak strasznie mam te cykle rozregulowane :/Jej faktycznie różne masz te cykle nie unormowało się jeszcze...
.Martosia Mój ten ostatni też był taki punktualny ale to drugi po poronieniu. Przewiduje okres wt lub środa .
Ale wiecie co tak to bym chciała być już w ciąży a z drugiej strony jka rozmyślam to ten stach by nie poronić mnie przeraża ..
Kasia rzuciło mi się kiedyś w oczy ze gin przepisał ci kwas foliowy 15 mg czemu go brałaś ? Ja w ciąży dostałam 5 mg żeby podobno lepiej krew przepływała do dziecka, ale nie wiem do końca czy to dobry pomysł, nie mam obciążonego wywiadu genetycznego więc nie wiem po co ta dawka, teraz biorę Prenatal ale wiem, że jak uda się z ciążą to znowu będzie kazał brać ten 5 mg bo tak i trochę mam mętlik w głowie :/Jej faktycznie różne masz te cykle nie unormowało się jeszcze...
.Martosia Mój ten ostatni też był taki punktualny ale to drugi po poronieniu. Przewiduje okres wt lub środa .
Ale wiecie co tak to bym chciała być już w ciąży a z drugiej strony jka rozmyślam to ten stach by nie poronić mnie przeraża ..
To za tydzień obie odliczamy czas do owu [emoji173]️
Oj tak! Od kiedy my się staramy, to też zdecydowanie bardziej podoba mi się pełen seks. <3Tak jest .
już się stęskniłam za takim normalnym ... taka mała różnica a ile radochy .
Hej dziewczyny jakie plany na dziś